reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
dudziakowa trzymajcie sie kochani i lezcie wytrwale z tego co piszesz to chyba nic powaznego,niestety sie na tym nie znam ale zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia i do domku
serdecznie pozdrawiam:-)

dudziakowa cieszę się że wszystko ok... i że napisałaś do nas....:tak:
dobrze że to nic aż tak poważnego.....
a z nr tel... :-pmoże jakiś amant będzie pisał.... heheh;-)
oczywiście to był żart... trzymaj się ciepluytko i wracaj do nas :-D

no więc teraz dziewczyny nie narzekać że któraś nudzi się w domku
bo jak widać leżenie w szpitalu dopiero wymaga cierpliwości
sama długo leżałam z pierwszą ciążą w szpitalnych salach więc teraz jestem szczęśliwa że jest inaczej:tak:

dudziakowa mocno trzymamy kciuki:tak:

u nas troszkę wyjrzało słonko wiec idę z małą na rowerek :-)

pościel jest śliczna ale narazie nie kupuję mam coś po małej a pamiętam że i tak conajmniej do 3 m-ca do spania dzidzi używałam rożków
ale każdy woli inaczej

Hej
Powiedzcie mi proszę czy któraś z was zauważyla jakies zmiany skórne? Czy to normalne?
Dzisiaj jak krew mi pobierali zauważyłam że na ręce mam mała plamkę - jakby liszaja, albo ślad po oparzeniu - ani mnie to nie boli, ani nie swedzi, ale dziwne takie - niecały cm średnicy... :confused:

gawit a to nie są haluksy?? bo ja np je mam... i strasznie czasem bolą...
zawsze nosiłam buty na obcasie ale teraz w ciąży wolę płaskie żeby mi się żylaki nie powiększały:dry: no i noszę sobie powiedzmy zwykłe japonk wtedy kości nie bolą..... no a adidasach o wiadomo... czasem tak.... rwą strasznie....
to na bank nie haluksy :) na studiach liznęłam trochę ortopedii, więc wiem, jak haluksy wyglądają i nic takowego nie mam :)

mój chłop też chciałby usłyszeć dzieciątko! wczoraj późnym wieczorem przyłożył detektor do brzucha i oddaje mi taki wkurzony mówiąc "nic nie słyszę, tylko jakiś tramwaj" :) a koło nas żadne nie jeżdżą :) nawet w pobliżu nie ma, więc mówię mu, że to pewnie dzidziuś! oj jaki był szczęśliwy! ale na zewnątrz jeszcze żadnych ruchów nie czuje! ja sama słabo czuję w środku, a co dopiero na zewnątrz brzuszka :)

reklama
Hej
Powiedzcie mi proszę czy któraś z was zauważyla jakies zmiany skórne? Czy to normalne?
Dzisiaj jak krew mi pobierali zauważyłam że na ręce mam mała plamkę - jakby liszaja, albo ślad po oparzeniu - ani mnie to nie boli, ani nie swedzi, ale dziwne takie - niecały cm średnicy... :confused:
ja póki co żadnych takich zmian u siebie nie zaobserwowałam, ale słyszałam, że w ciąży często się coś takowego na skórze dzieje

Do góry