reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Co się dzieje z Dziunką i Lotką?
Jacku oby żonie jak najszybciej minęła ta depresja.
Mamajuli zdjęcia ekstra.A igloo jakie superaśne.
Jacku oby żonie jak najszybciej minęła ta depresja.
Mamajuli zdjęcia ekstra.A igloo jakie superaśne.
bardzo fajnie wyszlo, ja też sama piekę (ale tylko torty, nic innego nie umiem ) ale najbardziej kręci mnie ozdabianie wlaśnie :-)
No nie wierze że nic innego nie potrafisz bo takie pyszności wrzucasz na smaczki , a i często pyszności pichcisz w domu.Ja raczej wole upiec niż ozdabiać ,bo brak mi cierpliwości.
gosiulek73
mama K&K&A
Pathanka jak rozmowa?
Ja tylko na chwilę...
przeżyliśmy histerię Gosi przed zaśnięciem.., babcia popłakała się z szoku ... w sobotę nastąpi zmiana warty dziadkowej na posterunku wnuczki;-);-);-)
MamaJuli - ale fajna z Was rodzinka, a jakie igloo , zazdroszczę..
Jassny gwint jak mi oczy lecą , a Hanka właśnie w najlepsze wariuje.
przeżyliśmy histerię Gosi przed zaśnięciem.., babcia popłakała się z szoku ... w sobotę nastąpi zmiana warty dziadkowej na posterunku wnuczki;-);-);-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
ale piec nie potrafię a i gtowac ostatnio tez coraz mniej, ide na latwiznęNo nie wierze że nic innego nie potrafisz bo takie pyszności wrzucasz na smaczki , a i często pyszności pichcisz w domu.Ja raczej wole upiec niż ozdabiać ,bo brak mi cierpliwości.
agrafka80
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilę...
Anawawka, podziwiam Cię, jak piszesz o swoich dziewczynach to ja sobie myślę, ze mam mega luzik... Mimo, ze zachowanie Ali też wszystkich nieprzywykłych czasem szokuje.
Mamajuli, świetne zdjęcia
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
moi i dzisiaj też dali ostro poplic. Chyba tak jak dzisiaj to jeszcze nie było. jutro A. ma wolne wiec do poludnia troche odpoczne. W południe mamy diagnoze Kuby. troche się ząlamalismy jak podliczylismy ile bedzie kosztowala ewentualna terapia chyba bede musiala sprzedac nerke