reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
klaudzia a przerobiłaś już tą sukienkę?? bo miałaś coś tam doszywać??
pewnie po ślubie będzie jakis uroczysty obiadek :)))
ślub to ślub więc emocje są podobne :))

Jutro musze jeszcze doszyc jedna rzecz, ale ogolnie jest juz przerobiona :)

Jeżeli chodzi o podróż poślubną - mój Ł nie może się zdecydować i szlag mnie trafia. podobnie było w tamtym roku i nigdzie nie pojechaliśmy :confused: Podobno to kobiety są niezdecydowane... Ja bym chciała do Danii z tego względu, że nie za bardzo mogę zmieniać klimat i boję się o dzidzię. Mam nadzieję, że w tym roku wypali... Jestem juz zmęczona pracą i baaardzo pragnę urlopu... A co do zdjęć - zaraz wstawię jakieś ;-) zawsze na nk możesz wejść ;-) Logowanie do nasza-klasa.pl

Dania bardzo ladna!!!! Mam kolezanke w Danii i jest zachwycona, mowi ze przenigdy sie nie przeprowadzi z Danii :-D:-)

A co do zdjec to se poogladalam.... "NIE MASZ UPRAWNIEN DO OGLADANIA TEGO ALBUMU" hehe :-) Wyslalam zaproszenie do znajomych :-)

oj tez mi sie marzy slub kolejny...taki jak powinnien byc:tak:jak narazie do tego nie dojdzie ze wzgledow finansowych a druga sprawa zawsze mowilam ze z brzuchem nie chce bo juz jeden z brzuchem mialam i nic z tego nie skorzystalam..bo sie zle czulam:-(takzeciesze sie za ciebie jesli chodzi o slub i abys miala tak jak sobie tego zazyczysz i marzysz:tak::-Dja jeszcze na taka chwile musze poczekac..hihih

Anja Dziekuje BARDZO :*
Mnie tez nie stac na koscielny narazie i tez nie chce isc z brzuchem do oltarza :) Mam juz wymarzona sukienke itd i brzunio tam nie pasuje a pozatym zawsze marzylam o tym zeby to moja corka lub synus przyniesli mi obraczki do oltarza :-):-)

tak właśnie z ręcznego dzięki kochana uspokoiłaś mnie jutro mam usg o 10:30 już doczekać sie nie moge zdam relacje jak wróce rtzymajcie kciuki dziewczyny bardzo pragne mieć córeczke może sie spełni.

3mam kciuki :-) Oby Ci wyszla ta coreczka jak sobie marzysz :) :)

dzięki Klaudzia zawsze chciałam synka i córeczke zobaczymy ...jak będzie drugi chłopczyk to też sie bede cieszyć wiadomo ale małe rozczarowanie bedzie napewno jutro się okaże

dziewczyny i mnie chyba zgaga dopadla:-(to co mleko i miglady pomagaja czy cos jeszcze??

pilam sok i bylo gorzej:errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr:
mi pomaga mleko... a myślę że sok właśnie miałby takie działanie....
nie wyobrażam soebi żebym mogła sie go napić bo będzie jeszcze bardziej piekło od kwaśnych jabłek...
ale jeśli iinnym pomaga... to czemu nie

Dzięki Royanna:sorry2:. Bez Was bym chyba zwariowała... Albo moja gin przestałaby ode mnie odbierać:sorry2:. Wiem że przesadzam, że martwię się za bardzo... Ale tak bardzo chciałam dzidziusia i teraz tak się boję... Też przez lekarkę idiotkę u której byłam w 6 tyg i powiedziała że mam usunąć ciążę, a najlepiej jak najszybciej, bo z niej nic nie będzie bo ciałka zółtego nie widzi.... Ciałka zółtego do dziś nie widać, a patolog ciąży , u którego potem byłam to z sekundy na sekundę większe oczy robił jak mu opowiadałam... Moze by nie uwierzył, ale ja miałam skierowanie do szpitala na usuniecie...

