reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
mi jak narazie pomogło zwyjkłe mleko... dziękuję dziewczynki :* jesteście kochane.....
a jak narazie to muszę dostać jeszcze te krople......
zmyykam bo ponuro u mnie dziś... może jakąś komedię włączę.....

hejka a ja dzis tak radosnie zaczelam dzien a teraz na sam koniec humorek mi uciekl:-(
moj maz dzis caly dzien czyta ksiazke i nic sie mna ani dzidzia nie interesuje az mi sie plakac chce:-(
a dzis dzidzia jest wyjatkowo aktywna,wierci sie ciagle kopie itd,mowilam do meza ze od 23 tyg mozna mowic do dzidzi ze ona slyszy itd to w lozku przed wstaniem zaspiewal jej piosenke"pszczolka maja sobie lata...." co uwazam za slodkie i smieszne ale to byloby tyle na caly dzien od tamtego momentu nic:-(
albo hormony mi szaleja albo nie wiem co ale jakos mi smutno i przykro,nie gadam z nim wcale:no:
jutro mu pokaze gdzie raki zimuja,jak bedzie w pracy to wogole nie odbiore od niego telefonu,nie bede miala czasu dla niego tak jak on dzis dla nas...:-(

hejka a ja dzis tak radosnie zaczelam dzien a teraz na sam koniec humorek mi uciekl:-(
moj maz dzis caly dzien czyta ksiazke i nic sie mna ani dzidzia nie interesuje az mi sie plakac chce:-(
a dzis dzidzia jest wyjatkowo aktywna,wierci sie ciagle kopie itd,mowilam do meza ze od 23 tyg mozna mowic do dzidzi ze ona slyszy itd to w lozku przed wstaniem zaspiewal jej piosenke"pszczolka maja sobie lata...." co uwazam za slodkie i smieszne ale to byloby tyle na caly dzien od tamtego momentu nic:-(
albo hormony mi szaleja albo nie wiem co ale jakos mi smutno i przykro,nie gadam z nim wcale:no:
jutro mu pokaze gdzie raki zimuja,jak bedzie w pracy to wogole nie odbiore od niego telefonu,nie bede miala czasu dla niego tak jak on dzis dla nas...:-(

Oliwka to witam w klubie!ja tez dzis caly dzien sama...Maja pojechala z babcia na caly tydzien na wies a moj m postanowil caala niedziele spedzic na granu w pilke wiec od 9 do teraz go nie ma poprostu zarabista niedziela:-(plakac sie chce..nie dosc ze w tygodniu procuje do pozna to dzis taki numer mi zrobil:-(jest mi bardzo smutno a poza tym nie wiem jak ja wytrzymam bez corki do soboty:-(

Ja musze przyznac, ze mój M. spędzil z nami wyjątkowo 3 dni, bo w piątek też miała wolne. Pospaceroowalismy, pobawił się z Kubą itd. ale fakt, ze większośc czasu spędził przed kompem. U nas to norma. Bez komoa zyc nie może. Jak chcę z nim pogadać to na gg piszę :sorry2:teraz tak samo siedzimy obok siebie na kanapie, każde ze swoim kompem na kolanach :baffled:

Mi dziś głowa pęka, ale znów co chwilę zmienia się pogoda, raz upał, raz pada.
popijam apap kawa i mam nadzieję, ze przejdzie, bo przede mną kupa prasowania a jeszcze muszę mieszkanie posprzątać, bo jutro teściowa przyjdzie Kuby pilnować. A ja zmykam na zakupy

reklama
Do góry