xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dudziakowa ciesze sie ze Ty i malenstwo czujecie sie dobrze! Oby tak do konca. Wkoncu musi byc dobrze Pozdrowionka dla Ciebie i synusia :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dudziakowa ciesze sie ze Ty i malenstwo czujecie sie dobrze! Oby tak do konca. Wkoncu musi byc dobrze Pozdrowionka dla Ciebie i synusia :*
to na bank nie haluksy na studiach liznęłam trochę ortopedii, więc wiem, jak haluksy wyglądają i nic takowego nie mamgawit a to nie są haluksy?? bo ja np je mam... i strasznie czasem bolą...
zawsze nosiłam buty na obcasie ale teraz w ciąży wolę płaskie żeby mi się żylaki nie powiększały no i noszę sobie powiedzmy zwykłe japonk wtedy kości nie bolą..... no a adidasach o wiadomo... czasem tak.... rwą strasznie....
ja póki co żadnych takich zmian u siebie nie zaobserwowałam, ale słyszałam, że w ciąży często się coś takowego na skórze dziejeHej
Powiedzcie mi proszę czy któraś z was zauważyla jakies zmiany skórne? Czy to normalne?
Dzisiaj jak krew mi pobierali zauważyłam że na ręce mam mała plamkę - jakby liszaja, albo ślad po oparzeniu - ani mnie to nie boli, ani nie swedzi, ale dziwne takie - niecały cm średnicy...