potem dowiedziałam się o innych poczynaniach pani doktor:baffled:. Najgorsze że wcale nie umiem sobie tego wytłumaczyć. Bo nie chodziło o błąd, pomyłkę... Nie wiem czemu tak powiedziała... Jednej kobiecie powiedziała, ze ma zająć się adopcją "bo z tej mąki chleba nie będzie"(dziś ma 2 letnią dziewczynkę), innej że ma raczej szukać pocieszenia u Boga (o torbielach , które wg pani dr były rakiem)...itd itd...
aż się nóż w kieszeni sam otwiera jak się takie rzeczy czyta.....
takie osoby nie powinny być nazwane lekarzem....
a nie ...:wściekła/y:
No coz, lekarze sie myla. W koncu to tez ludzie. Mi w 6 tygodniu powiedzieli, ze plod sie nie wyksztalcil i trzeba bedzie usunac, a w 9 przed zabiegiem, na ktory na szczescie nie poszlam, ze plod jest, ale nie ma serca, wiec martwy. Na szczescie postanowilam udac sie do kolejnego specjalisty i tym razem w 12 tygodniu uslyszalam, ze plod jest, serce bije i wszystko ok. A ile sie nerwow najadlam do tego czasu wiem tylko ja. Co najciekawsze przez diagnozy dwoch roznych lekarzy usunelabym ta ciaze..... A tak czekamy teraz na nasza Viki...
ważne że jesteś wytrwała i się łatwo nie poddałaś...
ja uważam że też nie poszłabbym na żadne usunięcie.... bo dla mnie miusi być ok....
jak można teraz w tych czasach wierzyć lekarzom którym się daje swoje i dziecka życie pod opiekę:wściekła/y: normalnie masakra:wściekła/y:.......

ja po wczorajszej wizycie przybita,gin powiedział że anemie doś sporą ehhhhhhhh mam ,i płeć dziecka nie mógł ustalić bo sie wierciło strasznie,a co do anemi to widze z e to u większosci kobitek tak w ciaży jest,ehhhh zawsze cos nie tak:-( musz e poczekać do anstępnej wizyty to moze wtedy bedzie widoć co jest miedzy nóżkami:-)
ja mialam anemie w pierwszej ciazy..glowa do gory!!
A co do zdjec to se poogladalam.... "NIE MASZ UPRAWNIEN DO OGLADANIA TEGO ALBUMU" hehe :-) Wyslalam zaproszenie do znajomych :-)
ja tez chce zaproszenie!!
xxxklaudziaxxx i natalunia ja też nie mam uprawnień do oglądania tego albumu :-(
tez nie mam uprawnien:-(

dzięki Klaudzia zawsze chciałam synka i córeczke zobaczymy ...jak będzie drugi chłopczyk to też sie bede cieszyć wiadomo ale małe rozczarowanie bedzie napewno jutro się okaże

oj ..ja tez tak wyczekiwalam jak byla z moim mateuszkiem w ciazy...:)))miala byc natalka:tak:takze wiem jak sie czujesz...bo z drugim to juz wiecej nie planowalam dzieci i chcialam miec zawsze parke..a tu zamiast natalki pojawil sie mateuszek...w 7 miesiacu ciazy lekarka mi powiedziala ze chlopak i jajeczka pokazala...zawod mialam niesamowity..ale jak tylko zobaczylam jego jak sie urodzil..i jeszcze pod tlenem pare minutek lezal...to przeszlo mi wszystko...i modlilam sie by ok bylo..a na koniec sie poplakalam...hihi...a moi znajomi mowia ze moj mati to jak dziewczynka czasami...hihihi..bo taki mami synus:-Dteraz jestem z trzecim w ciazy...i juz ostatnim:-ptakze tez malego mam stracha ze znow chlopak bedzie ale juz nie tak bardzo jak poprzednio..co bog da to bede szczesliwa..byle by zdrowe bylo...ale nie przecze ze w duchu mam ta ksiezniczke:-)

Witam Listopadowe Mamusie!

Mam nadzieje,ze moge sie przylaczyc, mam termin na 28 listopada.
Wczoraj dowiedzielismy sie ze bedzie synek,mamy juz corcie, Isabelle, 14 m-cy hehe, roznica bedzie mala.

Pozdrawiam
witaj wśród nas.....:-D

wogóle to wiecie... żeby wszysto nadrobić z przed 3 dni....-2 burzowe a 1 upalny -siedziąłam tu 2 godziny.....:-p:sorry2: nieźle piszecie.... hehehe
ale przynajmniej jestem na bierząco....
mam już moją wodę destylowaną....
tylko jeszcze moja kochana mama kupiła mi w aptece żel do nosa o nazwie:Alfarin
nie wiecie może czy można używać go w ciąży bo jej ten mały szczegół wypadł z głowy i nnie spytała :sorry2: cała maama.....

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj mam mega doła... nie spałam pół nocy :no:
poszłam do lekarza i zamiast dzień dobry to się rozryczałam.... :baffled:
dół na maxa... choć już przechodzi... i troszkę lepiej. ale wciąż jest

reklama
Do góry