hej dziewczyny,
udało mi się zasiąść na chwilkę..
dziękuję za życzenia zdrowia, już mi lepiej, ale tak źle jak wczoraj to się już dawno nie czułam.
Banana wspólczuję samochodu i zdróka Amelki

. A na parkingu nie ma żadnej kamery żeby zobaczyć kto to zrobił ? Mam nadzieję, ze u Amelki to jakiś chwilowy kryzys..
Maxwell no niezła przygoda z drzwiami !! Ludu, dobrze ze się dało otworzyći bogu dzięki, ze Martusia w środku nie została.
Dziunka, zdjęcie Asi bomba

Pozazdrościć takiego snu..
Aza, dokładnie - dziecko gdzieś się musi wyżyć, w moim przypadku to jest w domu.
Pola, dziecko też człowiek

, moze mieć gorszy dzień. Ja sądząc po swoim samopoczuciu i Wojtka zachowaniu stwierdzam, ze jakiś tragiczny biomet jest ostatnio.
Kilolku, super ze masz tyle pomysłów. Ja bym chciała robić kinderbale, ale może za rok, teraz Wojtek jest za mały. W tym roku w tę niedzielę Ala ma urodziny dla dziadków i cioć, a w następną sobotę zapraszamy koleżankę jedną. I tak mam stracha bo panny fochowate potrafią być. Najpierw się przytulają i całują, aż tu nagle Ola nie chce czegoś Ali dać, ala się obraża i koniec zabawy :/. Chciałabym tego uniknąć więc chyba zrobię te urodziny o 13.00 kiedy nie bedą jeszcze zmęczone. Planowałam zrobić ciasto na pizzę i niech sobie dokończą. Albo może z masy solnej coś zrobię do malowania.. sama nie wiem :/ Ala to tak średnio lubi jakieś plastyczne aktywności.
Macie jakieś pomysły ?
Anawawka, Alicja się zachowuje fatalnie jak przychodzi moja szwagioerka, albo fochy stroi albo szaleje i zamęcza, aż mi czasem za nią wstyd. Kupiłam jej już nawet ksiązkę o grzecznym zachowaniu (taki świat w obrazkach olesiejuk - polecam, fajna) i ona wszytko rozumie, ale nie stosuje wtedy kiedy należy, czyli np. nie chce się z ciocią przywitać.
Ana a z innej beczki mam pytanie - może założymy nowy wątek na takie pomysły i przepisy na zabawy "rękodzielnicze"

. Przydałby się tam przepic na mase papierową i masę solną, a może coś nowego po drodze też wpadnie
Dziewczyny, teraz kilka pytań mam

1. czy wasze dzieciaki malowały kiedyś takie styropianowe figurki ? Bo chcemy jako RR kupić i potem sprzedawac na kiermaszu jak dzieci ozdobią, tylko podobno niekażda farba i klej się tego styropianu trzyma. Czym to robić zeby łądnie wychodziło ?
2. Czy używacie elektrycznych szczoteczek do zębów ? Chciałam M kupić bo on straszny ma problem z kamieniem, ale nie wiem czy taka elektryczna bedzie lepsza od zwykłej.
3. Wiecie gdzie na sieci można kupić jakies fajne męskie T-shirty dobrej jakości ?
Dzięki.. I przepraszam jeśli kogoś pominęłam, na szybciora pisze bo jutro o 7.00 wyjeżdżamy do rodziców i jeszcze musze lecieć dopakowac coś.