reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo poczekaj chyba jeszcze trochę z tymi kwiatami :tak:

Ja szaleję z kwiatami domowymi :-) w koncu znalazłam kwiat, który widziałam w prokuraturze, nie wiedziałam jak się nazywa ale na forum kwiatowym pomogli mi go odnaleźć. Teraz tylko kupic, tylko nie wiem gdzie go dostanę:baffled:
A wygląda tak - Wilczomlecz białounerwiony
wilczomlecz-bialounerwiony_35561304005965.jpg

A póki co mam dwa amarylisy, jednego grudnika i guzmanię (zresztą z biedronki, ale piękny okaz:tak:).

Cze
od razu cytuję sms-ka od MAMY
"Czesc ludziska! Mam nadzieje ze u was wszystkich wszystko dobrze nam jakos ija dzien za dniem. Nie weim co dalej bedzie bo pojawiaja sie coraz to nowsze problemy... Ale nie mam zamiaru sie tym przejmowac tylko robic swoje bo inaczej oszalalabym. Poza tym u nas dobrze mlody zdrowy i pykuje na calego! Pusto bez neta i bez was pozdrowionka"
Maxwell - mam ten sam ból, z prańskiem.. szykuję się do zakupu drugiej suszarki na ciuchy kobitek.
Cleo - jeśli chce Ci się bawić, bo u nas najpierw są bratki , potem pelargonie i inne kwiatki ;-) jak dorwę gdzieś to pokażę jak to wygląda, nasionkami się nie bawię tylko kupuję już gotowe roślinki do posadzenia ;-)
Tylko my mamy słonko od 9 do 19-20 więc wymyślamy rośliny które kochają słonko.;-)

tunczyki, bardzo wspolczuje :zawstydzona/y: tyle problemow na raz

cleo, polecam petunie, sa piekne. i nasturcje

ana, trzymaj sie tam! ja tez padlam wczoraj z mala o 19 :szok:

zbieramy sie do przedszkola, nie chce mi sie :confused2: tam takie nudy (dla mnie bo mala sie swietnie bawi) . u nas bylo w miare cieplo, wiec bylysy w sobote na dzialce, tym razem mloda postanowila klasc mi dzdzownice na glowe:szok: bo to takie smieszne.

Ana, dzięki za info od Mamy!!Pozdrów ją ciepło ode mnie i Marychy:tak:
BanAna - fajne pomysły ma Amelka!!!:-D:-D

A ja jestem antyroślinkowa..zapominam o podlewaniu i w ogóle nie mam reki do nich..

Ana, dzięki za info od Mamy!!Pozdrów ją ciepło ode mnie i Marychy:tak:
BanAna - fajne pomysły ma Amelka!!!:-D:-D

A ja jestem antyroślinkowa..zapominam o podlewaniu i w ogóle nie mam reki do nich..

maxwell ja jestem taka sama a własnie postanowiłam z tym walczyć:-Dmam w domu 2 kwiatki yukę i jakiś tam inny nie wiem i 2 kaktusy..o wszystkie dba D:-Di nie może uwierzyc że ja chce kwiatki na balkonie...to mu mówię że on bedzie podlewał i już:-Dchęci mam dobre no co:-D

nawet niedawno kupiłam malusiego kaktusa na którym było napisane ze w okresie zimy nie podlewac czyli w sam raz jak dla mnie:-D

Ja uwielbiam z balkonowych surfinie są the best.

Domowe wysiadły wszystkie po i wczasie przeprowadzki (brak jeszcze parapetów)

U nas mróz i w dzień ma być max +2

reklama
Do góry