reklama
Kasiiiula doskonale Cię rozumiem! ja też pracowałam w sklepie w markecie budowlanym , gdzie czasem przyszło mi dźwigać worek 25 kg dlatego czmychnęłam szybko na zwolnienie i nie żałuje i mam nadzieję, że nie będe musiała wracać do pracy!!! no po prostu nie wyobrażam sobie tego! zwłaszcza teraz jak przedłużyli mi umowę tylko do porodu! gdyby zaszła konieczność powrotu to miałabym ich głęboko w poważaniu i na bank nie robiła nic ciężkiego, nie dźwigała, a ni nic w tym stylu! bo zwolnić mnie nie mogą! tyle, że napsułabym sobie tylko nerwówmary u mnie nie ma lekkiej pracy... nikt za mnie nie bedzie ciaglal towaru i wieszal sie na brzuchu za lada podawac towar... ja moge wrocic tylko ze boje sie ze nadwyreze zaraz cos i wtedy bede miala problemy z dzidziusiem... i nie mowie ze to zle wplywa bo ja w domu tez nei siedze i nic nei robie ale gimnastyka a ciaganie to co innego zebym siedziala za biurkiem 8h to nie ma problemu albo byla ksiegowa jak wiekszosc tu dziewczyn ... ale u mnie tak nie ma
no w mojej przychodni też jest taka walnięta ginekolożka! ja do niej nie chodziłam, ale np. moja znajoma tak! i baba zrobiła jej usg! przyszły tatuś pyta o płeć, a ta baba jak na niego nie wyskoczyła, że ona w karcie ciązy wpisze, że ojca nie interesuje zdrowie dziecka, tylko płeć i że o płci to ona może z nimi porozmawiać po godzinach jej pracy, jak przyjmie pacjentki (dała do zrozumienia, że za kasę ) mój mąż jak to usłyszał, to powiedział, że chyba by jej wpierdzielił w tym gabiecie, jakby to na nas tak krzyczała!
E
etna36
Gość
Witamy mamusię zaprawioną w bojach. Trzeci chłopak to tak jak moja tejściowa, ale przynajmniej będziesz miała trzy synowe. To jest czasmi nie sprawiedliwe, że albo same chłopaki, albo same laseczki. No cóż my nic na to nie poradzimy. Cieszę się, że jesteś z nami!Witam wszystkie Listopadówki
wiesz co ja to na twoim miejscu to bym poszła prywatnie gdzie kolwiek i zalatwila sobie te zwolnienie, ktore ci sie nalezy!!! No co za stary babztyl ci sie trafił, współczuje szczerze. A moja szwagierka była na patologi ciąży i mówiła że najwięcej tam jest kobiet pracujących w spożywczaku. Cieszę się, że chociaż z dzieciątkiem wszystko ok.mary u mnie nie ma lekkiej pracy... nikt za mnie nie bedzie ciaglal towaru i wieszal sie na brzuchu za lada podawac towar... ja moge wrocic tylko ze boje sie ze nadwyreze zaraz cos i wtedy bede miala problemy z dzidziusiem... i nie mowie ze to zle wplywa bo ja w domu tez nei siedze i nic nei robie ale gimnastyka a ciaganie to co innego zebym siedziala za biurkiem 8h to nie ma problemu albo byla ksiegowa jak wiekszosc tu dziewczyn ... ale u mnie tak nie ma
Ostatnio edytowane przez moderatora:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kilolek gratuluję dobrych wieści....
no i racja z tą zmianą lekarza... lepeij zapłacić więcej i wiedziećwszystko niż mniej i nie wiedzieć nic....
możesz się już spokojnie pakować na wakacje....:-)
no i racja z tą zmianą lekarza... lepeij zapłacić więcej i wiedziećwszystko niż mniej i nie wiedzieć nic....
możesz się już spokojnie pakować na wakacje....:-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Mi sie ciagle jakies glupie sny snia. A najczesciej to sen ze wojsko goni moja rodzine i wtrakcie ucieczki zaczynam rodzic, moj K odchodzi ode mnie i ucieka do pociagu bo widzi tam jedna z moich bylych znajomych
_Roszpunka_
dudziakowa trzzyam kciuki żeby było wszystko dobrze....Witacjcie
dzis dostalam....krwotoku rnao i wyladowalam w szpitalu...no i wsumie do nego wracam..zaraz...przyszlam po rzeczy... dziewczny trzymajcie za nas kciuki podpbno mam tam byc przez cale wakacje zoabczy sie co to bedzie....
buziaki
i jak co to czekamy na wieści od gie-ośki....
będzie dobrze....
