reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dudziakowa cieszę sie że coraz lepiej u was....
mam nadzieję że tętno też się małemu poprawi...
i że donosisz dzidzię do samiutkiego koćńca....
a pokochać się jeszcze zdążycie:sorry2: nie martw się ;-) ale narazie lepiej nie.....

reklama
Matko, jak u mnie gorąco...Dosłownie padam na twarz. Jest coś koło 26-27 stopni w cieniu! A tu jeszcze 10:00 nie ma :szok: A na wp.pl w dziale z pogodą pokazuję, że jest pochmurno i pada......:cool2: Ale wybieram się na grilla nad jezioro(głębokie dokładnie). Tylko nie wiem jak tam wysiedze, patrząc jak inni się kąpią. A ja wole nie ryzykować i nie wchodzić do tej wody, bo zbyt czysta nie jest(na pewno nie taka jak np. w Ińsku) ;)

Cześć ja na chwilkę
Byliśmy na usg i wszystko bardzo dobrze, mam wymarzoną córeczkę!!!!! Niby na 100%, choć kolejna koleżanka z innego wątku miała mieć dziewczynkę a jest Igorek! I sorry Cleo chyba Ci napis ukradne bo też myślę o Lence :-D :-D :-D
Gratuluję Córeczki:-D

a ja miałam mieć Oliwię, a jest chłopczyk :))))) wczoraj się dowiedzieliśmy :)
Gratuluję Synusia.
Dziewczyny wczoraj miałam wizytę u mojego gina jak co 4 tygodnie, grzecznie przesiedziałam godzinę w poczekalni a mój lekarz się nie pojawił
Dziwne, że nie poinformowali o urlopie. Teraz przecież wszędzie podaje się nr telefonów to mogliby zadzwonić do pacjentek. Urlop zawsze planuje się wcześniej, a nie z dnia na dzień.

czesc dziewczyny! dzisiaj miałam usg i dzidzius jest zdrowy i własciwych wymiarów :-) ! Niestety złosnik nie chce pokazać co ma miedzy nogami hihi...
Niestety mam podejrzenie o przodujące łożysko, co grozi cesarką i krwawieniami, ale podobno często się podnosi w miare upływu ciązy ..zobaczymy...trochę się martwię..
Pozdrawiam was jak zwykle ciepło!!
Na pewno podniesie się i będzie wszystko dobrze! Nie zamartwiaj się.

No dziewczyny to jest dla was jakies rozwiazanie!

A ja mam w domu totalna demolke, remont łazienki nie do opisania co tu sie tu dzisiaj dzieje no i do łazienki lece pod chmurke. Smialam sie ze moj maz ma dzisiaj nocny dyzur i chodzi ze mna siku na dwor w nocy bo sama mam stracha.

dudziakowa super, bardzo sie ciesze ze troche spedzisz czasu w domku i nam cos napiszesz. Jesli chodzi o sex to rozumiem, że ciezko, a wy tak juz macie szlaban do końca?

dziewczyny ja to wcale nie mam ochoty na sex! nic a nic! jakaś nie normalna jestem.

Dudziakowa miłego weekendu w domku.

miłego dzionka życzę!

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio poszłam do Aqua Parku. Mój mąż też miał lęki żebym czegoś się nie nabawiła. Dla jego spokoju założyłam tampona :-)

dobry sposób.... ;-) ja jak się w oceanie kąpałam o nic sobienie wkładałam....:-D
ale jak pójdę na basen czy nad jakieś jezoiorko to chyba raczej też z tampona skorzystam .....:-p

butterfly a mi córeczki nie pogratulujesz?? hehe;-)

co tam dziewczynki tak cicho dzisiaj??

Chyba już wcześniej gratulowałam, ale jeśli przeoczyłam to przepraszam i oczywiście gratuluję z całego serduszka:-D

A ja od wczoraj nie czuję maleństwa i strasznie sie martwię.... oby było wszystko w porządku

Ka...M to chyba ta pogoda. U mnie upał na maksa:szok: ale lepiej jak słonecznie niż jak pada. Nic mi się nie chce :-( stopy mnie bolą, bo mam spuchnięte:-( obudziłam się z takimi już rano. Potem jeszcze poszłam do fotografa, bo dokumenty muszę powymieniać w związku ze zmianą adresu i jeszcze bardziej stopy bolą:-(
camelia nic się nie martw, nawet jak się nie podniesie, to lekarze wiedzą czego mogą się spodziewać przy porodzie i wszystko będzie o.k.!

dudziakowa odpoczywaj na przepustce, mężowi inaczej brak seksu możesz wynagrodzić;-) i trzymaj się kochana, dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia.

wiecie czasem tak mam że mam strasznie wysuszoną śluzówkę nosa...
i mnie tak boli że nie mogę nawet oddychać... ani buzią ani nosem:-(
wszystko mnie boli od tego.... gardło i nawet oczy.......

reklama
butterfly27 ja moje maleństwo czuję najmocniej i co dzień wieczorem, w nocy lub nad ranem- taki "Nocny Marek" ;-) może nawet nie wiesz i Twoje ruchliwe robi się jak Ty już śpisz. Ja w ciągu dnia mało kiedy czuję, ale w czwartek na badaniu usg tak szalało, że czułam się jak we własnym łóżku.

Do góry