sawi
szczęśliwa żona i mama
to Emilka w przedszkolu dziś dostała prezencik
zestaw klocków z pszczółką Mają
zestaw klocków z pszczółką Mają
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jedna rzecz mi utkwiła z tego co przeczytałam - Martolinka masz 57cm w talii????????????????????????![]()
Łoo matko, 57 cmto ja Cię chyba Marta nie poznam
ja mam 29 więcej
![]()
Hej dziewczyny!
ja dziś zaliczyłam już paru klientów :-)
QUOTE]
no ladnie, klientow zaliczylas, a teraz bedziesz w garazu meza zaliczac?
;-)
obiecalam dziunce,ze dzis sie odezwe na bb :-) bo zrugala mnie na fb.
czytam codziennie,a jak chce odpisac, to albo nie mam o czym ,albo musze cos zrobic, wyjsc albo mloda cos chce i ciagle nie po drodze
martolinka,wspolczuje przygod z samochodem , a taksowkach zwykly cham
ja nie robilam amelce mikolaja, bo po prostu wypadlo mi z glowy. moj chlop znowu ma problemy ze zdrowiem, tym razem kreci mu sie w glowie i w srode stalismy pod sklepem z 5 torbami i amelka, a on nagle oparl sie o szybe sklepu i prawie zemdlal. juz nie chce mi sie pisac o tychjego chorobach.....
za to moja siostra zadzwonila, ze mam przywiezc mloda o 15 na poltorej godz i obdarowala taka iloscia slodyczy,ze na kilka miesiecy starczy plus kolejna czapka i rekawiczkijuz pogubilam sie, ile ich mamy.
jutro mamy jechac do innego miasta na kiermasz swiateczny, jest co roku, juz nawet jest slawny i wycieczki tam organizuja, tylko jakos nigdy jeszcze nie dojechalam. ale zobaczymy, jak moj sie bedzie czul.poza tym juz od popoludnia bardzo leje i jest zimno, a mloda wlasnie zaczela kaszlec![]()