reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
kilolku widze że ty też po nocy siedzisz, zeby "czas dla siebie" na maska wykorzystać :)
ja czekam aż się Wojtunia obudzi na szamanie bo i tak już teraz mi się nie opłaca zasypiać - ale skubaniutki już 3 godziny śpi :)

Dziewczyny przepraszam, nie nadrobilam jeszcze ostatanich dwoch dni, ale widziałąm ze pisałyscie o zabawach waszych dzieciaków jak nie są w przedszkolu i powiem szczerze że was podziwiam ! no kilolka to w ogóle..
u nas z zabawami kreatywnymi marnie, bo Ala sie nie skupia nad nimi, gakże ja się tutaj zdaję na przedszkole, bo operacja sprzątania po plastelinach zupełnie mnie zniechęca.. Ali zabawa plasteliną polega na wysmarowaniu wszystkich naczynek plastikowych a potem nakryszeniu i wdepataniu wsystkiego w dywan (jest cerata na prawie cały jej pokój, ale ona musi nakruszyć poza ceratą ).
No.. Farbami trochę malowała ale już się chyba znudziło. na wystawce w przedszkolu wisi teraz Ali praca która mnie rozbawia ilekroć wchodzę. U wsystkich dzieci przyklejona biała chmurka i pada niebsieski deszcz. U Ali cała martka niebieska :). M pyta gdzie jest chmura, Ala na to, ze przecież jest. M się przygląda , przygląda -a nie nie ma. A Ala mu pokazuje pod grubą warstwą farby - "no tutaj przecież, zamalowałam" :)))
najlepsze jest to, ze ona umie ładnie ryusować np ludziki robi rewelacyjne, ale chyba tego nie lubi.

no dobra, dobranoc na dziś..

no dokładnie agrafka, często mi się spać chce ale szkoda mi isc spac bo tak mi dobrze, nikt mi nie smęci, nie jęczy... w sumie npowinnam cos konstruktywnego zrobic - ząładowac zmywarke, poprasowac cokolwiek ale nie siedze i lenie sie na maxa
Ja zawsze muszę chłopaków prosic o objasnienie rysunku, bo nijak nie da się zgadnąc co na nich jest :baffled:
a moja zuza nie wstaje w nocy na karmienie to ja musze pamietac by ja nakarmic inaczej rano wstałaby głodna niemiłosiernie i pół dnia wisiałaby na cycku

Wpadłam tylko na moment, muszę mieszkanie dzisiaj do stanu używalności przed weekendem doprowadzic :baffled:
witam się więc i zmykam

Hej,

normalnie się dzisiaj prawie pobeczałam :zawstydzona/y: Kuba jak dostał od nas prezent to tak nam dziękował i nas wycałował, że w szoku byłam :szok: doslownie. Chodzi za nami od rana i tylko mówi: "mama, tata dzięki, podoba mi się. Wojtek nie ma urodzin tylko ja":-D ach jak ten czas leci.

Kurcze muszę się wziąć za pakowanie a nie chce mi się, wszystko przygotowanie tylko spakować trzeba i co najważniejsze, uważac, żeby limtu kg nie przekroczyć a ciężko będzie jak zawsze.

kilolku i jak? Wysprzątane? jak się Michał czuje dzisiaj?

hmmm polaa odkurzone i zaladowana zmywara i tyle tylko niestety. Michał ma sie nieźle, gorzej z zuza i jej katarem

Hej hej:-)
Ja po pracy, dziewczyny ogarnięte, wpadłam na chwilkę, zaraz robię obiad;-)
Etna, a dzięki, nawet nawet..tylko rano Marysia nie chciała za bardzo do przedszkola, ale nie płakała, jedynie marudziła..co do urodzin..no tak, już za pasem;-)
Aza, wpadaj wpadaj , zapraszam. oficjalnej parapetówy nie robimy, ale każdego chętnie ugościmy:-)
Kilolek, ja wczoraj pamiętałam o Kubusiu Twoim (życzenia na wątku urodzinowym;-))..zdrówka dla Zuzi i Michasia..
Polaa, Kubuś ma fajne teksty:-D Już składałam na fb, ale i tu się powtórzę - wszystkiego dobrego dla Kubusia!!!:*:*:*:*:*

reklama
Pomóżcie laski, może mężowie będą wiedzieć :-)

Julka ma grę "Stajnia Marzeń - Wiosenna Przygoda". Wgrałam normalnie, zgodnie z zaleceniami, no, filozofii żadnej nie było. I obcina prawą część gry :/ tzn nie obcina bo jak wyjadę myszką "poza ekran" to czasem uda mi się kliknąć w jakąś ikonę. Młoda nieszczęśliwa bo grać nie może ale ja jej tej rozdzielczości zmienić nie umiem :-( nie widać opcji "ustawienia", gdzieś jest na pewno ale gdzieś poza ekranem ;-)

Do góry