ETNA trzymam kciuki za Pawełka:-)
BANANA dzięki za słowa otuchy........zęba już nie ma
wyrwałam dziś u chirurga i powiem wam lepiej rwać niz leczyć- nic nie bolało teraz trochę czuję ale jest ok. No i jak dawała mi znieczulenie to nie wcelowała sama nie wiem w co tylko mowi,, o kurde w naczyńko,, no i ja prawie zamarłam bo mówi że pewnie będę mieć krwiak pod okiem............ale na razie nie ma nic.
Polecam wyrywać zęby u chirurga, pełan profesjonalizm serio lux...........dodam że byłam na kase chorych.
KILOLEK nie ważne ile zrobiłaś wg mnie były śliczne i gdybys mieszkała bliżej to złożyłabym u ciebie zamówienie.
Co do lekarzy to jednak mój poszedł z Julką bo ja sie nie wyrobiłam. no i powiem wam puścić chłopa to tylko wstydu narobił
tzn zrypał i dentystke i pielęgniarkę i ja musiałam jechać przepraszać
i wyszedł i trzasna drzwiami i zadowolony. Na szczęście Julce ząb zrobiła i powiedziała że jak ją będzie bolał to kanałowo trzeba
na co ja w szoku że mleczaki tez sie kanałowo leczy
, przecież ona się za przeproszeniem z bólu zesra.
BANANA dzięki za słowa otuchy........zęba już nie ma

KILOLEK nie ważne ile zrobiłaś wg mnie były śliczne i gdybys mieszkała bliżej to złożyłabym u ciebie zamówienie.
Co do lekarzy to jednak mój poszedł z Julką bo ja sie nie wyrobiłam. no i powiem wam puścić chłopa to tylko wstydu narobił