reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Najważniejsze, że z dzidzią wszystko gra!!!!!!!

A ja mam takowy problem. wypływa ze mnie dużo czegoś białego bezwonnego, zwłaszcza rano! nie wiem czy to śluz czy wody się sączą? nie mam pojęcia jak wyglądają wody! mają jakiś zapach, kolor? u mnie to coś jest wyraźnie białe! i nie czuje brzydkiego zapachu! więc może to śluz ? tylko czy to normalne, że jest go tak dużo? normalnie mam takie uczucie wilgoci w gatkach, że szok! wkładkę bardzo często musze zmieniać!
Wszystko jest w porządku! To normalne w ciąży. Jak będziesz się martwić to możesz zrobić sobie wymaz z pochwy dla pewności czy to nie infekcja.

dzięki kasiu.... napewno się spytam... bo to jest nienormalne...
jeszcze rozumiem że można zjeść coś nie teges i zaszkodzi na żołądku... ale u mnie to już paranoja....:dry:

gawit też mam taki śluz... tyle że lekko pożółtawy jest....
nie wiem ale to chyba normalne....
zawsze jak zrobię siusiu i póżniej wstaję i idę do pokoju to za czwilę czuję jakby mi polecialo... patrzę a to śluz....
taka już nasza natura.... hehe
może to po prostu się tam w środku wszytsko oczyszcza i tak leci nam:-p

ja na ratajach dokładniej na polance:-)
a powiedz mi wybrałaś szpital w którym chcesz rodzić?

mam straszny dylemat
na polnną wcale nie mam co jechać jeśli nie będę miała opłaconej położnej więc myślałam o raszei
Ja chciałabym w św. Rodzinie. Szwagierka tam rodziła i kuzynka (2 razy nawet), żadna nie płaciła ani lekarzom, ani położnym i obie zadowolone. Chcę też iść do szkoły rodz. prowadzonej przez położną ze św. rodziny.

Cześć Passingby :) Masz już wybrany szpital ?
A Jeżyce dzielą się na lepsze i gorsze ? :laugh2:

Niestety się nie dzielą ale zawsze można sobie "powlewac" :D

Wyprowadzamy się do Gdańska/Sopotu (w poniedzialek wybierzemy mieszkanie) - tak więc tam będę szukała, a jakby Poznań do Polna bo moja prowadząca jest tam jakąś "szyszką"

reklama
po wizycie jestem o wiele spokojniejsza ze wrocilam do mojego Gin no i jak mu powiedzialam ze w moim stanie to pani lekarz co bylam w tamtym tyg stwierdzila ze spokojnie moge wrocic do pracy w sklepie spozywczym to on tylko zasmial sie i stwierdzil ze chyba sama nie rodzila nigdy.... :) mam zrobic glukoze i wyniczki na nasteona wizyte czyli 10 lipca i poznam plec zobaczymy jak sie uda to wczesniej pojdziemy na usg 3d :) pozdrawiam

Do góry