reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
musi się zmienić bo wybieram się w te strony może już w czwartek:tak:
jak mi w środe lekarz powie że wszystko jest ok to się pakuję zabieram małą i na kilka dni zmieniam klimat
mozesz do nas wpadac, zrobil sie upal i nie moge tego zniesc. To jest straszne juz piore druga pralke bo nie mam co robic. Normalnie spie do 11.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ,denerwuję się mimo wszystko mam tylko nadzieję ,że mózg wykształci się prawidłowo. Czytałam coś tam o torbielowatości mózgu ( wodogłowie) mam nadzieje że to chyba coś innego jak torbiel na mózgu.Najgorsze ,że to jeszcze miesiąc do następnego usg.
Ja mysle, ze jesli dzieciatko jest zagrozone to lekarz na pewno zlecalby wczesniej usg. Ale rozumiem zdenerwowanie i trzymam kciuki.
Dziewczynki...ja wróciłam z usg 4d...jestem zaskoczona jak pięknie wszystko było widać...dzidzi zdrowa to najwazniejsze...no i będziemy mieć CÓRECZKĘ:-D tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!
super!!!!! ja tez sie wybieram. Fajnie ze masz teraz dziewczynkę, masz filmik z usg?

dudziakowa brak slow, myslami jestem z toba, trzymajcie sie razem cieplo. Ja czuje ze bedzie wszystko dobrze!!!

wiem ale wolałam nie kombinować a że i tak miałam strasznie zniszczone włosy....
bo z czarnego przechodziłam w blond:sorry2:
musiąłam je obciąć... to postanowiłam sobie zrobić takie jakie mam czyli czekoladowe...
i w sumie troszkę mi dzięki coiąży odpoczną.....:tak: a później znów blond.... będą już zdrowsze ;-)

A no to rozumiem :) W ciazy napewno Ci odpoczna :-) a Teraz bedzie Ci latwiej i taniej nalozyc czekoladke na glowe (bo pewnie sama sobie nakladasz ;-))

A ja od dzisiaj poszlam na zwolnienie i jakos mi dziwnie z tego powodu. Z jednej strony ciesze sie, bo czulam sie juz coraz gorzej siedzac 8h przy kompie (w dodatku ta pogoda...), ale z drugiej jakos mi teraz troche smutno. Maz dlug opracuje, ja nikogo bliskiego tu nie mam - no i ogolnie mi dzisiaj zle :-(
No właśnie m.in. z tego powodu nie chcę jeszcze iść na zwolnienie. Zawsze jak się gorzej czuję mogę później przyjść albo wyjść albo dzwonię, że nie przyjdę i pracuję w domu. Tylko z tego powodu kompa muszę targać ze sobą codziennie. Na szczęście samochodem:)

No właśnie m.in. z tego powodu nie chcę jeszcze iść na zwolnienie. Zawsze jak się gorzej czuję mogę później przyjść albo wyjść albo dzwonię, że nie przyjdę i pracuję w domu. Tylko z tego powodu kompa muszę targać ze sobą codziennie. Na szczęście samochodem:)
No to masz na szczescie bardziej komfortowa sytuacje. Ja niestety tak nie mialam i do tego nawet wyjscia do lekarza kazali mi odrabiac (ale nie mam zamiaru, bo o ile sie nie myle, zgodnie z prawem, wcale nie musze) i obcieli m ipremie jak bylam 2 tygodnie chora na zwolnieniu. Wiec wkurzyli mnie. A teraz mi zle, ze siedze sama i nie wiem jeszcze dobrze jak sobie czas zorganizowac:p

A ja od dzisiaj poszlam na zwolnienie i jakos mi dziwnie z tego powodu. Z jednej strony ciesze sie, bo czulam sie juz coraz gorzej siedzac 8h przy kompie (w dodatku ta pogoda...), ale z drugiej jakos mi teraz troche smutno. Maz dlug opracuje, ja nikogo bliskiego tu nie mam - no i ogolnie mi dzisiaj zle :-(

A JA od jutra ide na zwolnienie..i nie czuje sie z tym zle:-)

hej dziewczyny melduje sie po wizycie:-)bedzie facecik bardzo sie ciesze:-)m tez:-)bobas jest zdrowiutki,dobrze sie rozwija i wszystkie wymiary ma w normie:-)wazy ok 450g czyli waga odpowiada tc:-)

No to masz na szczescie bardziej komfortowa sytuacje. Ja niestety tak nie mialam i do tego nawet wyjscia do lekarza kazali mi odrabiac (ale nie mam zamiaru, bo o ile sie nie myle, zgodnie z prawem, wcale nie musze) i obcieli m ipremie jak bylam 2 tygodnie chora na zwolnieniu. Wiec wkurzyli mnie. A teraz mi zle, ze siedze sama i nie wiem jeszcze dobrze jak sobie czas zorganizowac:p
Dla mnie najtrudniejszy byl pierwszy miesiąc na L4, bo w pracy bylam na bardzo wysokich obrotach, mialam mnostwo roboty, nadzorowalam dodatkowo prace innych i trudno bylo mi siedziec spokojnie w domu, ale ze mam juz jednego synka, wiec on mi ulatwil sprawe, i teraz jest mi dobrze, choc czasem sie nudze...

reklama
hej dziewczyny melduje sie po wizycie:-)bedzie facecik bardzo sie ciesze:-)m tez:-)bobas jest zdrowiutki,dobrze sie rozwija i wszystkie wymiary ma w normie:-)wazy ok 450g czyli waga odpowiada tc:-)

a moja mała waży 360g tylko że ja jestem drobna i tak samo było z pierwszą ciążą zawsze była mniejsza więc się nie przejmuję
ogólnie wszystkie pomary dobre tylko wagowo za mało

no i zostałam dzisiaj zważona mam 53 kg czyli przybrałam 4 kg:-)

Do góry