reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

to mi się dziś też nie chce:cool2:tylko jak dziś tego nie zrobię to nadejdzie w końcu moja godzina:cool2:
Myszkin mnie zamiauczy dziś ,, purina się skończyła a ten narkusek mały szajby dostaje

reklama
Hejka:-)
Mój dzisiejszy dzień zaczął się rownie szybko, co wczoraj, więc na nogach już od 6.00. Tym razem Marysia zrobiła pobudkę krzycząc, że nie chce wstawać
wink2.gif
realmad2.gif
..
Byli panowie ze spółdzielni naprawić grzejnik u dziewczynek, bo się trochę zapowietrzył, potem pani z ubezpieczeń..Przez godzinę usiłowałam dodzwonić się do przychodni, żeby umówić na wizytę Martusię - na kontrolę...po godzinie udało się
wink2.gif
realmad2.gif

Marta, podziwiam również;-) powiadasz, ze w H&M wyprzedaże?:-)

ja juz pisąłam, ze MArte podziwiam za te porządki. Ja ciągle nic nie ruszam, bo myslę sobie, ze jeszcze się nabrudzi :-)

już się uspokójcie;-)
:-D:-D:-D:-D

Gosiulek dziękuję bardzo ale naprawde nie ma za co

Jak pieknie!!! Z nieba leca płatki sniegu wielkości 5-złotówki, cuuuudnie!!!
Kończe poprawiać ostatnia skarpete, bo Zuza nadspodziewanie dlugo śpi a ja zamiast robic cos konkretnego to sie pierdołami zajmuje ak to A. mówi. Perdoły tez są ważne :tak: w nocy pójdę do mamy na maszynę i będą skończone!
i trzeba będzie porządki zacząć jakies. chociaz... zamówiłam styropianowe kule i wstążeczki zmyślą o robieniu ozdób z chłopakami. :-) zawsze sie znajdzie jakis pretekst
Gawit
Martyna dawąła radę z tymi bombkami? ja jedną zroblam, wysżła ok ale chłopaków nie bardzo w tym widze ale myslałam soie ze Michał to moze chociaz cekiny pprzypinac, kupilam tez troche aplikacji a Kubie moze da się wstążki na prosto, zobaczymy.
A wies, ze w kiosku taka jedna bombka gotowa, 2 kolory na przemian, średnica 8cm kosztuje 18z zł???? :szok: (jak zamówiłam na allegro materiały to wychodiz mi jakies 3zł za materiały na sztukę) i ponoć to schodzi. kochana zarobilabyś fortunę

oj przestało padac :-(

Hej!
Ja dziś cieżko zapracowana ;-) dobrze, że Martynę odbierze z przedszkola mama bo po południu znów będę "zaliczać" klientów ;-)
Jutro mam zamiar wziąć się za porządki w Martyny pokoju! niby się miesiąc temu wprowadzaliśmy, ale zabawki trzeba by poprzecierać z kurzu ;-) i pojemniki ;-) bo na razie robiłam to po łebkach ;-) no i pościel młodej zmienić :-)

kilolku Martyna to mi tylko podawała wstążki i czasem coś tam doczepiła, ale raczej jej to nie interesowało ;-)szybko się jej znudziło ;-) wstaw zdjęcie swojego cuda :-)

reklama
wow, czadowa :-)
a powiedz mi robiłaś ją Ty czy chłopcy??? bo moja sobie wymyśliła, że chce bombkę zrobić na konkurs i taka też była możliwa, ale stwierdziłam, że zrobimy coś łatwiejszego i w weekend będę robić bombki na balonach...może wyjdą

A ja jestem taka niezorganizowana i nic mi się nie chce, że szok. Jestem w domu, bo Młody chory, ale robię za kierowcę, bo Patulę trzeba zawieść do szkoły i przywieźć i ... nie mogę się za nic zabrać. Więcej rzeczy zrobię jak pracuję, bo trzeba itd., a teraz....od jutra już ruszam do dzieła - może mi się uda.

a Wy wszystkie porządki na święta robicie mega generalne, że formu zanika????

Do góry