reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka - jak klikniesz prawym klawiszem myszy na pulpit to Ci się wyświetli menu systemu operacyjnego i tam gdzieś są ustawienia rozdzielczości ekranu.... może to coś pomoże
Kikolek - podziwiam, że chce Ci się sprzątać...
Polaa - super, że Kuba tak zareagował na prezent.
A mnie znów się nic nie chce, kopnęłam się lekko w tyłek i 2 pralka działa.:-D

reklama
Nie pomogło, już sprawdzałam. Do niektórych gier robi się rozszerzenie do elementu docelowego ale próbowałam i nie wychodzi :/

edit. dobra, znalazłam ;-)

Ostatnia edycja:
A po instalacji wzięłaś restart zrobiłaś? czasami działa...;-)... a jak nie to moje pomysły się skończyły... a może jeszcze jedno... czy ta gra pojawiła się w programach? Może ma jakąś dodatkową konfigurację?

Moi już śpią, spakowani jesteśmy, mnie łapie stres przed lotem :zawstydzona/y: tzn. jak Młodzi Go zniosą, chociaż ostatnio było super więc mam nadzieję, że jutro też tak będzie. Odezwę się jak wrócę bo tam raczej nie będę miała jak.
Gawit jak coś to zadzwonię, nic nie obiecuje bo grafik jak zawsze mamy napięty ale może mi się uda

hej
pola udanego lotu :tak:
etna u nas leki na odrobaczanie są bez recepty i można podawać dzieciom po 2 roku życia , młodszym tylko po konsultacji z lekarzem
kilolek ja mam podobnie z siedzeniem wieczorem , dzieciaki śpią a ja się lenie :-) i tak mi dobrze że mi się kłaść nie chce
maxwell super że przeprowadzkę masz już za sobą , a Marysia na pewno przywyknie tylko potrzebuje czasu :tak:
aza fajnie że udało wam się zmienić przedszkole :-)
myśmy w środę mieli spotkanie w przedszkolu w którym było podsumowanie co i jak z tym naszym maluchem ,no i wychowawczyni go bardzo chwaliła jedynie martwiła się że on nic nie mówi , no ale on rozmawia tylko z nami w domu a jak tylko się ktoś spoza pojawi to on nawet przy nas nie chce za bardzo no i mój dzisiaj przyjechał z Kubą z przedszkola i mówi mi że opiekunka w przedszkolu powiedziała że dyskutowała dzisiaj z Kubą bo jeść nie chciał :-D ,ona swoje a on swoje hehehe ,znaczy odblokowuje się :-)

Etna - niestety czas biegnie nieubłaganie,
Kikolek - miłej pracy;-)
A ja chyba się udam w kierunku łóżka, bom wykończona. Gdyby nie to że moje starsze zaczęło po 5 jęczeć, spóźniłabym się dziś do pracy, bo budzika nie nastawiłam:-D:-D. W nocy też nic nie słyszałam, małżon towarzystwo obsługiwał.;-) Także nieźle jestem wykończona.

reklama
Dzięki :)
etna, tak wszyscy razem, cała czwórka :-D tylko kilka dni a wyprawa jak conajmniej do Ameryki, a bo to trzeba wziąć a bo tamto, a masakra jednym słowem:tak:
Miałam się położyć wcześniej spać ale mija się to z celem bo i tak jeszcze nie zasnę, mój od 20 śpi w najlepsze, prawie równo z dziećmi poszedł spać:-D a ja myślę czy wszystko spakowane, ważyłam jeszcze torby czy ok. No już mam dość, jakoś lepiej to zniosłam jak leciałam w październiku na trzy tygodnie niż teraz na 4 dni tylko, coś się ze mną chyba dzieje...

Do góry