reklama
Jeżeli chodzi o podróż poślubną - mój Ł nie może się zdecydować i szlag mnie trafia. podobnie było w tamtym roku i nigdzie nie pojechaliśmy Podobno to kobiety są niezdecydowane... Ja bym chciała do Danii z tego względu, że nie za bardzo mogę zmieniać klimat i boję się o dzidzię. Mam nadzieję, że w tym roku wypali... Jestem juz zmęczona pracą i baaardzo pragnę urlopu... A co do zdjęć - zaraz wstawię jakieś ;-) zawsze na nk możesz wejść ;-) Logowanie do nasza-klasa.pl
Dania jest śliczna ) no i podobny klimat niezbyt gorąco. Nie daleko. Ja po ślubie to byłam pare dni w Budapeszcie i Egerze. Ślub braliśmy w październiku więc tylko na Węgrzech było jeszcze całkiem ładnie. Nawet mieliśmy okazje się popluskać w basenie )
katarzyna1983
Fanka BB :)
Helena dobrze ze juz wszystko ok.
Aza idz do gin on powinien wiedziec co Ci jest i najszybciej jakies kroki dla Was bezpieczne podejmie...
dziewczyny wiem ze mamy duzo zmartwien, ale mnie nie przeraza nic bardziej od chrzcin - na razie - nawet porod... Mam miec 30 osob i juz sie zastanawiam nad menu :|
Aza idz do gin on powinien wiedziec co Ci jest i najszybciej jakies kroki dla Was bezpieczne podejmie...
dziewczyny wiem ze mamy duzo zmartwien, ale mnie nie przeraza nic bardziej od chrzcin - na razie - nawet porod... Mam miec 30 osob i juz sie zastanawiam nad menu :|
Też myśleliśmy o Węgrzech. Ale przez te powodzie i opady deszczu, zrezygnowaliśmy na rzecz Danii. We wrześniu będzie druga część podróży, bo wybieramy się do Czech ;-) musielismy rozłożyć sobie w ten sposob urlop, bo nie dostaliśmy 2 tygodni pod rząd...
Jeśli chodzi o Skandynawię to polecam Bornholm (zresztą to duńska wyspa). Jak dla mnie rewelacja. A prom ze Świnoujścia prawie wcale nie buja :-)Też myśleliśmy o Węgrzech. Ale przez te powodzie i opady deszczu, zrezygnowaliśmy na rzecz Danii. We wrześniu będzie druga część podróży, bo wybieramy się do Czech ;-) musielismy rozłożyć sobie w ten sposob urlop, bo nie dostaliśmy 2 tygodni pod rząd...
dziubasek08
O tak! Jak tez polecam Bornholm, piękna wyspa i na prawdę warto ją pozwiedzać )))Jeśli chodzi o Skandynawię to polecam Bornholm (zresztą to duńska wyspa). Jak dla mnie rewelacja. A prom ze Świnoujścia prawie wcale nie buja :-)
Helena dobrze ze juz wszystko ok.
ja proponuje zbieranie sily na porod i nie zamartwianie sie chrzcinaminajwazniejsze by twoja dzidzia byla zdrowa...a wtedy bedziesz sie zamartwiac o chrzcinynie odbierz tego zle..ale z takimi malusimi dzieciatkami roznie bywa...ja urodzilam moje pierwsze...zaplanowana data chrzcin,goscie itp...w domu gotujace sie potrawy..stoly..a w nocy okolo 24.00..jechalam z malym nas pogotowie bo dostal goraczki i ataki dusznosci..wymioty...od tego czasu boje sie co kolwiek planowac na przod...i wole odczekac jakis czas az bedzie cieplej-jesli chodzi o chrzciny..przedewszystkim skupiam sie na dziecku...a czas pokaze co bedzie potemale to tylko moj tok myslenia..byc ,moze nie mam racji
reklama
katarzyna1983
Anja ja jestem z typow ktore nie przyjmuja innej wiadomosci anizeli ze wszystko musi byc w porzadku.... mam wszystko zaplanowane i zazwyczaj sie wyrabiam z planami... ciaza tez w 100% zaplanowana... wiem ze dziecko roznie moze sie zachowywac ale nigdy nie bede na przod myslec ze moga byc jakies problemy...