mamulica
Fanka BB :)
Ale Anja to badanie 3d nie jest jakoś bardziej szkodliwe. Rodzaj fal jest ten sam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a widzialyscie juz marcówki 2010 sa
Etna, jeśli męża nie ma w domu to nie zasypiaj - nie będzie Ci miał kto opowiedzieć końca filmu Ja mogę oglądać horrory tylko z małżonem - ja czytam książkę a on opowiada mi co jakiś czas filmagissa witamy wsrod listopadowek!!!
Jesli chodzi o usg3d to ja sie nie moge doczekac, musze sie tylko zapisac i ustalic termin.
Teraz czekam na męża bedzie za jakies 6 godzin. Mam nadzieje, ze te dwa misiace ktore bedzie w domu szybko nie zleca.
Dziewczyny oglądam straszny film na canal+ (horror) sama się dziwię, że to oglądam "Sierociniec". Straszny, ale dobry film mam nadzieje ze zasne
Ach jak tak piszecie dziewczyny to chyba jednak sie zdecyduje i pojde :-( ale bardzo sie boje. Ja naszczescie dentyste w czasie ciazy i rok po urodzeniu mam za darmo wiec kosztem leczenia nie musze sie chyba przejmowac. az mnie ciarki przechodza ze strachu
Mi tam nic nie wiadomo na temat darmowego dentysty Ka..M!! Upewnij się lepiej...to dentystę też mamy darmowego
a ja też pójdę... coś mnie dolna 4 pobolewa... i górna 6.....
ale nie cchciałam iśc bo wiedziałam że dużo wybulę....a nie miałabym aż tyle ....
ale jak jest darmowy to z chęcią go odwiedzę.....
to dentystę też mamy darmowego
a ja też pójdę... coś mnie dolna 4 pobolewa... i górna 6.....
ale nie cchciałam iśc bo wiedziałam że dużo wybulę....a nie miałabym aż tyle ....
ale jak jest darmowy to z chęcią go odwiedzę.....
na bank jest darmowy ja tez o tym slyszalam znalazlam to:Mi tam nic nie wiadomo na temat darmowego dentysty Ka..M!! Upewnij się lepiej...
Może w Anglii jest inaczej albo klaudzia ma medical karte albo ubezpieczenie...