reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Co się dzieje z Dziunką i Lotką?
Jacku oby żonie jak najszybciej minęła ta depresja.
Mamajuli zdjęcia ekstra.A igloo jakie superaśne.
melduje sie , ze zyje ;-) bylismy rodzinnie we wrocku, wlasnie wrocilismy. padam na pyśk ;-) i jak zobaczylam ile napisalyscie....... no to jutro nadrobie :-) milego wieczoru wszystkim!!!!!!!!

Halo ja też się melduję. Rozmowa niby ok jak do końca tygodnia nastęnego nie zadzwonią to znaczy, że wybrali kogoś innego. Dziś mam kolejną tym razem w księgarni i to bardziej by mi odpowidadało. Także dziś trzymajcie kciuki jeszcze bardziej o 12.30.

Agrafka - Gosia w porównaniu z Hanką to mega aniołek, więc mam praktykę ;-), poza tym babcia jest wrażliwiec, dawno małych dzieci nie miała, wnuki to jej jedyne, daleko mieszka i nie zna pewnych uwarunkowań;-). Ogólnie dla mnie to etap w życiu Gosi, a dla niej początek jakby opętania... :baffled: "Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim..." słowa babci.
Kikolek - powiedz coś bliżej o tej cenie za tą nerkę ;-), ale tak na poważnie jakie zalecenia macie?

Zasnęłam u dziewczyn, budziłam się od czasu do czasu sprawdzając czy dziewczyny są okryte, zostałam skopana przez Hankę po plecach , ale to norma!

witam porannie

od dziś zaczynamy remont kuchnia-salon
będziemy łączyć razem,więc ściana do zburzenia ,no imeble kuchenne musimy dokupić

maż już rano skoczył do tartaku drewno zamówić na belkę
a po śnaidanku jedziemy do Ikei

Witajcie.
I znów pochmurny dzień.

Pathanka &&&&&&&&&&&:tak:Też bym chcIAŁA w księgarni pracować albo bibliotece.Słyszeliście że UE chce płatncyh bibliotek?

Wczoraj moja siostra ta w ciąży przyszła i mówi że słabo się czuje.Mierzę jej ciśnienie a ta ma 80/35.Szybko jej zrobiłam kawę z ekspresu i się polepszyło.

Ana ja Cię podziwiam:tak:

hej

ja dzis wolne i sprzatam z Igim ...tzn on zamiata z dywanu nakruszoną bułkę...:-D

wczoraj w pracy mialam nerwa jak nic gówniara mnie jedna z pracownic wkurzyła ale to tak że dzis mam nerwy w dodatku D nie zlozył lożka i sam składać zaczełam i mi wypadło z szyn ...mowie Wam mam ochote komus przywalić i krzyczeć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie,

dziś na leniwca przygotowałam ciasto nalesnikowe na obiad;-)ostatnia pralka z rzeczami po Antku dla Ali na około 86 cm się pierze i juz naprawde z głowy. Jedziemy dziś ogladac wózek- trafiła sie uzywana okazja jak nówka . Jezeli tylko bedzie wygladac jak na zdjeciach to bierzemy;-)i w zasadzie mozemy rodzić;-)- oj nie , nie , jeszcze troche;-)

Pathanka w ksiegarni to bardzie z zawodem (choć nie do końca) związane:tak:oby ta wiosna była dla Ciebie szczesliwa
Sawi remonty sa uciazliwe , ale jaki efekt potem;-)
Lotka jak samopoczucie?

Kilolek &&&& za "wizytę" Kuby:tak:

Do góry