reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja dla odmiany obudzilam sie z potwornym bolem zeba numer 8. Byłam u "sadysty", dostałam znieczulenie w wersji "bezpieczny dla dziecka", wyrwała mi zeba BEZ ZDJECIA bo przeciez nie mialam mozliwosci zrobienia, znieczulenie zadzialalo tak.. pol godziny pozniej. Poryczlam, pospala, teraz siedze i ledwo przelykam ale nie biore przeciwboli... bo moja gin stwierdzila ze jak dam rade to lepiej nie... i tak moje Panie spedzilam piatek :)

reklama
Hej dziewczyny! Tez mam czasami takie ataki wilgoci hehe i czasami się przydają... Dopada mnie po południu drzemka codziennie i niezaleznie od pogody. Humor dziś się poprawil ale to chyba przez słonaczko bo deszczu już mamy z córcią dość..mała się diabelnie nudzi. Mam nadzieje że u was lepsza pogoda
Znowu sie robi brzydko :-(

Ja dla odmiany obudzilam sie z potwornym bolem zeba numer 8. Byłam u "sadysty", dostałam znieczulenie w wersji "bezpieczny dla dziecka", wyrwała mi zeba BEZ ZDJECIA bo przeciez nie mialam mozliwosci zrobienia, znieczulenie zadzialalo tak.. pol godziny pozniej. Poryczlam, pospala, teraz siedze i ledwo przelykam ale nie biore przeciwboli... bo moja gin stwierdzila ze jak dam rade to lepiej nie... i tak moje Panie spedzilam piatek :)

Wspulczuje i podziwiam wytrzymalosci. Ja dentyste omijam szerokim łukiem, a trzeba by bylo isc na kontrole bo cos czuje ze zabki sie psuja. Maluch zabiera mi cale wapno hehe.

Jeju w końcu mogę zacząć wakacje:-) sesja zakończona i teraz w pełni mogę zająć się sobą , moim M, a przede wszystkim maleństwem. W poniedziałek czeka mnie usg 3D i pewni poznam płeć. Umieram z niecierpliwości, zresztą jak z tego co czytałam wiele z nas ;-) Od poniedziałku zaczynam kurs prawa jazdy. Pomyślałam sobie , że te wakacje mam od pracy wolne a potem niewiadomo kiedy bedzie na to czas :-)Mam nadzieję , że podołam. Mój M trochę oponował , ale dobrze się czuję więc czemu nie :-) Bardziej boję się praktyk wrześniowych w podstawówce , ale prowadząca mówiła , że dam radę i jakoś jej wierzę:-) Trzymajcie się cieplutko listopadówki ;-)

Klaudzia maszeruj do dentysty...:tak:. Mnie też zmuszono i gdyby nie to to po ciąży musiałabym mieć usuwaną dwójkę!!!!:baffled: Tak miałam kanałówkę, co prawda za 1000 zł bo nie refundują ale przynajmniej ząb uratowany:cool2:

Wspulczuje i podziwiam wytrzymalosci. Ja dentyste omijam szerokim łukiem, a trzeba by bylo isc na kontrole bo cos czuje ze zabki sie psuja. Maluch zabiera mi cale wapno hehe.

Klaudzia maszeruj do dentysty...:tak:. Mnie też zmuszono i gdyby nie to to po ciąży musiałabym mieć usuwaną dwójkę!!!!:baffled: Tak miałam kanałówkę, co prawda za 1000 zł bo nie refundują ale przynajmniej ząb uratowany:cool2:

Prawda! Ja mialam zrobione wszystkie zeby na poczatku ciąży (bez znieczulenia) i wiedzialam ze mnie ta 8 czeka tylko sie modlilam zeby nie w 1 trym. Idz koniecznie dla dziecka jest bardzo niebezpieczne zakazenie od zebow!

reklama
Do góry