reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam Listopadówki :) Od kilku tygodni uważnie śledzę forum i w końcu postanowiłam się przyłączyć. Pozwolicie ?:zawstydzona/y:

witaj wśród nas i miło Cię powitać...
jest nas coraz więcje.... :-D

dziewczyny poradźcie mi coś... bo my już nei wiemy co robić....
D mi wyliczył że wymiotuję średnio co 3 dni....:dry:
dziś np rano wypiłam tylko wodę zanim wstałam na śniadanie i na to śniadanie nie doszłam bo zanów wymiotowałam tą że wodą...
nie wiem od czego to tak mam.....:-(

reklama
ja to zauwazylam ze ta zgaga co mnie tak meczyla to przede wsyztskim po wypiciu wody!! jak napije sie teraz nawet łyka to az mi nei dobrze moze przepilam sie nia a wczesniej od rana tylko wode pilam wiec nie wiedzialam od czego i zwalalam na jedzenie a tu o ;]

no właśnie... ja się obudziłam i zawsze mam zaschnięte usta więc mam szklankę wody do napicia się... napiłam się i chcoałam wstać zrobić śniadanie i niestety zdążyłam jedynie do ubikacji....:dry:

najlepiej na wymioty: śniadanie w łóżku, nie pić wody, tylko jakiś blonnik (musli, bułeczkę, chlebek chrupki). Później wstać, powinno pomóc. Ja za to mam świetną przemianę materii... Potrafię być na kupce 4 razy dziennie, a 3 razy to już standard... i dlatego mało tyję...

BĘDĘ MIALA CÓRECZKĘ!!!!

musli to napewno bym nie zjadła... bleeeeee
jakoś w ciąży nie lubię...
a ja nie tyję a na kupce jestem raz dziennie a czasem nawet raz na 2 dni :tak:
a śnaidanie do łóżka narazie odpada bo D preacuje na 7-8 więc ja jeszcze z regóły śpię:zawstydzona/y::-p

O rany, coś kiepsko mi idzie odpisywanie, muszę nauczyć się wstawiać cytaty. Ale cóż, trening czyni mistrza.
Klaudzia: rzeczywiście mamy ten sam termin :) Ale ja wolałabym nie czekać do grudnia, tylko jak najszybciej przywitać potomka :)

Ja tez wolalabym szybciej ale jakos nie wiem czemu grudzien dla mnie ladniej brzmi hehehe Oby bylo zdrowe a wychodzic moze sobie w listopadzie kiedy chce :-):-):-)

witam kolejną nową mamusię:-)

klaudzia a u Ciebie równo za 21 dni imprezka:tak:czujesz już jakiś mały stresik?

Zero. hehe. Pewnie bardziej bym sie przy koscielnym stresowala, a to tylko cywilny i wsumie wszystko juz prawie zalatwione wiec raczej sie nie stresuje.
Ale jak to bedzie w dzien slubu to juz nie wiem heheh chyba narobie w majtki :zawstydzona/y: :-D

hej ja dzis ide do gina znalazlam mojego w innej klinice zobaczymy co on powie i co bedzie robil z moim zwolnieniem i wogole :) odezwe sie wieczorkiem i dam znac

Kasiula powodzenia :-):-)

natalunia Ty juz po usg?czy ten napis ze bedziesz miala coreczke to juz po badaniu,jezeli tak to ogromnie gratuluje,ciesze sie strasznie:-)

dziubasek szczere gratulacje,najwazniejsze ze dzidzia rosnie i sie prawidlowo rozwija a na plec przyjdzie jeszcze czas

weri nic sie nie martw zapoznaniem sie Waszych rodzicow moze akurat przypadna sobie do gustu i bedziecie tworzyc swietna rodzinke;-)

gie-oska ale Ci zazdroszcze tych owocow z dzialki,marze o tym.Moja babcia kiedys miala swoj ogrod,prawdziwy skarb latem a teraz nic po nim nie pozostalo.A owoce ktore sie kupuje najczesciej sa bardzo pryskane,inne przyplywaja z dalekich krajow nie dojrzale itd:-(szkoda gadac

agissa witam serdecznie na pokladzie,fajnie ze do nas dolaczylas:-)

Ostatnia edycja:
Dzięki za info! Kupię urosept i zobaczymy. Dziś lekarz mi powiedział że to może być z cewki i kazał zrobic posiew z moczu i przy okazji zrobił wymaz z szyjki macicy.
Mnie włosy i paznokcie się poprawiły.
Dziś miałam usg połówkowe i wszystko jest w porządku. Dzidzia waży 314 g, a;e niestety nie chciała pokazać czy to chłopczyk czy dziewczynka :) Podejrzę ją jeszcze raz za tydzień. Generalnie jest wszystko w porządku, strasznie się wierciła :)))) Serduszko w trakcie oglądania zakrywała rączką :))) Jest smiesznie ułożona bo pionowo, głowa przy pępku moim a nogi w kierunku pachwin, jakby stała tak po lewej stronie mojego brzucha :)
Najważniejsze, że z dzidzią wszystko gra!!!!!!!

A ja mam takowy problem. wypływa ze mnie dużo czegoś białego bezwonnego, zwłaszcza rano! nie wiem czy to śluz czy wody się sączą? nie mam pojęcia jak wyglądają wody! mają jakiś zapach, kolor? u mnie to coś jest wyraźnie białe! i nie czuje brzydkiego zapachu! więc może to śluz ? tylko czy to normalne, że jest go tak dużo? normalnie mam takie uczucie wilgoci w gatkach, że szok! wkładkę bardzo często musze zmieniać!

reklama
Do góry