reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Etna - zdrowia, spokoju w domu...
Dziunka
- głowa na razie w miarę, ale za to padłam przy usypianiu:-D:-D:-D
Kikolek - niezłe z tą paczką
Sawi - kolor mi się podoba, ;-), ale "dodatków" na głowie współczuję
Mamajulii - niestety życie nie jest sprawiedliwe; a lekarzowego tygodnia współczuję.
Z tego co czytałam niestety listopad jest straszliwie depresyjny, a patrząc za okno, pozytywnie człowiek się nie nastraja... tragedia goni tragedię wrrrrrrrrrrrrrr.
Ja właśnie prawie 220g czekolady wciągnęłam, zostały dwa duże paski, bo mnie się przesłodziło.;-)
Idę spać.

reklama
sawi kurcze, nie fajnie z tymi włoskami ale moze nie jest tak źle

mamajulii
bo ja chciałam tak perfekcyjnie a później nad ranem stałam w kuchni i myslałam sobie, że głupia jestem, ze myślałam, że zrobię taki idealny bez przygotowania. chciałam tak jak banana piekne torty zrobic ale ona chodzi na kurs i ciągle ćwiiczy
poza tym 4 torty mnie przerosły, jeden na pewno byłby lepszy

kilolku,ja tez nigdy do konca ze swoich nie jestem zadowolona, a teraz jak zaczelam ten kurs, to dopiero widze,jakie tamte poprzednie byly niedopracowane.a twoje naprawde super wyszly, szczerze to mnie bardzo zaskoczylas,bo nie wiedzialam,ze w tobie taki talent tortowy drzemie :tak:

sawi, szkoda wlosow,a raczej glowy. oby szybko sie zagoilo

dziunka
,niezle przeboje z ta poczta polska, twoja kilolku tez niezla

etna
,zdrowia i dla marcela tez

mamajulii, nie boj sie, w zeszlym roku usuwali mi wszystkie osemki, bo rosly krzywo i 2 sie zaczynaly psuc. dentysta powiedzial,ze lepiej teraz usunac niz leczyc, bo jesli zaszlaby potrzeba usuniecia ich okolo 40tki, to wtedy jest to znacznie bardziej skomplikowane i w uk czesto usuwaja zapobiegawczo kolo 30.

Hey kobitki! Ja tylko melduję, że żyję ale ostatnimi 2 tygodniami jestem umordowana. Jutro Wam szerzej odpiszę. Póki co idę spać bo wstaję o 5.30. Buziaki...

agrafka, patrzylam juz wczesniej,ale sie nie wypowiadalam bo mi z takich i ucieranych czesto zakalce wychodza. niewiem czy to ja czy piekarnik czy temperatura w domu...co nie znaczy,ze tobie wyjdzie zakalec. po prostu biszkopt mi zawsze wydzie,a takie to ryzykowne dla mnie

agrafka w nocy :-D
a może zrób biszkopt z tym kremem mascarbone? ale zrób próbę wcześniej, czy wyjdzie

Sawi współczuję ran na głowie:-(
Ja szczerze mówiąc jak widzę kolor na palecie to tak jakbym go nie widziała wcale:-D nie umiem w wyobraźni przenieść go na swoją głowę i jeszcze stwierdzić czy będzie mi pasował:-D:-D

MamaJuli powodzenia z lekarzami, a koleżance bardzo współczuję:-(

Ja chyba nie będę startować do robienia tortu, bo jakoś nie mam weny twórczej. Chyba gotowy zamówię, ze smerfami może. Zrobię smerfną imprezę, czapeczki i inne pierdoły już w jednym sklepie widziałam. Ale na razie za bardzo się nad tym nie zastanawiam.

U nas pada i pada. Asia śpi, Julia w szkole, za 3,5 godziny musimy być po nią z powrotem:dry:

reklama
dziunka to ja klientką dobieram odpowiedni kolor z palety,decydują się mimo że nei zawsze są przekonane,bo twierdza że będzie im źle a na koniec wychodzą zadowolone,
mało tych klientek było ale mimo wszystko każdej jak doradziłam to wyszła szczęśliwa
tak samo z fryzurami
widze klientkę i mam wizje w jakiej fryr jej bedzie dobrze
czy z grzywką
czy bez
czy grzywka na skos czy prosta czy gruba ze środka,czy włosy cieniowane itd......

no ja wizje mam ale nie umiem sama tego zrobić (na zafarbowac umiem) ale z strzyżeniem nie
wiec tylko gadam a fryzjerka robi:-D

Do góry