reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny, dzieki za informacje - mam nadzieje, ze to u mnie tez wiezadla macicy sie rozciagaja(albo przynajmniej nic powaznego).Bylam u lekarza tydzien temu i wszystko bylo ok - mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo.
MONIA-AREK, a dugo cie trzymalo to klucie?

reklama
Mnie tak z prawej strony jak mocno kłuje to jest moje maleństwo. Jak się położę i wsłucham to czuje jak mi się rusza pod palcami. Ale dziewczyny ci pisały co to może być jeszcze, wieć najbezpieczniej będzie jak pogadasz ze swoim lekarzem.

gie-oska dziękujemy za więści. Ja już smsa wysłałam mam nadzieję że dudziakowa będzie się trzymać. Odpisała, że będzie dobrze, musi być dobrze więc musimy jescze tylko mocno trzymać kciuki!

Ja dzisiaj miałam ciężki poranek od 4.30 do 6 rano spędziłam w łazience nad miską. Drugi raz mi się to zdarza w ostatnim czasie i mam już dość. Czuję się jakbym dzisiaj płuca wypluła. Ominęło mnie na początku to teraz mam za swoje. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.
super ze i Ty sie do niej odezwalas:-)napewno sie ucieszyla ze sie martwimy o nia:-)ja tez mam nadzieje ze wyjda z tego bez szwanku!!
Dziewczyny, dzieki za informacje - mam nadzieje, ze to u mnie tez wiezadla macicy sie rozciagaja(albo przynajmniej nic powaznego).Bylam u lekarza tydzien temu i wszystko bylo ok - mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo.
MONIA-AREK, a dugo cie trzymalo to klucie?

mnie tez czasami tak kluje ale jak gwaltownie wstane!!

Gosiu dziękujuemy za info,
Pękające naczynka i sączące się wody ?
Ciekawe co spowodowało taki stan rzeczy ? Orientuje się ktoś czemu sie tak mogło stać ?

Gosiu dziękujuemy za info,
Pękające naczynka i sączące się wody ?
Ciekawe co spowodowało taki stan rzeczy ? Orientuje się ktoś czemu sie tak mogło stać ?

Ola ja niestety nie umiem Co odpowiedziec ale chyba dudziakowa ma od poczatku ciazy problemu!!teraz musimy wierzyc ze bedzie dobrze!!musi byc:-)

wczoraj moj mezus przed snem polozyl główke na brzuszku :) i wsłuchiwał sie :) no i za te podsłuchiwanei dostał dwa razy w ucho od maleństwa heheh :) smielismy sie z naszego brzdaca małego :)

moj M pierwszy raz sam od siebie tez przykladal reke do brzusia...i cieszyl sie jak glupolek ze poczul jak go dzidzia posmyrala 3 razy:-Da ostatnio to glowe tez przyklada i mowi mi ze slyszy malenstwo..no ale w to do konca niewierze bo moze mi sie tam cos przelewa w brzuchu a M wierzy ze to malenstwo:-)

Hejka dziewczyny!
ja mam taki proeblem, że wieczorem tuż koło palców bolą mnie stopy! nie są opuchnięte, ani nic w tym stylu, ale bardzo bolą! nie chodzę w butach na obcasie! nie wiem czemu tak mam? powinnam się tym martwić? na pewno powiem o tym gince, ale wizytę mam dopiero 7.07.
no i jeszcze bolą mnie plecy, ale do tego już przywykłam ;-)
gawit a to nie są haluksy?? bo ja np je mam... i strasznie czasem bolą...
zawsze nosiłam buty na obcasie ale teraz w ciąży wolę płaskie żeby mi się żylaki nie powiększały:dry: no i noszę sobie powiedzmy zwykłe japonk wtedy kości nie bolą..... no a adidasach o wiadomo... czasem tak.... rwą strasznie....

moj M pierwszy raz sam od siebie tez przykladal reke do brzusia...i cieszyl sie jak glupolek ze poczul jak go dzidzia posmyrala 3 razy:-Da ostatnio to glowe tez przyklada i mowi mi ze slyszy malenstwo..no ale w to do konca niewierze bo moze mi sie tam cos przelewa w brzuchu a M wierzy ze to malenstwo:-)
mój też cały cza prytykał od zawsze ucho i mówił że dzidzia sobie pływa a ja ię śmiałam że to jedzenie....
ale jednak co się okazało to jednak naprawdę dziecko sobie pływa...
więc mąż ma rację i dobrze słyszy Twoją dzidzię:tak:

ja do niej napiszę później jak kupię kartęę...

mam nadzieję że będzie wszystko ok i Dudziakowej przejdzie....
naprawddę ciekawe od zego to mogło być...
może słaby organizm....?

Ja to mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze u Dudziakowej:tak: moja sąsiadka, ta co tez plamiła ostatnio, wyszła ze szpitala i odpoczywa w domku, ma tabletki na podtrzymanie ciąży i też myślę, że wszystko będzie dobrze.

Pościele są śliczne :-)

Jak coś boli od dołu i po boku to na pewno wiązadła macicy, więc nie ma co się stresować, bo to w ogóle nie pomaga! Ja też już wyluzowałam, bo inaczej być nie może jak szczęśliwe rozwiązanie u każdej z nas w listopadzie:-)

Pozdrawiam, Miłego dnia! Do później!

reklama
Olica-popenklay naczynka dlatego krawilam a do tego jeszcze saczyl mi sie jakis plyn i to byly te wody...

Gie-oska- dziekuje kochana za zainteresowanie mna...nie dobiez tego zle moglabyc zkasowac z tego postu moj numer..telefonu nie to ze niecche zeby ktos do mnie spiasl smski bo jest mi BARDZO milo:tak: TYlko ze wiele ludzi wchodzi na forum i mzoe sobie dopisac moj numer i cos z nim pozniej robic....Jak bys miogla go skasowac....bylabym wdzieczna...BUZKA:)

Witajcie;)

dorwalam od meza na chwilke kompa i pisze wam ze szpitala

DZiekuje z calego serca!!!!za Trzymanie kciukow....i mysli o nas.. BUZiACZKI!!!!!!!!!!!
A u nas lezymy sobie.....mamy kroploweczke....i sie nudzimy....barazie sie dobrze miewamy.....i sie ruszamy.....czesto w brzuszku...

A..i co najwazniejsze chyba jednak nie bedzie to Leonek A Bartek albo Piotrek.... jeszcze nie wiem ale co najwazniejsze TO napewno na 100 procent SYNEK!!!

Bardzo Mocno i goraco was całuje!!

Do góry