kaśka k
Fanka BB :)
też mam takie niskie ciśnienie i wysoki puls
niby tak lepiej niż wysokie które jest niebezpieczne dla ciąży
niby tak lepiej niż wysokie które jest niebezpieczne dla ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj i serdecznie gratulujęWitam mogę sie dołączyć? termin mam według OM na 25 listopada a w brzuszku najprawdopodobniej jest dziewczynka
Jestem młodą mamusią... mam 19 lat i jak widać mam juz malutkiego synka, a teraz jeszcze drugie dziecko... ale ja się bardzo cieszę jestem z trójmiasta i mam na imie Weronika
Mnie lekarz przepisał magnez z witamina B6 i jak na razie skurcze minęłyJa tez mam skurcze lydek i strasznie to boli mam nadzieje ze lekarz cos mi na to da??
Trzymajcie się! Będzie dobrze. Trzymam mocno kciukiWitajcie
Dolapal kompa wiec ejstem ehehhe
U nas dosc nerwowo wczoraj bylocaly dzien pod EKG siedzilam....bo malemu tetno skakalo jak oszalale jak pilka do gry....
Gratuluję synusiaWitajcie:-)Pisałam już o moim wczorajszym usg na podstronce o usg , ale gdyby tam ktoś nie zajrzał to i tu się pochwalę :-) Będziemy mieli SYNKA !!!!!!!!!! Swoją męskość zaprezentował prawie z każdej strony więc nie ma wątpliwościMaluch ma 386 g i jest zdrowy jak ryba :-)
Gratuluję córeczkiDziewczynki...ja wróciłam z usg 4d...jestem zaskoczona jak pięknie wszystko było widać...dzidzi zdrowa to najwazniejsze...no i będziemy mieć CÓRECZKĘ tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!
kolejna lalka )) pięknie...
w sumie ile mamy chłopaczków a ile dziewczynek?
ja mam chłopca
ja tez mam chlopca, ale chyba panowie sa w mniejszosci
I Wam dziewczyny gratulujęhej dziewczyny melduje sie po wizycie:-)bedzie facecik bardzo sie ciesze:-)m tez:-)bobas jest zdrowiutki,dobrze sie rozwija i wszystkie wymiary ma w normie:-)wazy ok 450g czyli waga odpowiada tc:-)