reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
ja też jestem
ja rowniez!
dziewczyny,czy wasze dzieci chodza na palcach?bo moj juz sie naczytal w internecie, od lekkiego porazenia mozgowego do jakiejs odiany autyzmu! i kaze mi ja rejestrowac do lekarza. ona nie chodzi caly czas na palcach, jednak dosc czesto lapie ja na tym. a moj jest przewrazliwiony, bo w szkole mial kolege, ktory w dziecinstwie chodzil na palcach i musieli mu operacyjnie przecinac sciegna achillesa,bo nie mogl normalnie chodzic...
sorry,ze tak tylko o sobie
dziewczyny,czy wasze dzieci chodza na palcach?bo moj juz sie naczytal w internecie, od lekkiego porazenia mozgowego do jakiejs odiany autyzmu! i kaze mi ja rejestrowac do lekarza. ona nie chodzi caly czas na palcach, jednak dosc czesto lapie ja na tym. a moj jest przewrazliwiony, bo w szkole mial kolege, ktory w dziecinstwie chodzil na palcach i musieli mu operacyjnie przecinac sciegna achillesa,bo nie mogl normalnie chodzic...
sorry,ze tak tylko o sobie
Gawit współczuję kłopotów z mieszkaniem. A nie macie skąd pożyczyć kuchenki elektrycznej? Czy gaz jest też do wody potrzebny?
Pocztę idę wyjaśnić po 12, jak odbiorę Julkę ze szkoły. Szkoła jest oddalona o jakieś 7 km. Więc jeździmy autobusem. Z autem okazało się że jest to sprawa elektryczna i trzeba poszukać dobrego i taniego elektryka ;-) Mój mandat przyszedł już wczoraj więc zostało mi 6 dni na zapłacenie
;-)
Kilolek no u nas lisów dużo. Ale największe wrażenie wywarła na mnie raz sowa która siedziała sobie na moim pasie jezdni i musiałam małpę ominąć bo nie chciała się ruszyć
ale udało mi się dzięki temu ją dokładnie obejrzeć. Ogólnie kocham ptaki, ale u nas to chyba w genach. Dziadek we mnie to zaszczepił, a kuzynka jest weterynarzem w Hiszpanii i zajmuje się głównie ptakami
Ana życzę sił na dzisiejszy dzień. Ja też umysł ścisły, ale posty mam dłuuuugie
Aza to udanej sobotniej imprezy! Myślałam że jesteś ode mnie rok starsza
Banana niech mąż nie panikuje ;-) w necie można cuda na kiju wyczytać. U Julki w klasie jest dziewczynka która chodzi na palcach, mogę się jej mamy dzisiaj podpytać co i jak. Mojej szwagierki córka nosi wkładki ortopedyczne i buty tylko z Bartka m.in. z tego powodu.
Chodzenie może świadczyć o tych zaburzeniach o których mąż pisze ale również może świadczyć o niczym i być normalnym etapem w rozwoju. Tu fajny artykuł (nie tylko jak na początku pisze o szkrabach) Dziecko chodzi na palcach | parenting.pl
Ja w domu, Asia śpi, a tu za 2 godziny po Julię trzeba wracać, a młoda bez śniadania. Asia wróciła nam do niemowlęctwa bo śpi dwa razy dziennie
rano wstaje, ubiera się normalnie, zasypia w drodze do szkoły, śpi jeszcze w domu. A potem ok 14-15 ją kładę bo się słania i znowu śpi z godzinę, dwie. Ale wieczorem zasypia dopiero o 21 
Mamy i dzieci (są tu jeszcze takie?) siedzące w domu - co Wasze maluchy robią całe dnie?
edit. MARTA, SANDRA nie chcecie jabłek? Tak nam drzewa obrodziły że nie nadążamy ze zbieraniem. Ja już też przetworów narobiłam aż za dużo.
Pocztę idę wyjaśnić po 12, jak odbiorę Julkę ze szkoły. Szkoła jest oddalona o jakieś 7 km. Więc jeździmy autobusem. Z autem okazało się że jest to sprawa elektryczna i trzeba poszukać dobrego i taniego elektryka ;-) Mój mandat przyszedł już wczoraj więc zostało mi 6 dni na zapłacenie

Kilolek no u nas lisów dużo. Ale największe wrażenie wywarła na mnie raz sowa która siedziała sobie na moim pasie jezdni i musiałam małpę ominąć bo nie chciała się ruszyć

