reklama
E
etna36
Gość
mozesz do nas wpadac, zrobil sie upal i nie moge tego zniesc. To jest straszne juz piore druga pralke bo nie mam co robic. Normalnie spie do 11.musi się zmienić bo wybieram się w te strony może już w czwartek
jak mi w środe lekarz powie że wszystko jest ok to się pakuję zabieram małą i na kilka dni zmieniam klimat
Ja mysle, ze jesli dzieciatko jest zagrozone to lekarz na pewno zlecalby wczesniej usg. Ale rozumiem zdenerwowanie i trzymam kciuki.Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ,denerwuję się mimo wszystko mam tylko nadzieję ,że mózg wykształci się prawidłowo. Czytałam coś tam o torbielowatości mózgu ( wodogłowie) mam nadzieje że to chyba coś innego jak torbiel na mózgu.Najgorsze ,że to jeszcze miesiąc do następnego usg.
super!!!!! ja tez sie wybieram. Fajnie ze masz teraz dziewczynkę, masz filmik z usg?Dziewczynki...ja wróciłam z usg 4d...jestem zaskoczona jak pięknie wszystko było widać...dzidzi zdrowa to najwazniejsze...no i będziemy mieć CÓRECZKĘ tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!
dudziakowa brak slow, myslami jestem z toba, trzymajcie sie razem cieplo. Ja czuje ze bedzie wszystko dobrze!!!
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
wiem ale wolałam nie kombinować a że i tak miałam strasznie zniszczone włosy....
bo z czarnego przechodziłam w blond
musiąłam je obciąć... to postanowiłam sobie zrobić takie jakie mam czyli czekoladowe...
i w sumie troszkę mi dzięki coiąży odpoczną..... a później znów blond.... będą już zdrowsze ;-)
A no to rozumiem W ciazy napewno Ci odpoczna :-) a Teraz bedzie Ci latwiej i taniej nalozyc czekoladke na glowe (bo pewnie sama sobie nakladasz ;-))
dziubasek08
Fanka BB :)
No właśnie m.in. z tego powodu nie chcę jeszcze iść na zwolnienie. Zawsze jak się gorzej czuję mogę później przyjść albo wyjść albo dzwonię, że nie przyjdę i pracuję w domu. Tylko z tego powodu kompa muszę targać ze sobą codziennie. Na szczęście samochodemA ja od dzisiaj poszlam na zwolnienie i jakos mi dziwnie z tego powodu. Z jednej strony ciesze sie, bo czulam sie juz coraz gorzej siedzac 8h przy kompie (w dodatku ta pogoda...), ale z drugiej jakos mi teraz troche smutno. Maz dlug opracuje, ja nikogo bliskiego tu nie mam - no i ogolnie mi dzisiaj zle :-(
R
rouż
Gość
O kurcze, ale mnie pocieszylas...ja mieszkam na ostatnim pietrzeNo cóz lało z góry :-) pietro nam nie pomogło.
No to masz na szczescie bardziej komfortowa sytuacje. Ja niestety tak nie mialam i do tego nawet wyjscia do lekarza kazali mi odrabiac (ale nie mam zamiaru, bo o ile sie nie myle, zgodnie z prawem, wcale nie musze) i obcieli m ipremie jak bylam 2 tygodnie chora na zwolnieniu. Wiec wkurzyli mnie. A teraz mi zle, ze siedze sama i nie wiem jeszcze dobrze jak sobie czas zorganizowacNo właśnie m.in. z tego powodu nie chcę jeszcze iść na zwolnienie. Zawsze jak się gorzej czuję mogę później przyjść albo wyjść albo dzwonię, że nie przyjdę i pracuję w domu. Tylko z tego powodu kompa muszę targać ze sobą codziennie. Na szczęście samochodem
A ja od dzisiaj poszlam na zwolnienie i jakos mi dziwnie z tego powodu. Z jednej strony ciesze sie, bo czulam sie juz coraz gorzej siedzac 8h przy kompie (w dodatku ta pogoda...), ale z drugiej jakos mi teraz troche smutno. Maz dlug opracuje, ja nikogo bliskiego tu nie mam - no i ogolnie mi dzisiaj zle :-(
A JA od jutra ide na zwolnienie..i nie czuje sie z tym zle:-)
R
rouż
Gość
Dla mnie najtrudniejszy byl pierwszy miesiąc na L4, bo w pracy bylam na bardzo wysokich obrotach, mialam mnostwo roboty, nadzorowalam dodatkowo prace innych i trudno bylo mi siedziec spokojnie w domu, ale ze mam juz jednego synka, wiec on mi ulatwil sprawe, i teraz jest mi dobrze, choc czasem sie nudze...No to masz na szczescie bardziej komfortowa sytuacje. Ja niestety tak nie mialam i do tego nawet wyjscia do lekarza kazali mi odrabiac (ale nie mam zamiaru, bo o ile sie nie myle, zgodnie z prawem, wcale nie musze) i obcieli m ipremie jak bylam 2 tygodnie chora na zwolnieniu. Wiec wkurzyli mnie. A teraz mi zle, ze siedze sama i nie wiem jeszcze dobrze jak sobie czas zorganizowac
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
hej dziewczyny melduje sie po wizycie:-)bedzie facecik bardzo sie ciesze:-)m tez:-)bobas jest zdrowiutki,dobrze sie rozwija i wszystkie wymiary ma w normie:-)wazy ok 450g czyli waga odpowiada tc:-)
a moja mała waży 360g tylko że ja jestem drobna i tak samo było z pierwszą ciążą zawsze była mniejsza więc się nie przejmuję
ogólnie wszystkie pomary dobre tylko wagowo za mało
no i zostałam dzisiaj zważona mam 53 kg czyli przybrałam 4 kg:-)