reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
haha maxwell dzięki ale wydaje mi się, że to powinno być na wyższym poziomie by brać za to pieniądze.

u mnie gołąbki z ziemniakami ale ja nie daje do środka kaszy ani ryżu, samo mięso

maxwell, taki

jezuu, jaki u mnie dzis internet wolny!!!!

Załączniki

• IMAG1940 (1).jpg
    IMAG1940 (1).jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 39
No i nas dziś "pokarało" rozwolnionkiem, tylko po antybiotyku. :-(

Martolinka - jak tam Antek?
Ania - zdrowia.
BanAna - u nas działa nurofen, a ten drugi nie.;-) Tort rewelacja.
Kikolek - wiesz, praktyka czyni mistrza, więc można najpierw potrenować, a potem rozkręcić interes;-)
Wiecie , że długo myślałam dlaczego gołąbki miałyby być nie podawane z ziemniakami.:-D U nas było z ;-), ja nie lubiłam w sosie, to dostawałam bez, tylko tym się różniły;-):-D

nie ma. keri to skrot od jej imienia karina. wzor pobiezne mi naszkicowala i tyle. przez chorobe amelki jakos nie mialam serca do robienia tortow...

Banana, fajny tort!!
Kilolek, ja gołąbki to z ryżem i mięsem mielonym..
Ana, oby to było tylko po antybiotyku...ale w sumie wiesz, ponoć Marysia dzisiaj u teściówki też miała trzy "luźne" kupki..czyli też mogło być po antybiotyku.

Rajuś, moje potworki zasnęły po godzinie usypiania..maskara!!!Ale byle, że już śpią..jutro zaczyna się weekend, więc znając życie pobudka o 5.00:wściekła/y:;-)

Ostatnia edycja:
maxwell Martyna zasnęła godzinę temu i obecnie delektuję sie ciszą! oj dziś ciężki dzień za nami :( a jeszcze na śpiocha musze jej antybiotyk wcisnąć :szok:

reklama
Maxwell - mam nadzieję, zobaczymy co będzie jutro, bo opuściliśmy jej dawkę popołudniową. Trzymam za Was kciukasy zdrowotne.
AAAA Dziunka - baw się dobrze z goścmi.
BanAna - super zabawy pomimo wszystko;-)
Moje od godziny śpią, tzn. Gonia padła po 19:30, ale nie spała w dzień, a Hanka po 20 zasnęła. Także jutro też nie liczę na senny poranek;-)

Do góry