AniaSm
Fanka BB :)
pola a u mnie w lecie białe noce ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziunka no niestety dużo rodziców tak robi! ja się do takowych zaliczamzawożę Martynę autem i jadę po nią autem
ale wychodzimy później na dwór! no i w przedszkolu wychodzą! aczkolwiek Martyna jest niechętna na wszelkie spacery! dobrze, że idzie wiosna! muszę rowerek biegowy z garażu przytaszczyć! zobaczymy czy młoda nie zapomniała jak to działa
dziś w tesco już cała gama rowerów wystawiona
oj czuć wiosnę! HURAAAAAAAAAAAAAAAAA
Witam
ale czekacie na ta wiosnę ;-) Ja wiosny nie lubię wiec mi obojętnei juz mnie drażni, ze tak długo jest jasno
![]()
a to chodzenie przy meblach jest tylko wtedy gdy na drugim końcu znajduje się pilot do tv
tak, ale to nie był szczur. ta mama narobila sporo zamieszania, ale potem to sie nie potwierdzilo.Słyszałyście o szczurze w kaszce Bobobity, którego znalazła mama z Lublina?