reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dzień dobry;-)
w sklepach zaczęły sie wyprzedaże więc zamierzam dziś lub jutro trochę dzieciom kupić., zwłaszcza dla Antak spodnie za zaś;-)

Byłam wczoraj w kinie na filmie "Mój rower"- polecam

a dywan obiecał dziś wyprać M.. w pralni zażyczyli sobie 150 zł więc szkoda mi kasy. M weżmie szczotkę i do boju

martolinka polecam kupić odkurzacz piorący zelmera Wodnik
Odkurza,podłoge myje pianą.okna myje,dywany materace pierze
jak ma się w domu dywany itp.. to napewno się przyda i zwróci szybko koszt
jedyny inus tego sprzętu to wielkość (sporo miejsca zajmuje)

wczoraj byłam w Jankach na zakupach i powiem Wam że nic ciekawego nie było
kupiłam Emlce kapciuszki do przedszkola
sobie buty
mężowi miałam kupić imieninowo-świąteczny sweterek ale ceny z kosmosu wiec chyba poczekam po świętach przejadę się
mój mąż nosi sweterki Cottonfield dlatego tam chciałam mu kupić

sawi a ile takie piorąco-myjące cudo kosztuje?

ja musze do pepco pojechac, bo Kuba znów powyrastał z ubrań. Byłam 1,5 miesiąca temu i obkupiłam obu a Kuba juz nie ma w czym chodzic. Ja nie wyrabiam z kasą, autentyko mnie na to nie stac, co 1,5 miesiaca wymieniac mu cała garderobę a i tak dobrze, ze to pepco w miarę niedaleko bo tak to w normalnym sklepie czy na bazarze para najjzwyklejszych dresów 35zł.

sawi fajne takie cudo , ale my mamy tylko 1 dywan i małe mieszkanie więc zakup nie dla nas. Może kiedyś;-)
Kilolek o matko jak Ci chłopak rośnie:cool2:

po sterydach :-( jak latem astma go nie meczy i nie berze leków to nie rośnie wcale. A jak bierze to rośnie jak szalony, do tego jest taki nabity. W grupie jest tylko jeden chłopiec wyższy od niego, starszy o pół roku i mający naprawdę wysokich rodziców

reklama
Do góry