reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

taka piękna pogoda a ja chyba w domu ugrzęzłam, Michał od wieczora narzeka na ucho. Muszę się jakimś cudem dzisiaj do lekarza dostać :baffled:
dzisiaj mam próbe kostiumowa w przedszkolu a ja ograniczyłam się do kupienia materiału, nie jest dobrze, nie mówiąc o tym, że nie nauczyłam się tekstu

reklama
No to dobrze, naszą zaraz zdemontuję.

Kilolek
zdrówka dla Michałka.

Zaspałyśmy dziś do przedszkola. No ale wczoraj był taki męczący dzień, że niech sobie pośpią. Julia ma na 11.30 do szkoły.

a my wczoraj bylismy z Igim we trojkę na duzym placu zabaw 3 h....mały padl spal 3 h potem zasnął około 23 wiercidupa mała:-D

Witajcie,
ma dziś u nas padać a niebo bezchmurnie. Cudownie:tak: :)
od wczoraj czuję jakby mnie jakaś grypa rozkładała. mam nadzieję , że to tylko łamanie w kościach spowodowane ćwiczeniem pompek. Siostra powiedziała mi , że mam zamiast miesni na ramionach "firanki" i faktycznie słabiutka jestem oj oj. w sobotę zawody więc muszę dziś i w czwartek potrenować

Meadow i wybraliście ostatecznie jakieś miejsce na wakacje?
Kilolek byłąś u lekarza?

martolinka byłam wczoraj u pediatry, bo oczko zaropiałe, myslę, ze przeniosla sobie tą bakterię z ucha i przy okazji pediatra zajrzała do ucha, powiedziała, ze nie wygląda na całkiem wyleczone, więc pewnie laryngolog przedłuzy antybiotyk (pioruńsko drogi, 100zł na tydzien) ale wizyte mam dopiero po południu 14-19

Meadow dzięki :)

Martolinka tylko się nie przetrenuj się bo nie dasz rady pobiegnąć, trzymam kciuki za przygotowania. Twoja siostra biegnie z Tobą?

Kilolku mam nadzieję że zaczną od zbadania wymazu z ucha z oka też by nie zaszkodziło, będę czekać na wieści.

Ja siedzę sobie w domu, Paweł już od rana w przedszkolu a ja się lenie, odpoczywam, śpię i ewentualnie coś porobię.

Mam chęć na jakieś szybkie ciasto, macie może jakiś łatwy przepis dla takiego nieuka jak ja ???????
Etna, ja ostatnio kilka razy robiłam to
Wielkie Żarcie - Przepis - Szarlotka na półkruchym cieście

nie posypywalam tylko po wierzchu pudrem, bo dosyc slodkie juz bylo... moze zalezy od jablek :-)

Meadow dzięki :)

Martolinka tylko się nie przetrenuj się bo nie dasz rady pobiegnąć, trzymam kciuki za przygotowania. Twoja siostra biegnie z Tobą?

Kilolku mam nadzieję że zaczną od zbadania wymazu z ucha z oka też by nie zaszkodziło, będę czekać na wieści.

Ja siedzę sobie w domu, Paweł już od rana w przedszkolu a ja się lenie, odpoczywam, śpię i ewentualnie coś porobię.

Mam chęć na jakieś szybkie ciasto, macie może jakiś łatwy przepis dla takiego nieuka jak ja ???????

etna:

ciasto marchewkowe

2,25 szklanki mąki
1,5 szklanki cukru
1 szklanka oleju
3 jajka
2 lyzeczki przyprawy do piernika
2 niecale lyzeczki sody

miksujesz wszystko, po czym dodajesz np. pocięte 5 suszonych sliweczek, lub pociętych orzechow wloskich lub nic i 2,75 szklanki startej na grubych okach marchewki, znowu miks:) piekarnik 180 stopni na 60 min. i gotowe! pycha! polecam!

marta w koncu jedziemy do zakopca;)

reklama
Do góry