reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Jacek:
etna Dzięki. Moją radość niestety mąci fakt że to klasyczna sytuacja kiedy dzieci mają dzieci. Wszystko zdaje się wskazywać że będę w pewnym sensie musiał być też tatą "nowego".
No to będziesz miała prezent pod choinkę a my od św. Mikołaja :-)

ech..
podczas biegu dopadł mnie okropny skurcz łydki i musiała skorzystać z pomocy medycznej. Straciłam 10 minut i zamaist rekordu trasy - ponad godzinę biegłam

martolinka przykro mi ale najważniejsze, ze dobiegłas. W następnym pobijesz rekord

jacek gratuluje

a u nas dziś tak dla odmiany rądu nie było. Pogoda do d... leje i zimno a mialam w planach wycieczkę do lasu tiaa nastawiłam się, bo wszystkie weekendy do połowy czerwca mamy zajęte i miało byc rodzinnie no i rodzinnie kibicowalismy w deszczu dziiadkowi, który buduje dzieciakom domek ze zjeżdżalnią na podwórku
ja jakas kołowata dziś jestesm, przysypiam na siedząco.

Martolinka wspolczuje tego skurczu, musiało bardzo boleć :-(
Następnym razem rekord pobijesz, nic sie nie martw ;-)

ale czy musi akurat padac na weekend? niech pada cały tydzien a na sobote mogłoby sie wypogadzac, a nie na odwrót. Juz nie oczekuje wiele, jeden dzien, wolny dzien

Witajcie :)

kilolku faktycznie pogoda taka sobie choc u nas nie pada. Tylko ziiiimno! bardzo fajnie macie z tym domkiem!! zazdroszcze.

W zasadzie po wczorajszej kontuzji nie ma śladu i już zapomniałam o wielkim zawodzie. W czerwcu bieg Świętojański i sobie odbiję;-)

reklama
Do góry