Ana życzę sił na dzisiejszy dzień. Ja też umysł ścisły, ale posty mam dłuuuugie

Banana niech mąż nie panikuje ;-) w necie można cuda na kiju wyczytać. U Julki w klasie jest dziewczynka która chodzi na palcach, mogę się jej mamy dzisiaj podpytać co i jak. Mojej szwagierki córka nosi wkładki ortopedyczne i buty tylko z Bartka m.in. z tego powodu.
Chodzenie może świadczyć o tych zaburzeniach o których mąż pisze ale również może świadczyć o niczym i być normalnym etapem w rozwoju. Tu fajny artykuł (nie tylko jak na początku pisze o szkrabach) Dziecko chodzi na palcach | parenting.pl
Ja w domu, Asia śpi, a tu za 2 godziny po Julię trzeba wracać, a młoda bez śniadania. Asia wróciła nam do niemowlęctwa bo śpi dwa razy dziennie

Mamy i dzieci (są tu jeszcze takie?) siedzące w domu - co Wasze maluchy robią całe dnie?
edit. MARTA, SANDRA nie chcecie jabłek? Tak nam drzewa obrodziły że nie nadążamy ze zbieraniem. Ja już też przetworów narobiłam aż za dużo.
Ostatnia edycja:
C
Cleo1981
Gość
hej
mały zaprowadzony...
rano mu obiad zrobić musiałam bo nie chce jeść tamtych...nawet może i dobrze..
pogoda typowo jesienna,zimnawo trochę...normalnie bym wlazła pod kołdrę i leżała cały boży dzień...
mały zaprowadzony...
rano mu obiad zrobić musiałam bo nie chce jeść tamtych...nawet może i dobrze..
pogoda typowo jesienna,zimnawo trochę...normalnie bym wlazła pod kołdrę i leżała cały boży dzień...
dziunka, my "siedzimy" w domu. co dzien sa dlugie spacery, plac zabaw, w domu tom nałogowo uklada klocki, rysuje, oglada bajki, bawi sie moim kompem - otwieram mu worda i pisze literki, bawi sie u siebie w pokoju autami, drogami, itp itd... on ogolnie ciagle cos robi. aaa jezdzi po domu na hulajnodze ;-)Gawit współczuję kłopotów z mieszkaniem. A nie macie skąd pożyczyć kuchenki elektrycznej? Czy gaz jest też do wody potrzebny?
Pocztę idę wyjaśnić po 12, jak odbiorę Julkę ze szkoły. Szkoła jest oddalona o jakieś 7 km. Więc jeździmy autobusem. Z autem okazało się że jest to sprawa elektryczna i trzeba poszukać dobrego i taniego elektryka ;-) Mój mandat przyszedł już wczoraj więc zostało mi 6 dni na zapłacenie;-)
Kilolek no u nas lisów dużo. Ale największe wrażenie wywarła na mnie raz sowa która siedziała sobie na moim pasie jezdni i musiałam małpę ominąć bo nie chciała się ruszyćale udało mi się dzięki temu ją dokładnie obejrzeć. Ogólnie kocham ptaki, ale u nas to chyba w genach. Dziadek we mnie to zaszczepił, a kuzynka jest weterynarzem w Hiszpanii i zajmuje się głównie ptakami
Ana życzę sił na dzisiejszy dzień. Ja też umysł ścisły, ale posty mam dłuuuugie![]()
Ja w domu, Asia śpi, a tu za 2 godziny po Julię trzeba wracać, a młoda bez śniadania. Asia wróciła nam do niemowlęctwa bo śpi dwa razy dziennierano wstaje, ubiera się normalnie, zasypia w drodze do szkoły, śpi jeszcze w domu. A potem ok 14-15 ją kładę bo się słania i znowu śpi z godzinę, dwie. Ale wieczorem zasypia dopiero o 21
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Witajcie
Banana z tego co słyszalam ma to związek z napięciem mięśniowym. Dla spokoju powinien ja zobaczyć neurolog...A z porażeniem i autyzmem daj sobie spokój.Patrzy Ci dziecko w oczy? zatrzymuje się na tym? Jeśli tak to jest ok i autyzmu nie ma.
Miłego dnia
Banana z tego co słyszalam ma to związek z napięciem mięśniowym. Dla spokoju powinien ja zobaczyć neurolog...A z porażeniem i autyzmem daj sobie spokój.Patrzy Ci dziecko w oczy? zatrzymuje się na tym? Jeśli tak to jest ok i autyzmu nie ma.
Miłego dnia