reklama
passingby
Fanka BB :)
Ja tam akurat do tego sie nie stosuje bo mi sie chce pic ale najnowsze badania pokazuja ze to nie do konca tak z ta woda, i na pewno trzeba sie odwodnic przed porodem (wtedy latwiej urodzic). Ten lek hydrocośtam jest wlasnie na odwodnienie, i musze powiedziec ze dziala - juz tak nie puchne.
dziubasek08
a ja miałam mieć Oliwię, a jest chłopczyk )))) wczoraj się dowiedzieliśmy
mamulica
Ja też puchnę, ale najbardziej to mnie te żylaki martwią... Dziś mój M spojrzał jak stałam, to na prawej łydce mam 2 takie około 3-4cm kawałki wystających zył dość grube... Nie wiem , czy one po ciąży znikają? Czy to jest jakieś bardzo niebezpieczne??:-(
Ja też puchnę, ale najbardziej to mnie te żylaki martwią... Dziś mój M spojrzał jak stałam, to na prawej łydce mam 2 takie około 3-4cm kawałki wystających zył dość grube... Nie wiem , czy one po ciąży znikają? Czy to jest jakieś bardzo niebezpieczne??:-(
najlepiej przy następnej wizycie skonsultuj to ze swoim ginem. Mojej bratowej został żylak...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny a co jest dobrze na uczucie jakby kaca??
często jak się zmienia pogoda tak czuję ...
chcemi się pić....ale o piję nie gasi mojego pragnienia......
poza tym pogoda nawet nawet.... a wczoraj nawet sobie z kumpelami do pubu wwyskoczyłam .... hehe dawno nigdzie nie byłam... więc czemu nie...
D miał zajęcie w domku.... i czekał sobie na mnie...
nawet chciał żebym na disco poszła.... hehe ale śpiąca byłam więc wróciłam do domciiu o 1.....:-)
często jak się zmienia pogoda tak czuję ...
chcemi się pić....ale o piję nie gasi mojego pragnienia......
poza tym pogoda nawet nawet.... a wczoraj nawet sobie z kumpelami do pubu wwyskoczyłam .... hehe dawno nigdzie nie byłam... więc czemu nie...
D miał zajęcie w domku.... i czekał sobie na mnie...
nawet chciał żebym na disco poszła.... hehe ale śpiąca byłam więc wróciłam do domciiu o 1.....:-)
_Roszpunka_
enka i dziubasek gratuluję dziewczynki i chłoczyka
ja wczoraaj wyskoczyłam do pubu z kumpelami bo dawno się nie widziałyśmy....
D powiedział że sam wśród samych dziewczyn nie chce być.... więc został w omciu o 1 już byłam spowrotem bo strasznie zachciało mi się spać.....
widać dzidzi się klimat nie podobał... hehe
D powiedział że sam wśród samych dziewczyn nie chce być.... więc został w omciu o 1 już byłam spowrotem bo strasznie zachciało mi się spać.....
enka i dziubasek gratuluję dziewczynki i chłoczyka
To podziwiam, że do tej godziny możesz siedzieć.... Ja już około 23 idę spać, bo później nieprzytomna cały dzień chodzę. Łamie mnie na spanie juz około 22, ale czasami dużo rzeczy jest do zrobienia i około 23 ląduję w łózeczku. A w pubie nie dam rady siedzieć przez papierosy. Dym działa na mnie jak płachta na byka.
reklama
_Roszpunka_
w IE jest zakaz palenia papierosów w pubach...To podziwiam, że do tej godziny możesz siedzieć.... Ja już około 23 idę spać, bo później nieprzytomna cały dzień chodzę. Łamie mnie na spanie juz około 22, ale czasami dużo rzeczy jest do zrobienia i około 23 ląduję w łózeczku. A w pubie nie dam rady siedzieć przez papierosy. Dym działa na mnie jak płachta na byka.
ludzie którzy palą muszą wychodzić na specjalną palarnię więc z tym problemu nie było...
a spać przewżnie jestem nauczona chodzić o ok 23-24 bo D o 22 dopiero pracę kończy.... i z regóły na niego czekamz kolacją a później jeszcze trochę siedzimy razem przy filmie albo na necie....