reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

czy my nie mozemy mec jakiejs normalnej wiosny? jak nie piesko zimno i leje to dzikie upały. Nie sa co prawda obiektywnie dziwkie ale po tym zimnie to szok, dla mojego ciśnienia też

Dziuna 1kg w 1 dzien nieźle!
ja kiedys probowąłam kapuscianej. Coś tam schudlam ale nie za wiele, źle się czulam i cofało mi sie na widok kapusty

u mnie w lidlu tylko raz byla wyprzedaż jak sklep zamykali na czas remontu, na 2 miesiace

reklama
Jacek :
A ja dziś pierwszy raz odbieram Dobrusię z przedszkola samodzielnie!
Wracamy na rowerze. Wczoraj pojechała do przedszkola i wróciła na quadzie. To ok 5 km razem. Oczywiście Jagodzie przybyło parę siwych włosów.

Dziunka gratuluje, dasz rade. Ja jestem tak zadowolona z tej diety, ze każdemu bym poleciła. Bardzo zmieniła moje nawyki, miałam podchodzić po dwóch miesiącach do niej jeszcze raz ale zamiast niej miałam inna dietę "stres" wiec nie trzeba było ;-)

Meadow mi na tej diecie sie tak żołądek skurczyl, ze efektu jojo nie miałam. A bałam sie tego. Jadłam po tych dwóch tygodniach o wiele mniej i wieczorami w ogóle nie byłam głodna a przed dieta najlepsza pora do jedzenia dla mnie to mniej wiecej była 22 :zawstydzona/y:

Etna oj to musiał być super widok :-D :-D :-D
Ten 1 kg na dzień nie za dużo, dziewczyny chudną więcej, zależy od jakiej wagi startują. Na początek woda przecież schodzi, potem tempo się zwalnia i schodzi tłuszcz. Na razie czuję się bardzo dobrze. Dziewczyny na forum o tej diecie też nie narzekają na samopoczucie, a niektóre już są na 11 dniu więc przy końcu.

Pola ja głównie muszę się pozbyć uzależnienia od podjadania (zawsze gdzieś musiałam coś skubnąć ;-) ) i dojadania po dzieciach :-D to mój główny problem...

U nas dziś lekkie zachmurzenie, ale gorąco. Wczoraj kilka burz się przetoczyło, ale tylko na chwilę orzeźwiło się powietrze... potem znowu duszno.

jacek, a ile wasza miriam ma lat???? myslalam,ze 16? nie za wczesnie na dziecko?

dziunka, u mnie dojadanie to tez duuuuzy problem. po prostu nie znosze marnowac jedzenia
etna, padlam przy opisie wojy w akwarium :-D trzeba bylo to nagrac

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry