reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja właśnie dojechałam do domu ufff

wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.

Teściowie na różańcu:-( zmarła chrzestna mojego męża. Jutro jak mąż wróci my się wybierzemy na różaniec (moja mama przyjedzie do Pawla) i mam nadzieję, że uda mi się załatwić na wtorek parę godzin wolnych na pogrzeb:-(. Jeszcze pamiętam jak bawiła się na naszym weselu, miała już 70 lat chyba ale i tak przykro:-(. Moja teściowa ma 67 i jeszcze się czuje super.

Widzę, że choroby Was rozkładają :-:)-:)-( zdrówka dla WSZYSTKICH małych i dużych.

ja obecnie walczę z pawła katarem i łudzę się że będzie dobrze:rofl2:

no i d...... znaczy nigdzie nie uciekam ;-) trafiłam cała "dwojke" ;-)

zdrówka dla chorowitkow!!!
powinnam isc spac a cos mi sie nie chce i siedze....... ;-)

oj lotka bidulko , następnym razem się uda ;-)
dużo zdrówka dla wszystkich dzieciaków :tak: , u nas ciągle walka z katarem chociaż jest już lepiej trochę się boję o ten wycięty migdał Kuby bo już kilka razy słyszałam że lubi odrastać no i nie wiem czy nie pójdę do lekarza żeby nas umówil do laryngologa na jakąś kontrolę
póki co Kuba miał kiepski apetyt ale kupiłam witaminy i widzę małą poprawe ,zresztą u Leny podobnie

dziunka normalny zestaw witamin w płynie , może to nie przez nie jest poprawa apetytu ale zbiegło się w czasie :tak: ,
D z dziadkiem wzieli dzieci na spacer a ja kończe obiad i potem do kościoła a po mszy standardowo do szwagra na kawe :-), we wtorek ide do biura dowiedzieć się czy zmienią Kubie przedszkole na 100%

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa otuchy, ale katar, katar i jeszcze raz katar:-(, jak na razie zero kaszlu:szok: co mnie strasznie zdziwiło ale zobaczymy co będzie z tym katarem. Dodam, że kaszel Paweł miał od 26 września:baffled:.

Teraz trzymajcie za mnie kciuki bo na 19 jedziemy na różaniec, do zimnego kościoła, który wczoraj trwał 1.5 godziny:szok:. Na dojazd potrzebujemy 30 minut więc wyprawa nie ma co. Moja mama już jedzie do Pawła, bo teście też na różaniec jadą.

Gosiulek co Ty się masz biedaku z tymi bólami glowy kobieto:szok:. Robiłaś sobie kiedyś tomokomputer? może warto trochę poszukać przyczyny, żeby się tak nie męczyć.

Martolinka jak Tam twoje dzieci się czują???

Sawi jak u Was??

dziunka ??

reklama
czesc

mamajulii, ja nie biegam, pierwszy raz pobieglam. dzisiaj mam mega zakwas.
martolinka, a jak czesto biegasz, codziennie?
zdrowka dla wszystkich chorych dzieciaczkow.

ale jestem zla dzis. bylismy w centrum ogrodniczym, bo tam maja udekorowane swiatecznie i wzielismy mala zeby sie rozerwac i mloda zgubila piekna, nowa czapke z peppa. szukalam,ale przepadla, w informacji tez nikt nie oddal.
poza tym mloda ma 22 urodziny,a a nic jeszcze nie zaplanowalam. mialam robic razem z kolezanka, bo jej syn ma w podobnym czasie, ale jakos sie rozeszlo i teraz zostalam na lodzie.

Do góry