reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cleo spokojnie...czemu taka nerwowa jesteś?

mnei tak wszystko drażniło jak brałam tabletki anty,na wszystkich krzyczałam (nawet na mojego tatę bo np. przyniósł nie tą bluzeczkę dla Emilki)
a jak tylko odstawiłam te tabletki to odrazu lepiej

może napij się meliski

mam wrażenie że dziś jest sobota....

martolinka a jaki wózek upatrzyłaś?

jakiś tydzień temu w ddtvn pokazywali różne wózki
i jeden mi sie bardzo spodobał
nie podali nazwy
ale jest to wózek rozsuwany
jak jest jedno dziecko to normalnie jest ustawiony a obok ma koszyk na zakupy
a jak pojawi sie drugie dziecko to się rozsuwa i jest dla 2 dzieci....pewnie miliony kosztuje ale zwrócił moją uwagę (męza też)

Ostatnia edycja:
reklama
Agrafka a jest już nowa seria "Ugotowanych"?

No właśnie chyba juz nie będzie:no: szkoda:-( dobrze że chociaż Gesslerowa jest.

Zobacz załącznik 442776Zobacz załącznik 442777Zobacz załącznik 442778Zobacz załącznik 442779Dziewczyny jesteście kochane, wielkie dzięki. Teraz jak mogę to trochę wam powklejam na albumiku.:sorry:

Super fotki, a jakie igloo, wow:szok:

HEJ HEJ JESTEM, ŻYJĘ :-)

Mam strasznie dużo zajęć, całe popołudnia spędzam z Julią w basenie, a kasy na to idzie, wrrr:wściekła/y: W środę na zajęciach dostała takiej histerii że myślałam że sama tam pójdę i ją utopię:wściekła/y: z nauczycielką sobie pogadałyśmy, jest to równa babka (zresztą nie ma nikogo kto by jej nie chwalił), Julia po prostu musi się przemóc, to jest jej obowiązek tak jak język polski czy matematyka, a podtapiać się będzie jeszcze nie raz. No i siedzę z nią popołudniami na basenie i robi postępy ze hoho.
Asia też by chciała, ciągle mówi że "Julia chodzi pływać z mamą, ja teś chcę pływać w basienie"

A tak to żremy się z A niemiłosiernie, potem w nocy się godzimy:zawstydzona/y: a od rana znowu żremy:-D ale po takich kłótniach jeszcze bardziej się kochamy :-) o ile to możliwe;-)

Co by tu jeszcze...

Asia wczoraj w żłobku kłóciła się o lalkę z koleżanką, ale nie że się biły tylko czadowo dyskutowały ok 5 minut. Ja na kłótnię się spóźniłam niestety, ale mama tej koleżanki Asi i niania mi ogólnie streściły i podobno było czego posłuchać, żałują że nie nagrały:-)

Hej wszystkim z rana:-)
U nas noc nawet w miarę.Marta obudziła się o 2.00, a potem o 4.40 na flachę - a tak ładnie spała. Troszkę gorzej Marysia, bo szurczało jej, jak spała..Zapodałam jej rano syrop z cebuli, ona oczywiście za bardzo nie chciała, ale jak liznęła łyżeczkę, to za parę sekund zwymiotowała flegmę - co mnie bardzo ucieszyło, że sama się jej pozbyła
biggrin.gif
Cleo - to wykrzycz
Pathanka, trzymam kciuki dzisiaj za rozmowę;-)
Gosiulek - płatne biblioteki???? To dopiero ludzie nie będą czytać książek!!:wściekła/y::-(
Sawi - remontu nie zazdroszczę, ale późniejszego efektu i owszem:tak::-) Oglądałam Twój blog, fajne przepisy..ale brakuje mi zdjęć:zawstydzona/y::-)
Cleo- to wykrzycz się tutaj:-)

Dziunka, do dobrze, ze Asia się umie kłócic tak kulturalnie., Ala niestety tylko siłowo, wczoraj popchnela mocno malego chlopca tylko dlatego, ze ruszal jej ksiązeczkę.

A teraz bestia usnęła :). Kurcze mam nadzieje, ze to przez pogode, a nie ze jakaś choroba ją bierze :/

za to robisz takie cuda na szydełku że spokojnie na tym zarobisz :tak:
Halo ja też się melduję. Rozmowa niby ok jak do końca tygodnia nastęnego nie zadzwonią to znaczy, że wybrali kogoś innego. Dziś mam kolejną tym razem w księgarni i to bardziej by mi odpowidadało. Także dziś trzymajcie kciuki jeszcze bardziej o 12.30.
to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& :tak:
Hej wszystkim z rana:-)
U nas noc nawet w miarę.Marta obudziła się o 2.00, a potem o 4.40 na flachę - a tak ładnie spała. Troszkę gorzej Marysia, bo szurczało jej, jak spała..Zapodałam jej rano syrop z cebuli, ona oczywiście za bardzo nie chciała, ale jak liznęła łyżeczkę, to za parę sekund zwymiotowała flegmę - co mnie bardzo ucieszyło, że sama się jej pozbyła
biggrin.gif
oj mój to uwielbia syropy ,tran i inne świństwa normalnie jak mowie że dam syropek to leci jak wariat :tak:

no i obudziła się moja dziewczynka to się na jakiś spacerek wybierzemy bo słoneczko świeci :-)

Ania u nas to samo, Asia jest pierwsza przy szafce z lekami, a pomyśleć że nie tak dawno trzeba było jej dawać na siłę a i tak wymiotowała.

reklama
wrócilismy ze spaceru,ciepło ale wieje okropnie.kupiłam Igiemu kurtkę za 8 zł kangurke na wiosnę..ciut za duża ale bedzie i na jesienne spacery.

idę do fryzjera na 17:-)obcinanie i pasemka ew.balejaż:-)ciesze się jak głupia

Do góry