reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam wieczorkiem :))) Nareszcie chwilkę odpoczywam bo już mi nogi wchodzą do d... Konrados lula, ja popijam Argusa malinowego a Jarosław szykuje się na nockę.

Dziunka no widzisz stara już jestem hehe... Co do jabłek to widzisz ja bym chętnie wzięła ale chyba mam za daleko :)))

Martolinka rozwaliłaś mnie... 12 rocznica... dobre :)))

Kilolek oj masz się z tymi choróbskami, niech Ci wszyscy szybko zdrowieją...

Anawawka zmieniłam przedszkole bo zwolniło się miejsce w państwowym, taniej o jakieś 150 zł i dużo więcej miejsca. Co do @ to łączę się w bólu :)))

Etna mam nadzieję, że odrobaczanie pomoże i wreszcie przejdzie ten dziadowski kaszel...

reklama
ja czekam na @ jak na zbawienie, bo mi chyba macicę rozwali (taka się czuję napuchnięta od środka) a nerwy zszarpie do cna.

Oj to kilolku, żeby szybko przyszedł:tak: mi ostatnio się spóżniał prawie trzy tygodnie:szok: nigdy nie miałam regularnie ale tym razem pobił rekord.

AZA no właśnie Ty masz pojutrze 12 rocznicę 18tych urodzin jak to Martolinka napisała:-D 9tego, co nie? Z tego co pamiętam to masz urodziny wtedy co mój Kuba

nic nie mówcie o @ bo ja już chyba nigdy nie będę miała regularnych
teraz popijam ziółka żeby wywołać @
ale jak sie nie uda to musze do gina iść po tabsy (duphaston,luteina) ale cieżko będzie bo do neigo zapisy odległe są
a prywatnie tez nie wiele krócej sie czeka......
niepotrzebnie po drugiej ciaży wyrzuciłam duphaston teraz przydałby się

Etna no ja się pytałam pediatry Miłka, bo też mi zależało na tym odrobaczaniu i powiedziała że absolutnie bez powodu się nie odrobacza, jedynie jak się ma pewność potwierdzoną badaniami, bo te leki mimo że "przelatują" przez układ pokarmowy nie pozostają obojętne na organizm i wyjaławiają go.
No ale pewnie ile lekarzy, tyle opinii, jak ze wszystkim.

Mój kolega był z końca 6 miesiąca, jego brat tak samo, a najmłodszy z siódmego i wszyscy zdrowi:tak:

U nas mżawka non stop, do tego silny, mroźny wiatr ze parasole wyrywa. Super.

Hej dziewczyny, melduje się córa marnotrawna:zawstydzona/y: Tęskniła któraś?:-p;-)
Nawet nie próbuję nadrobić, ale postaram się w miarę na bieżąco znowu być..
Przeprowadzka - masakra!!!do południa ulewa, po południu śnieżyca:wściekła/y::tak: Ale daliśmy radę..
Masa kartonów, wielkich worów na "śmieci", torby podróżne, plus auto przeprowadzkowe z częścią mebli..Dziunka, tu biję pokłony w Twoją stronę, że tyle razy się przeprowadzaliście..:tak:
Oki, zmykam poczytać;-)

Hej,

Maxwell wczoraj o Tobie myślałam, ze coś długo się nie odzywasz :tak: fajnie, ze juz po przeprowadzce :tak:

Kilolku co się dzieje??

Mama to rzeczywiście szybko pchalas się na ten świat, ja za to czekałam jak najdłużej :-D początek 43 tygodnia :szok: i to jeszcze nie bardzo mi się spieszyło bo mama prawie 40 godzin się meczyla i tak miałam to wszystko gdzieś bo dupka wychodziłam :tak: oj dałam jej popalić.

reklama
Do góry