Witaj Szjoan :-) miło Cię gościć u nas....
dziewczyny współczuję wam te burzy u mnie wiecznie słońce...
ten rok coś czuję że będzie bardzo ładny w Irlandii....
i cieszę się niezmiernie hhehe bo mam dosyć deszczów i wiatrów....
a tak to można chociaż przy oceanie pospacerować
kasiulka bardzo dobrze Cię rozumiem.... ja nawet w sklepiee jubilerskim dostałam zwolnienie bo szefowa uznała że mi będzie za ciężko...(i mnie diamenty będą atakować )
no i siedzę od miesiąca w domu....
my przestawiałyśmy meble co tydzien żeby ludzie zawse wchodząc widzieli coś innego.... no i jak był towar i przyszły np świeczki (takie w słoikach jak od ogórków kiszonych) to na raz miałam 12 kartonów a każdy ważył tonę...,.
i co 2 dzień coś nowego.... a to porcelana a to jakieś drewniane lampy i lustra....
a wszystko tak ciężkie że masakra....
więc i Ty tym bardziej w spożywczym poinnaś wolne dostać.... przecież może Ci się cioś stać....
miałam pralktyki kiedyś w spożywczym i dziękuję bardzo....
palety z cukrem, mąką, jogurtami,... a to wszystko na wysokość 150cm
i tak samo ciężke.... eee tam nie dla ciężanej taka praca.....
miejmy nadzieję że dostaniesz zwolnienie tylko idź lepiej do konkretnego gina....
_Roszpunka_
hehe mi się śniło że urodziłam i dzieckjo było na tyle duże że samo chodziło....
a d oczywiście nie chciał na nie nawet spojrzeć....
ale wiem ze to tylko sen.... hehe
dzisiaj nie chciał mi dać dzidzi posłuchać i cały czas sam sobie słuchawki trzymał na uszach;-)
dzisiaj nie chciał mi dać dzidzi posłuchać i cały czas sam sobie słuchawki trzymał na uszach;-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
hehe mi się śniło że urodziłam i dzieckjo było na tyle duże że samo chodziło....
Hihi Kam ja mam detektor na 2 pary sluchawek a wsumie i tak jednej tylko uzywam bo moj K nie ma zbytnio czasu na sluchanie, ale za to sam przystawia uszko i czeka az zaburczy hehhe :-):-)
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
A propos snów; Dziś znów kilka ale co mi pierwszy raz się przydarzyło - ŚNIŁ MI SIĘ PORÓD! I to w domu! Bez lekarza, położnej czy kogokolwiek...
Mój Ł poszedł z bratem bo wodę, ręczniki itd a ja w tym czasie "wyplułam" Maluszka I to na podłogę bo kucałam przy łóżku. Szybko go podniosłam, klepnełam w plecki żeby zaczął płakać, później różne rzeczy zaczęły za mnie wylatywać ( tu nie będę wchodzić w szczegóły)... chłopaki przybiegli i nie wiedzieliśmy jak za tą pępowinę się zabrać... Pominę fakt kolejności itd ale sen masakra - pierwsze co to się wystraszylam że maluchowi coś się stalo jak na ta podłogę się wysmyknął....
Mój Ł poszedł z bratem bo wodę, ręczniki itd a ja w tym czasie "wyplułam" Maluszka I to na podłogę bo kucałam przy łóżku. Szybko go podniosłam, klepnełam w plecki żeby zaczął płakać, później różne rzeczy zaczęły za mnie wylatywać ( tu nie będę wchodzić w szczegóły)... chłopaki przybiegli i nie wiedzieliśmy jak za tą pępowinę się zabrać... Pominę fakt kolejności itd ale sen masakra - pierwsze co to się wystraszylam że maluchowi coś się stalo jak na ta podłogę się wysmyknął....
reklama
weri
Fanka BB :)
Witajcie pisalam juz na watku wynikow o swoim usg podobno mamy miec coreczke!:-) Jak na razie dobrze sie rozwija wrzucilam troche zdjec do swojej galerii jak ktos ma ochote podgladnac to zapraszam! Wczoraj poszalalam nakupowalam ciuszkow ale jeszcze nie kupuje nic rozowego bo to nigdy nic nie wiadomo;-)