reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no właśnie zastanawiam się czy to przez to posikanie.....
ale temperatura (39st) to nie za wesoło
tym bardziej że ona miałaby tak wysoką drugi raz (pierwszy raz jak dostała tą szczepionke co dają ok.2 r.ż)
wtedy też mi odpływała
a teraz a temp. i jest nieswoja

reklama
sawi, zdrowia dla malutkiej
etna, w maszynie robisz chleb czy tradycynie?
martolinka, widze ze nie tylko ja mialam dzis marudne dziecko

inspekcja byla blyskawiczna i udana. podejrzewam,ze pan z przyzwyczajenia wpisal same superlatywy. podwyzka bedzie dopiero omawiana za rok, wiec dobre wiesci. mloda za to probowala go zaadac na smierc, az biedny sam nie wiedzial czy ma mowic do mnie czy jej odpowiadac na niekonczace sie pytania :baffled:

bardzo glosno u nas. jutro w uk tzn oficalnie chyba 5 listopada,ale zwykle robia w nablizsza sobote, est bonfire night czyli ogromne ognisko i sztucze ognie na upamietnienie zamachu zdrajcy na parlament. ale juz niektorzy zaczeli strzelanie i wala non stop.dobrze,ze mala spi

Dzien dobry!
wlasnie wypilam kawke. starszy sie bawi duplo, mlodszy cwiczy glowke na brzuchu ;-)
trzeba sie przejsc kupon lotka kupic. jak nie wroce po weekendzie tzn wygralam i ucieklam gdzie pieprz rosnie ;-)

a no własnie totka trzeba puścić :-D
ale mam przeczucie że tym razem i tak nikt nie wygra
we wtorek będzie większa kumulacja

ja czekam aż będzie 42 miliony bo śniło mi sie pare lat temu że taką sume w totka wygram
i od tamtej pory jeszcze takiej kumulacji nie było (był większe ale nie konkretnie te 42mln):-D:-D i za każdym razem wyczekuje:-D

jakoś nie wierze w to że wygram taką sume...ale kto wie moze jakąś część

a co bym zrobiła???????????? kochana napewno bym gdzieś wyjechała na wakacje,bo potrzebuje odpoczynku
a później bym myslała
ale napewno inwestycja w coś
część rodzince bym dała (rodzicom,teściom i tym co wiem ze potrzebują)

napewno bym chciała spełnić nasze marzenia:-D

a Wy co byście zrobił z taką sumą?

Ja podobnie jak Ty...zainwestowała,wybudowała dom,dała potrzebującym w rodzinie (zapewniła lepsze warunki).Na pewno część dla dzieci potrzebujących,chorych,domy dziecka.I gdybym mogła kupiłabym dziecko...Niestety nie jest to możliwe...;-)

reklama
Sawi zdrówka dla Emi!!! Ale sen o totku miałaś, oby proroczy!

Lotka ale mnie rozbawiłaś:-D

Banana to super że inspekcja ok i podwyżka dopiero za rok!

Ja witam w klubie chorujących dzieciaczków. Asia ma katar i twierdziła rano że ją głowa boli. Nie gorączkuje, ale moje dzieci zwykle nie gorączkują. Zobaczymy co będzie dalej... apetytu nie miała, ale po jogurcie ruszył brzuszek i połknęła już śniadanko. Teraz twierdzi że ją plecy bolą :-(

Pewnie ode mnie się zaraziła, ja już myślałam że dobrze ze mną, a dziś masakra. Do tego ta pogoda:baffled:

Do góry