reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
no właśnie narazie u nas zdecydowana przewaga dziewczynek:-)
mam jeszcze 5 dni do poznania płci :ninja2:
Ja myślałam, że dopiero w sierpniu się dowiem, ale zapomniałam, że we wtorek idę na 3d - czyli 4 dni :-) Niby nieistotna płeć, tym bardziej, że to pierwszy potomek, ale fajnie by było jakby intuicja mnie nie zawiodła i był chłop :cool:

Ja to mam jakiegoś pecha. Co napiszę post to mnie wywala z BB. Komputer mi szwankuje ostatnio :angry:

Dudziakowa dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa

Weri i Natalunia gratuluję córeczek.

Mnie intuicja podpowiadała, że będzie synuś a okazało się, że jednak córeczka z czego niezmiernie sie cieszę, bo zawsze marzyła mi się pierwsza córeczka:-D
Waży 326 g i mierzy ok. 20 cm.

Pozdrawiam pozostałe Listopadóweczki

Ostatnia edycja:
No to widzę zdecydowaną przewagę dziewczynek :tak: Gratulacje!
Ciekawe co we mnie rośnie:confused: tak na logikę biorąc, przy założeniu, że przytulanki były 1-2 dni przed owulacją, a męskie plemniczki są szybsze to może być chłopczyk, chyba, że owulacja się przesunęła o dzień i przeżyły same żeńskie plemniczki w oczekiwaniu na jajeczko ;-) He..., szanse są 50/50 :tak: 13 lipca się wyjaśni,

A propos planowani pułci, to niby przytulanki do 12 dnia cyklu i potem nic, zwiększają prawdopodobieństwo na dziewczynkę;-), jak teraz bedzie synek, to następnym razem tą metodę sprawdzę:tak:
Najważniejsze, żeby dzidzia urodziła sie zdrowa!

dlatego napisalam w liczbie mnogiej ze swintuchy jestescie bo pomyslalam ze pewnie nie jedna tak to przeczyta hehehe :-D

hahaha..ja tez na poczatku tak to przeczytalam i tak siedzialam i strasznie glowkowalam co to mialo znaczyc:szok::-Ddopiero po paru razach przeczytania skapnelam sie o co chodzi...hehe...u mnie ciezko pisac polskimi literami..bo klawiature mam holenderska...i nawet inaczej litery sa tu poukladane...i na poczatku sie strasznie motalam..a zmieniac na jezyk polski tez jakos mi niewygodnie...

kaska k dziekuje dziekuje..oby sie spelnilo...i widze ze dzis sypia nam sie dziewczynki ..jedna za druga...hihiohihi...gratuluje tez chlopczykow...malych krolewiczow:))):-D

ja tak patrze jak wczesniej byla dyskusja o tym ze 3d jest nie potrzebne wymysl rodziców tylko ze usg strasznie szkodzi itp... a co do czego to patrze ze co chwila ktos pisze ze idzie na te usg hehehhe

ja chyba jedyna nie idę :-D
też mam wrażenie że już wszystkie mają terminy albo są już po :tak:

dla mnie będą jaja jak i mnie lekarz wyśle :-D chociaż jak wcześniej pisałam pójdę tylko wtedy kiedy zostanę na to usg skierowana przez lekarza
sama się nie zapisuję:rofl2:

reklama
Do góry