reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Dziewczyny ale się boję! Rozpętała się u mnie potworna burza! Jest dokładnie nade mną i strasznie wali piorunami. Chyba jeszcze nie było tak w tym roku. A ja tu siedzę sama, bo szanowny małżonek poszedł na mecz :-(

reklama
Hej kochane!!!!
Długo mnie nie było,dlatego,że miałam praktyki dziennikarskie i musiałam odbyc te 3 miesiące:) ,ale teraz juz jestem i pisze bo dzisiaj bylam na połówkowym i okazło się ,że będę miala DZIEWCZYNKĘ:)))))):-D:tak: szok bo byłam przekonana ,że chłopczyk:), ale sie ciesze. Buziaki kochane moje;-)

miran zapomniałam Ci napisać! moja koleżanka miała 8 cm (chyba cm) wód płodowych i wtedy lekarze panikowali, więc 11 to chyba jeszcze nie tak źle. ja niestety nie wiem ile mam , bo lekarka mi tego nie powiedziała. powiedziała, że są w normie, a norma jest chyba od 5 do 20 (taką informację znalazłam w necie)

Dziewczyny ale się boję! Rozpętała się u mnie potworna burza! Jest dokładnie nade mną i strasznie wali piorunami. Chyba jeszcze nie było tak w tym roku. A ja tu siedzę sama, bo szanowny małżonek poszedł na mecz :-(

Ja nienawidzę burz :wściekła/y: Okropnie się ich boję... Ale ty pomyśl co teraz mąż na meczu przeżywa...hmmm ;-)

Na szczęście burza już przechodzi ;-) Dzwoniłam do męża, ale mówi, że tam u niego tylko grzmi.
Ja się nigdy burzy nie bałam, teraz się taka płochliwa zrobiłam :blink:

reklama
witaj kevinka.... miło Cię znów "czytać":-p hehe
po pierwsze to gratulacje zdania prawka
i nie wiątpię że masz dużą lekturę.... bo jak mnie nie było jakiś czas to też miałam duuużo w plecy że nawet już wolałam nie czytać;-)
ale powiem Ci w skrócie że nic się u nas nie zmieniło... hehe codziennie plotkujemy cieszymy się i martwimy,,.... ;-) jak zawsze.... teraz jesteśmy na temacie badań połówkowych....:tak:

Dzieki kochana za powitanie,gratulacje i streszczenie co u was,bo przyznam,ze czasem zajrzalam ale dawalam spokoj przeczytalam dwie ostatnie strony i juz czasu braklo na pisanie.

Witacjcie;)

dzis dostalam....krwotoku rnao i wyladowalam w szpitalu...no i wsumie do nego wracam..zaraz...przyszlam po rzeczy... dziewczny trzymajcie za nas kciuki podpbno mam tam byc przez cale wakacje zoabczy sie co to bedzie....:szok:

ehhh mam dolka napsiam do Gie-oski moj nuer zeby wam podalwa co u mnie....od czasu do czasu..

buziaki:)

Trzymaj sie dzielnie,badz dobrej mysli .Wszytko bedzie dobrze-bo musi!"!!!

Hej kochane!!!!
Długo mnie nie było,dlatego,że miałam praktyki dziennikarskie i musiałam odbyc te 3 miesiące:) ,ale teraz juz jestem i pisze bo dzisiaj bylam na połówkowym i okazło się ,że będę miala DZIEWCZYNKĘ:)))))):-D:tak: szok bo byłam przekonana ,że chłopczyk:), ale sie ciesze. Buziaki kochane moje;-)

Witaj po przerwie i gratulacje,ja moze dowiem sie za tydzien w srode co i jak.
Ale podejrzewam chlopaka tym bardziej,ze jak ostatnio wyladowalam wizytowo w szpitalu i robili mi usg ja widzialam tam cos ale lekarka niepotwierdzila powiedziala,ze wszystko jeszcze taki male i roznie moze byc.
No zobaczymy:tak:

A mam pytanie czy ktos widzial,dotykal na zywo wozek baby active model jet

Do góry