reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Martolinka, gratuluję!!!:-) i też jestem zła na Twojego:-p
Banana, a jeszcze wczoraj, jak wybierałam firanę do sypialni, to się zastanawiałam nad tymi "makaronami"..
Kilolek, współczuję i ja..
Etna, Kilolek, współczuję tych kaszli i oby szybko przeszły..

A mi niedawno dzwonił ten młodszy brat - jego oboje bąbli (pół roku i półtora roku) wylądowało w szpitalu - oboje zapalenie oskrzeli schodzące na płuca:szok::-:)-(

reklama
o kurcze maxwell nie fajnie z dzieciaczkami

ja mam makarony. Ciagle mi w nie zabawki plączą. Powiesic sie raczej nie mają szans bo linkowy karnisz z Ikea lewo firanki wytrzymuje ale wizja ze mogliby sie poddusic tez nie jest optymistyczna. Póki co nie mam kasy na nowe firanki wiec trzeba dziecioki strzec.

Witam wieczorową porą!
BanAna - matko jedyna biedne dziecko....
Martolinka - gratulacje, po części rozumiem Twojego, można stracić głowę jak żona biega;-)
Kikolek - to "nieźle" masz ztym kaszlem i kryzysem...
Maxwell - ło matko tak źle z tymi dzieciakami było, że szpital?:szok:

No i nie wiem co komu poza tym.
Gonia dziś pobiła rekord zainteresowania ... siedziała i oglądała Akademię Pana Kleksa z dobre 1,5 godziny, trochę coś nam wycięło, bo w yt w częściach....

Gorzej miał Jacuś, bo duszności (tak, jak wtedy Martusia w marcu), a Alutka bardzo wysoka temperatura - ale myślę, że Alę zostawili ze względu na braciszka..a do tego bratowa w zeszłą niedzielę wróciła z macierzyńskiego...
Ana, to nieźle ją musiała "Akademia.." zainteresować:szok::-)

Ana nieźle! Asia bardzo lubi te piosenki z Akademii Pana Kleksa i też patrzy jak zaczarowana:tak:

Maxwell masakra, zdrówka dla dzieciaczków!
Mogę napisać normalnie na fb do Twojej koleżanki o te czapki?

Maxwell - biedne dzieciaki ... a to zawsze jak się wali to niedługo po macierzyńskim, urlopie lub po l4...
Też byłam w ciężkim szoku, że tyle moje dziecko wytrzymało na tyłku w jednym miejcu, aż jej mierzyliśmy temperaturę, bo do niej to nie podobne.:-D:-D

ja też mam makarony ale mam krótkie i z ziemi ciężko dostać (dzieciom oczywiście)
martolinka Gratuluje wyniku :tak:
maxwell zdrówka dla dzieciaków ,oby szybko wrócili do domu :tak:
dziunka u mnie Kuba potrafi całe "carsy" obejrzeć ,ale on jest fanem zygzaka ;-)

Kuba nam dzisiaj padł przed 18 i teraz się zastanawiam czy się nie obudzi o 5 rano , bo nie wiem jak to przeżyje :szok: , mojego znowu rozkłada choróbsko więc jutro do lekarza ,czyli w razie czego mam pomoc jakbym sobie przysneła ;-)

etna a co zrobic? Przyzwyczaiłam się chyba. Teraz kaszle duzo mniej ale pójdzie do przedszkola będzie gorzej. U nas nie ma mowy o odstawieniu w okresie grzewczym. Jestesmy zadowoleni jak an samym Milukante jest przez większosc czasu a nie na całej baterii.

Moi tam bez problemu ciągiem pelnometrazowa bajkę są w stanie obejrzeć co neistety wykrzystuję ostatnio :zawstydzona/y:

reklama
Dziunka, myślę, że spokojnie może napisać..albo tu na BB - nick asko_ - ona tworzy przecudne te czapy..:tak::-)
Oki, ja tez zmykam, bo tradycyjnie o 5.00 pobudka (plus ok.3 w nocy mleko dla Marty)..spokojnej nocki dziewczyny

Do góry