reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

kasik30 ja też miałam dwa torbiele wielkości kurzego jaja na jajniku w w ciągu 3 miesięcy nie było po nich żadnego śladu... Myślę, że jak torbiel, to nic dzidziuni nie będzie... ale domyślam się że nerwy ogromne... Trzymaj się cieplutko i spokojnie:tak:

reklama
"w temacie pięt" :) odkąd jestem w ciązy stan moich ięt się tak oprawił, że sama jestem w szoku - anie stosuje żadnych specjalnych kremów. nie mam w ogóle problemu ze zrogowaciałym naskórkiem, a ięty sa mięciutkie jakbym była świeżo po jakimś peelingu :)))

milusiego samopoczucia dzisiaj i zdrówka życzę.
ja zajrze do Was dopiero jutro bo dziś po pracy jedziemy z moim mężusiem na grilla :)

Jeśli chodzi o pięty i w ogóle stopy, to przed ciążą był idealne, ja nawet nie wiedziałam w sumie co to tarka, czy jakiś peeling to stóp. A teraz...O MATKO! Pięty i podeszwa stopy suche, pięty popękane, aż białe, i nic nie pomaga ścieranie naskórka i kremy, po prostu koszmar. Za to włosy i paznokcie u rąk zdrowsze, mocniejsze. Coś za coś...;-):-D

Acha a jeśli chodzi o samopoczucie, to...zostałam zrobiona w KONIA.:angry: Narzeczona mojego brata ma kuzynkę, która miałam odsprzedać mi wózek(casualplay s4 w całym trójpaku), w stanie wręcz idealnym(mają jeszcze 3 inne wózki, bo to tacy nowobogaccy gówniarze). Powiedzieli, że skoro my, tzn. ja i P chcemy ten wózek, to nie ma sprawy, im nie zależy na czasie i za 1000zł nam odsprzedadzą. I tak 2msce przeżyłam w myśleniu, że już jedną z najgorszych spraw mam załatwioną - a mianowicie kupno wózka. A tu wczoraj przyjeżdża brat i mówi, że wózka nie ma. :wściekła/y:Poooszeeedł. Sprzedali komuś innemu bo chcieli pieniędzy teraz. A przecież przy rozmowie mówiłam im, że jeśli zależy im na kasie szybko, bo im potrzebna dajmy na to, to nie ma sprawy, bo za wózek ma płacić teściowa i ma specjalną pulę gdzieś tam na to przeznaczoną. Nie wzięliśmy wózka wcześniej, bo nie byłoby go gdzie trzymać, a teraz jeszcze remonty jakieś małe, sru tu tu tu...
Ale tamci powiedzieli, że oni mogą mieć u siebie i czekać aż my będziemy mieli gdzie wózek trzymać, wtedy zapłacimy i już.
No i zostaliśmy na lodzie...:-(

witam laseczki!dwa dni mie nie bylo i godzine musialam nadrabiac to co napisalyscie:-)

enka1 te mrówki to pewnie brak magnezu, też je często mam, nawet jak siadam na stopach to od razu mnie skurcz łapie w palce od nóg:-( często z rana w łózko mam skurcz łydki:-(a te bóle jakby od jajnika tez miewam, mało przyjemne niestety, ale skoro sama z tym nie jestem to widocznie tak ma być.
Ja tez mam skurcze lydek i strasznie to boli mam nadzieje ze lekarz cos mi na to da??
Witam :) mogę sie dołączyć? termin mam według OM na 25 listopada :) a w brzuszku najprawdopodobniej jest dziewczynka :)
Jestem młodą mamusią... mam 19 lat i jak widać mam juz malutkiego synka, a teraz jeszcze drugie dziecko... ale ja się bardzo cieszę:) jestem z trójmiasta i mam na imie Weronika :)

witaj w naszym gronie:-)

kasik 30 ja tez mialam torbiel i sie wchlonal mam nadzieje ze u twojego dziecka na nastepnym usg juz nicnie bedzie!!

co do usg 3d to u mnie bardziej m chce isc...no ale zobacztmy!!a ja znowu wczoraj na czeresniach bylam chodz padalo hehe:-)

Pozdrawiam Laseczki:-)

a ja znowu wczoraj na czeresniach bylam chodz padalo hehe:-)

