reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Tunczyki - miło, że jesteś... szoku doznałam po twoim wpisie, mam nadzieję, że zła passa już zostanie przerwana i tylko Was zaczną spotykać dobre rzeczy.
Dziewczyny jestem tak padnięta, że po prostu szok,,,, dziwna noc i właśnie mnie nawiedził @... poza tym jedne dziadki wyruszyli, zazębiając się z drugimi , więc zmęczenie daje znać. Znikam więc. Dobrej spokojnej nocy życzę.

reklama
Hej,

ale mialam dzisiaj znowu leniwy dzien:zawstydzona/y:
Ja nie wiem co bedzie pod sam koniec:szok:

Mąż pojechal do poludnia z Kubą na basen:tak:
a mi sie oczy zamykaly co po chwilę:zawstydzona/y:
a noc w miare przespalam, musialam sie zdrzemnąć chwilę bo przeciez nie dalabym rady. po obiedzie Kuba poszedl spac a ja znowu zasnelam przed tv, podobno w trakcie rozmowy z moim:szok: nie pamietam:no:

no i teraz sie nie chce spać oczywiscie ale co sie dziwić:-D

Tunczyki bardzo mi przykro:-(

Tuńczyki bardzo, bardzo mi przykro. Bidulka jesteś.
Co do rekonstrukcji to zapytajcie w Piekarach tam w 2010 czekało sie tylko pół roku. Sam się tam wybieram jak sójka za morze ale kolege tam operowali.

Etna brawo dla Pawełka za wyczerpującą wypowiedź:-D

Kilolku no nieźle, jak trojaczki:szok: Za Kubusia trzymam mocnoooo kciuki!!!!

Lotka a jak tam z żelazem? Mi tak robiło z Julia pod koniec ciązy, okazało się że mam taką anemię że przetaczać krew musieli:szok: i "oślepłam" na środku dużego skrzyżowania, cud że mnie nic nie przejechało, po omacku słaniajśc się na nogach dotarłam do przystanku autobusowego...

Tunczyki jak bardzo mi przykro:-:)-:)-:)-( mocno przytulam!!!!

Hej laleczki, witam porannie, wpadłam do pracy na net, bo mój laptop trzeba było trochę uporządkować.

Asia ma wielkiego sińca na policzku, wygląda jakbyśmy ją bili. Rozciachana głowa, wszędzie siniaki, masakra:baffled:

No ni, lecę na inne wątki.

Witam sie slonecznie!
Dziunka wybieram sie jutro z rana zrobic badania, nie duzo kosztuja wiec ide bez skierowania. zobacze czy cos sie wyjasni. no i zamowilam z allegro cisnieniomierz. i sie musze pilnowac. a maz od dzis nocki robi po dluzszym wolnym :-)

Też mamy znajomych co maja dwoje dzieci w odstępie 10 miesięcy. Chłopczyk był drugi i szybko dogonił siostrę wzrostem.

Z żelazem Miriam też miała problemy i chyba to ma cały czas jesienią chciała oddać krew ale miała słabe wyniki. Okazało się że jak norma Fe jest od 80 to ona miała 18. Teraz jest OK ale przez 3 miesiące jechała na tabletkach i pokrzywie. Teraz podajemy jej tylko pokrzywę. Jak była noworotkiem to o mało się nie przekręciła z tego braku żelaza bo nikt na to nie wpadł żeby sprawdzić.

Cześć laseczki i chłopaku;-)
U nas słoneczko za oknem, aż gębula się uśmiecha:-)
Zrobiłam pranie, ale powiesiłam jeszcze w łazience na sznurkach. Muszę mojego przekręcić, żeby mi na balkonie powiesił sznurki na całą długość balkonu. Suszarka już niestety nie podoła naszej czwóreczce, a poza tym "załatwiłam" ją, bo zostawiłam ja na balkonie i mi zardzerwiała:wściekła/y::baffled::eek:..
Miłego dnia kochani!

Maxwell znam ten ból - mam linki na balkonie, linki w łazience, suszarkę na pranie i jeszcze czasem za mało:baffled: a piorę codziennie, czasem raz na dwa dni.

U nas mróz niestety, słoneczko też więc jest pięknie :-)

dzien dobry

chcę miec na balkonie jakies kwiaty :-) ale nie wiem jakie..jedyne jakie znam to pelargonie,te tylko kojarzą mi się z balkonowymi:-Djakieś pomysły ??może macie zdjęcia?

okropnie jestem niewyspana a musze iśc z Igim na pocztę ...chyba zasnę już tam idąc.

moje piękne włosy po umyciu juz nie są takie piekne...dylemet prostowac czy nie prostowac..ech....

Tunczyki przykro mi strasznie.Oby już Cie ominęły przykrości.Zdrowia dla Twoich najbliższych również.

reklama
Witajcie,

Antek w klubiku;-) ja sobie troszke prasuje i Was podczytuje;-)
Tak jak wczoraj dziś znowu piękny dzień , z rana chłodno , ale słońce już coraz mocniej grzeje;-)

Cleo wszystko zależy od tego , czy masz nasłoneczniony balkon;-)u nas cały dzień jest słońce , pali niemiłosiernie i żadne inne kwiaty jak pelargonie (osobiście bardzo mi się nie podobają) nie wytrzymają. Polecam Begonie- są śliczne , mają intensywny kolor ;-) to jednak trochę za wcześnie na sadzenie kwiatów

Do góry