laparada
Fanka BB :)
dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale się z mężem uśmialiśmy...
hejka a ja dzis tak radosnie zaczelam dzien a teraz na sam koniec humorek mi uciekl:-(
moj maz dzis caly dzien czyta ksiazke i nic sie mna ani dzidzia nie interesuje az mi sie plakac chce:-(
a dzis dzidzia jest wyjatkowo aktywna,wierci sie ciagle kopie itd,mowilam do meza ze od 23 tyg mozna mowic do dzidzi ze ona slyszy itd to w lozku przed wstaniem zaspiewal jej piosenke"pszczolka maja sobie lata...." co uwazam za slodkie i smieszne ale to byloby tyle na caly dzien od tamtego momentu nic:-(
albo hormony mi szaleja albo nie wiem co ale jakos mi smutno i przykro,nie gadam z nim wcale
jutro mu pokaze gdzie raki zimuja,jak bedzie w pracy to wogole nie odbiore od niego telefonu,nie bede miala czasu dla niego tak jak on dzis dla nas...:-(