Pozdrawiam Laseczki:-)
Ja też codziennie mam świeżą dostawę czereśni (dobrze, że ma nisko zwisające gałęzie, hihi). A wczoraj odkryłam, że porzeczki już można konsumować. Ale zgagę miałam po nich, że szkoda gadać :szok: Zgaga nieważna, ważne witaminy :)

Marta- to Ci nie zazdroszcze...Kurcze, nastawilas sie, a tu zmiana planow. Ale przynajmniej masz duze pole do popisu :)

Z moimi pietami lepiej:) Nie bola, a te scieranie i kremy pomogly, bo juz sa w lepszym stanie(nie liczac 3miejsc). Ale widzicie, stara baba ze mnie, a takie glupoty robie...Ach, ta niecierpliwosc ;)

hej dziewczyny!! wróciłam...
jestem zmęczona, chora i wszystko mnie boli :/

ale jestem trochę opalona- to jedna dobra rzecz :))

a'propos pięt: ja od początku ciąży mam problemy ze skórą, choć tragedii nie ma... ale od początku się śmieję, że gdyby to było możliwe, to miałabym pryszcze i na piętac, bo całe piszczele mam w pryszczach:zawstydzona/y:

a teraz prosze o rade przedwczoraj rano obudzil mnie skurcz łydki i trzyma do dzis juz nie tak mocno jak wtedy ale ciagle boli boje sie ze dostane zakrzepicy zyl masuje to i probuje rozruszac boje sie ze to cos powaznego:baffled:
ja mam to samo jak w piatek w nocy zlapal mie skurcz to do dzis boli mnie lydka:-(
magnez + potas = brak skurczy :)
to lekarz zalecil??
Jeśli chodzi o pięty i w ogóle stopy, to przed ciążą był idealne, ja nawet nie wiedziałam w sumie co to tarka, czy jakiś peeling to stóp. A teraz...O MATKO! Pięty i podeszwa stopy suche, pięty popękane, aż białe, i nic nie pomaga ścieranie naskórka i kremy, po prostu koszmar. Za to włosy i paznokcie u rąk zdrowsze, mocniejsze. Coś za coś...;-):-D

Acha a jeśli chodzi o samopoczucie, to...zostałam zrobiona w KONIA.:angry: Narzeczona mojego brata ma kuzynkę, która miałam odsprzedać mi wózek(casualplay s4 w całym trójpaku), w stanie wręcz idealnym(mają jeszcze 3 inne wózki, bo to tacy nowobogaccy gówniarze). Powiedzieli, że skoro my, tzn. ja i P chcemy ten wózek, to nie ma sprawy, im nie zależy na czasie i za 1000zł nam odsprzedadzą. I tak 2msce przeżyłam w myśleniu, że już jedną z najgorszych spraw mam załatwioną - a mianowicie kupno wózka. A tu wczoraj przyjeżdża brat i mówi, że wózka nie ma. :wściekła/y:Poooszeeedł. Sprzedali komuś innemu bo chcieli pieniędzy teraz. A przecież przy rozmowie mówiłam im, że jeśli zależy im na kasie szybko, bo im potrzebna dajmy na to, to nie ma sprawy, bo za wózek ma płacić teściowa i ma specjalną pulę gdzieś tam na to przeznaczoną. Nie wzięliśmy wózka wcześniej, bo nie byłoby go gdzie trzymać, a teraz jeszcze remonty jakieś małe, sru tu tu tu...
Ale tamci powiedzieli, że oni mogą mieć u siebie i czekać aż my będziemy mieli gdzie wózek trzymać, wtedy zapłacimy i już.
No i zostaliśmy na lodzie...:-(

wspolczuje utraty wozka...zachowali sie bardzo nie feir..powinni do was w pierwszej kolejnosci zadzwonic z pyt o ten wozek!!poprostu brak sllow:angry::angry::angry:

reklama
Szukałam w necie, aż znalazłam - muzyka filmowa w wykonaniu Filharmonii Poznańskiej. Napisz Kaśka k jak było i czy nie zmokliście, bo u mnie zaczęło padać krótko po 19-ej :-(I leje nadal...

na malcie zaczęło kropić o 19.40 więc troszkę udało nam się posłuchać
na szczęście podjechaliśmy samochodem więc jak się rozpadało o 20 to bylismy schowani
bardzo mi się podobało:tak:
szkoda tylko że orgaznizatorzy nie przygotowali się na pogodę która raczej od kilku dni jest niezmienna

Do góry