reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hej
doczytałam ale nie pamiętam zbyt wiele więc
martolinka współczuje przygody z autem , a pan taksówkarz to jakoś specjalnie mnie nie zaskoczył swoim zachowaniem :confused:
dziunka a może jakiś szlafroczek albo ręcznik ze smerfami SMERFY RĘCZNIK PONCHO SUPER JAKOŚC NOWOŚĆ!! (2841290905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mamajuli no te lalki drogie są ,moja chrześnica chciała w zeszłym roku to jak zobaczyłam cene to szczęka mi opadła ,ale widzę że u nas już potaniały
ale dzisiaj dzień beznadziejny , śniegu trochę spadło i jakoś taki biomet niekorzystny się zrobił ;-) , do tego buty mi się zepsuły , tzn zamek w butach odmówił posłuszeństwa :szok: ,pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło

sawi to się szarpnęli.

mamajulii
to tez macie kawałek w sensie ze zdążą zmarznąć. Chłopaki ida 40 minut. Ja się tu zastanawiam czy ich nie za ciepło ubieram a dzisiaj matka mojego kolegi mnie zbeształa, ze w taki mróz (-2) Michał na desce jedzie, a jak się nie rusza to mu zimno :dry: tłumacze ze cielo ub:dry:rany i ze daleko a ta swoje - musi sie ruszac bo zimno.ehh

A g....o ją to obchodzi, jak ja uwielbiam takie "złote rady":wściekła/y:

My mamy do przedszkola jakieś 20 minut na pieszo, no 15 szybkim krokiem, to jest obok kościoła, a ludzie te dwa przystanki przejeżdżają autobusami:szok:

jedna rzecz mi utkwiła z tego co przeczytałam - Martolinka masz 57cm w talii???????????????????????? :szok:

tez sie zdziwilam i kilka razy czytalam :tak:

Łoo matko, 57 cm:szok: to ja Cię chyba Marta nie poznam:-D ja mam 29 więcej:szok:

naprawde???? nie widac

Hej dziewczyny!
ja dziś zaliczyłam już paru klientów :-)

QUOTE]

no ladnie, klientow zaliczylas, a teraz bedziesz w garazu meza zaliczac? :-D
;-)

obiecalam dziunce,ze dzis sie odezwe na bb :-) bo zrugala mnie na fb :tak:.
czytam codziennie,a jak chce odpisac, to albo nie mam o czym ,albo musze cos zrobic, wyjsc albo mloda cos chce i ciagle nie po drodze

martolinka
,wspolczuje przygod z samochodem , a taksowkach zwykly cham

ja nie robilam amelce mikolaja, bo po prostu wypadlo mi z glowy. moj chlop znowu ma problemy ze zdrowiem, tym razem kreci mu sie w glowie i w srode stalismy pod sklepem z 5 torbami i amelka, a on nagle oparl sie o szybe sklepu i prawie zemdlal. juz nie chce mi sie pisac o tychjego chorobach.....
za to moja siostra zadzwonila, ze mam przywiezc mloda o 15 na poltorej godz i obdarowala taka iloscia slodyczy,ze na kilka miesiecy starczy plus kolejna czapka i rekawiczki :-Djuz pogubilam sie, ile ich mamy.
jutro mamy jechac do innego miasta na kiermasz swiateczny, jest co roku, juz nawet jest slawny i wycieczki tam organizuja, tylko jakos nigdy jeszcze nie dojechalam. ale zobaczymy, jak moj sie bedzie czul.poza tym juz od popoludnia bardzo leje i jest zimno, a mloda wlasnie zaczela kaszlec:baffled:

dziunka ja mam do Ciebie pytanie,bo Ty chyba kiedyś pisałaś coś w tym temacie
jakie polecasz programy księgowe ,kadrowo-płacowe tak żebym mogła sama zająć sie tym
nie mam siły do tej kadrowej i chce zrezygnować
na ostatnia chwile mi przesyła liste płac,z pracownikiem już miesiąc mam rozwiązaną umowe a ona do tej pory nie przesłała świadectwa pracy.....jak mam tak pilnować tego to ja sama sie tym zajme
z tym ze musze mieć program którego sie naucze
wiem ze na to potrzebuje czasu ale dam rade
jeszcze mnei do 20 stycznia rozliczą za cały rok i rozwiąze umowe

kiedyś uparłam sie że sama naucze sie tworzyć strony www no i udało się
a korzystałam tylko z kursów na płycie i na podstawie tego zrobiłam...
wiec dla chcącego nic trudnego

hej a co tu tak cicho?

No musże Wam powiedziec, ze byłam dzisiaj w salonie u Sawi i kurcze uwijały się jak w ukropie, nie było nawet momentu bez klientek. Salonik super, bardzo przytulny. Justynka ufarboowała mi włosy. Teraz jestem blondynką z czerwonymi refleksami :-D mi się bardzo podoba jej wcale :-)
Zuza dzielnie zniosła, choc troche plakała i marudziła ale cały salon ją zabawiał i jakos poszło ale raczej na przyszłosc tego z nią nie powtórzę
przespacerowałysmy się z Zuźką w sniegu, jest juz całkiem gruba warstwa, bardzo przyjemnie tylko makijaż mi spłynął :sorry2: teraz czekam na chłopaków. Juz są w drodze do domu. Kolezanka mi doniosła, że Michałek plakał jak nie mógl wleźć na drabinkę a Kuba jak zgubił buta :-D moze się wiecej od nich dowiem.
Jesczez dwie godizny i pozbawia mnie tej piekielnej machiny! grrr co ciekawe ja pałam bardzo dorze. Nawet się o 4 obudzilam, bo myślałam, ze to nie działa, bo nie czułam ani nie słysząłam by dzialalo a A. twierdzi, ze oni z Zuza spac nie mogli bo ich ciagle pikanie i syczenie budziło :-D

hej
oj faktycznie tu dzisiaj cichutko
kilolku koniecznie wstaw zdjęcie :tak:
Kuba dzisiaj wrócił z przedszkola mega zmęczony i zasnął przed 18-tą , mam nadzieje że dośpi do rana ,Lenka też już śpi a mój poszedł na impreze firmową , normalnie nie wiem co robić hahahha , w końcu trochę ciszy :tak: i oby tak do rana ;-)

reklama
cieszy mnie bardzo że się podobało w salonie
co do kolorów to ja lubie takie intensywne kolory
ale to nie mi ma sie podobać tylko Tobie :-D
A dziś rzeczywiście działo się
i z dnia na dzień coraz lepiej...oby tak dalej

Do góry