reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

natalunia Ty juz po usg?czy ten napis ze bedziesz miala coreczke to juz po badaniu,jezeli tak to ogromnie gratuluje,ciesze sie strasznie:-)

dziubasek szczere gratulacje,najwazniejsze ze dzidzia rosnie i sie prawidlowo rozwija a na plec przyjdzie jeszcze czas

weri nic sie nie martw zapoznaniem sie Waszych rodzicow moze akurat przypadna sobie do gustu i bedziecie tworzyc swietna rodzinke;-)

gie-oska ale Ci zazdroszcze tych owocow z dzialki,marze o tym.Moja babcia kiedys miala swoj ogrod,prawdziwy skarb latem a teraz nic po nim nie pozostalo.A owoce ktore sie kupuje najczesciej sa bardzo pryskane,inne przyplywaja z dalekich krajow nie dojrzale itd:-(szkoda gadac

agissa witam serdecznie na pokladzie,fajnie ze do nas dolaczylas:-)

chetnie bym Cie poczestowala tymi owocami ale za daleko mieszkasz:-(
A natalka juz po badaniu stad wie ze bedzie cora:-)

reklama
Najważniejsze, że z dzidzią wszystko gra!!!!!!!

A ja mam takowy problem. wypływa ze mnie dużo czegoś białego bezwonnego, zwłaszcza rano! nie wiem czy to śluz czy wody się sączą? nie mam pojęcia jak wyglądają wody! mają jakiś zapach, kolor? u mnie to coś jest wyraźnie białe! i nie czuje brzydkiego zapachu! więc może to śluz ? tylko czy to normalne, że jest go tak dużo? normalnie mam takie uczucie wilgoci w gatkach, że szok! wkładkę bardzo często musze zmieniać!

Gawit mam tak samo. Zaniedlugo chyba podpaski zaczne nosic hehe. Ale podobno to normalne. :) Ja mam tak co jakis czas a pozniej mniej. Teraz wypadalba by mi jakos @ wiec moze to dlatego :tak: Ale nie martw sie napewno wszystko ok.

Kam wspolczuje tych wymiotow :-( Zycze Ci zeby jak najszybciej przestaly. Ja od poczatku ciazy wymiotowalam tylko raz, pomieszalam delicje z sokiem jakblkowym a tak to nic, nawet mnie nie mdlilo zbytnio.

Najważniejsze, że z dzidzią wszystko gra!!!!!!!

A ja mam takowy problem. wypływa ze mnie dużo czegoś białego bezwonnego, zwłaszcza rano! nie wiem czy to śluz czy wody się sączą? nie mam pojęcia jak wyglądają wody! mają jakiś zapach, kolor? u mnie to coś jest wyraźnie białe! i nie czuje brzydkiego zapachu! więc może to śluz ? tylko czy to normalne, że jest go tak dużo? normalnie mam takie uczucie wilgoci w gatkach, że szok! wkładkę bardzo często musze zmieniać!
Mysle, ze to sluz. Ja do poludnia tez mam ten problem i czesto w gatkach az mokro. Ale tak sluzowato.

dziewczyny wiecie... znów dziś wymiotowałam:dry:
a najgorsze jest to że samą wodą którą ran wypiłam przed wstaniem z łóżka...

kurcze:baffled: mogłoby Ci już odpuścić a może masz jakiś problem z żołądkiem ?
nie pamiętam czy coś na ten temat pisałaś ale rozmawiałaś o tym z lekarzem?
wiem że niektóre dłużej męczą sie z nudnościami ale teraz to już troszkę długo mi się wydaje
no chyba że poprostu tak niestety Twój orgaznizm reaguje

tylko w takie deszczowe dni można troszkę oszaleć samej z dzieckiem w domku
pomysły mi się powoli kończą i wolę słoneczko przynajmniej możemy wyjść na plac zabaw i napewno jest fajniej

widzę że też jesteś z Poznania :-)
Rzeczywiście, patrzę na pogodę z dość egoistycznego punktu no i zapomniałam, że "w czasie deszczu dzieci się nudzą" :-(
Mieszkam na Dębcu, a Ty ?

kurcze:baffled: mogłoby Ci już odpuścić a może masz jakiś problem z żołądkiem ?
nie pamiętam czy coś na ten temat pisałaś ale rozmawiałaś o tym z lekarzem?
wiem że niektóre dłużej męczą sie z nudnościami ale teraz to już troszkę długo mi się wydaje
no chyba że poprostu tak niestety Twój orgaznizm reaguje

nie nie miałam żadnych problemów żołądkowych...
też mi się każdy dziwi że ja wciąż wymiotuję ... i że wciąż mnie mdli....:baffled:
nie wiem dlaczego tak mam.... teraz pierwszego mam wiytę i spytam gin czy to normalne... tym bardziej że potrafię 5 min wymiotować samą wodą albo sokiem a nawet samą herbatą....
z jedzeniem sobie ostatnio lepiej radzę i tym już nie wymiotuję....
od tabletek też to nie jest bo zmieniłam porę i jem pod wieczór,....
nie mam zielonego pojęcia co mi jest....

reklama
Do góry