reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
bardzo fajnie wyszlo, ja też sama piekę (ale tylko torty, nic innego nie umiem :zawstydzona/y:) ale najbardziej kręci mnie ozdabianie wlaśnie :-)

bardzo fajnie wyszlo, ja też sama piekę (ale tylko torty, nic innego nie umiem :zawstydzona/y:) ale najbardziej kręci mnie ozdabianie wlaśnie :-)

No nie wierze że nic innego nie potrafisz bo takie pyszności wrzucasz na smaczki , a i często pyszności pichcisz w domu.:tak:Ja raczej wole upiec niż ozdabiać ,bo brak mi cierpliwości.:zawstydzona/y:

Ja tylko na chwilę...
przeżyliśmy histerię Gosi przed zaśnięciem.., babcia popłakała się z szoku ... w sobotę nastąpi zmiana warty dziadkowej na posterunku wnuczki;-);-);-)
MamaJuli - ale fajna z Was rodzinka, a jakie igloo , zazdroszczę..
Jassny gwint jak mi oczy lecą , a Hanka właśnie w najlepsze wariuje.:szok:

No nie wierze że nic innego nie potrafisz bo takie pyszności wrzucasz na smaczki , a i często pyszności pichcisz w domu.:tak:Ja raczej wole upiec niż ozdabiać ,bo brak mi cierpliwości.:zawstydzona/y:
ale piec nie potrafię a i gtowac ostatnio tez coraz mniej, ide na latwiznę

Ja tylko na chwilę...
przeżyliśmy histerię Gosi przed zaśnięciem.., babcia popłakała się z szoku ... w sobotę nastąpi zmiana warty dziadkowej na posterunku wnuczki;-);-);-)
MamaJuli - ale fajna z Was rodzinka, a jakie igloo , zazdroszczę..
Jassny gwint jak mi oczy lecą , a Hanka właśnie w najlepsze wariuje.:szok:

Anawawka, podziwiam Cię, jak piszesz o swoich dziewczynach to ja sobie myślę, ze mam mega luzik... Mimo, ze zachowanie Ali też wszystkich nieprzywykłych czasem szokuje.

Mamajuli, świetne zdjęcia :)

reklama
moi i dzisiaj też dali ostro poplic. Chyba tak jak dzisiaj to jeszcze nie było. jutro A. ma wolne wiec do poludnia troche odpoczne. W południe mamy diagnoze Kuby. troche się ząlamalismy jak podliczylismy ile bedzie kosztowala ewentualna terapia :szok: chyba bede musiala sprzedac nerke

Do góry