B
Bura
Gość
Od zapłodnienia pewnie tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja od zaplodnienia 6 tydzien i u mnei bije serduszko a dziecko ma 1cm a całość 3cm tak mi lekarz powiedzial i ja obliczalam 7 tydzien i 3 dzień a oni chyba zaokrąglaja bo powiedzial 8tc
mi założyła od razu przy pierwszej wizycie, tydzień temu. Pokazałam jej bete a ona jeszcze do mnie, że moglam od razu iśc do połoznej żeby kartę wypisała zamiast bezproduktywnie w kolejce kwitnąć.też dopochwowe a co do serduszka to moze zalezy od dokladnosci lekarza bo np. moj patrzyl i patrzyl nie wiem w sumie czego on tam szukal hehe moze 2 dziecka i nagle pokazal serduszko ale tylko wzial troche przesunal w bok i nie widac znow nic .... wiec to moze tez zalezy od dokladnosci maszyny jaka sie posluguja wiadomo nie kazdego lekarza stac na sprzed pierwszej klasy .... u mnie jest to nowa klinika od niedawna powstała wiec maja nowsze sprzety ale czy to wsyztsko zalezy od tego to ne jestem tez czy to o to chodzi ciekawa jestem czy w sobote znow wezmie i mnie zbada czy to bedzie jednak szybka wizyta samo wypisanie karty ciazy...
a wy macie juz karty czy jeszcze nie?
mi sie wydaje ze to tez od lekarza zalezy jedni czekaja do 3 miesiaca inni jak widza juz serce itp to zakladaja.... no nei wiem ...
pozdrawiam cieplutko :*