reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ja polecam na gorace placki klasb zimny biały ser ze smietaną taka papke zrobic..tez krecilam nosem jak nie spróbowałam..pycha

Ania mowisz o placku po wegiersku???jezu to dopiero pychota...ale musi byc kleks ze smietany i surowka z kapusty pekinskiej jak dla mniie...

dobra ja znikam bo mam na 10 jutro:wściekła/y:

nazarlam sie oponków i zaraz rzygne chyba...cofnełam sie wstecz z postami i oczom nie wierzę co czytam:-D:-D:-D:-D:-D...

na pw poprosze o linka na te pierniczki Kilolkowe...w tym roku chce zrobic .Igi uwielbia kucharzyć ;-) rosnie mi MasterChef:-D

o włąśnie musze poszukac. Obiecałam Kuusiowi, ze jutro zrobimy ale crzestny Zuzy się zapowiedział wiec nei zdążymy z bałaganem a w niedziele do teściów. Trzeba przełożyć na przyszły tydzien. Moze w zamian wymyślę na jutro coś szybszego i nnie brudzącego. A w tym roku zamierzam zrobić piernikowe choinki z gwiazdek

a ja nigdy nie jadłam ruskich pierogów :sorry2:

banana nie wiem czemu, taka mnie wiza natchła :-)

kilolku,to nie ja pytalam, tylko aniasm :-D

:tak:

ale pomysl swietny!

dzien dobry. impreza taka sobie, tak jak przewidywalam. w domu bylam o 1.
a teraz czas sie zbierac na dyzur w polskiej szkole, a tu tak ziiimnnoooo

reklama
Hej, hej :-)

A w pracy, dziewczyny krzyżówki rozwiązują heheh, a reszta chałupki śpi.

Po śniadanku muszę jechać na zakupy bo jutro wyprawiamy te urodzinki Asi...

Do góry