xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
xxxklaudziaxxx
no ;-)
a propos włosów, bo czytałam na wątku "samopoczucie...", że doradzałaś coś odnośnie suchej skóry głowy, ale ja mam problem w zasadzie podobny, bo mam bardzo suche matowe włosy, nie wszystkie tylko te z góry głowy, wyglądają jak ich nie wymodeluje jak mop. No i wymyśliłam, że w przyszłym tygodniu odświeżę kolor, bo po farbie są ładniejsze i podetnę końcówki, a górę to na pewno wycieniuję, bo patrzeć na nie nie mogę :-(
Ale mam pytanie do Ciebie: jaki szampon i odżywkę kupić, bo po szamponie i odżywce do włosów farbowanych szybko się tłuste robią i są ciężkie a po szamponie do włosów normalnych są za suche Poleć mi coś.
Madziu polecilabym Ci nablyszczacz do wlosow firmy bed head "head rush" ale wlansie zerklam na allegro i ceny macie masakryczne w Polsce bo az 65 zl Szampony do wlosow farbowanych sa zreguly bardzo nawilzajace i ciezkie dlatego polecilabym Ci kupic szampon np. dla powiekszenia objetosci sa one bardzo lekutkie i nie obciazaja dodatkowo wlosow np herbal esencess (pomaranczowa butelka) nie wiem czy juz w Polsce jest ale jak nie ma to jakis odpowiednik takiego szamponu a odzywke polecam np. Dove kolor therapy w rozowej butelce. Odzywke nakladaj od polowy wlosow do koncowek nigdy na skore glowy i odrosty bo one sa wystarczajaca nawilzone przez naturalne oleje ktore wytwarza Twoja skora. pozadnie splukaj. A do nablyszczenia kup sobie cos w spreju i wystarczy raz czy 2 psiknac zeby nie przetluszczyc wlosow. :-)