reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Agrafka a u Ciebie co to było? Zwykłe bolesne jajeczkowanie czy cos więcej?
Ja oczywiscie pojdę tylko lekarza mamy we wtorek u siebie w miescie. W Zielonce tez przyjmuje ale za wizytę bierze dwa razy wiecej i za usg tez u nas przychodnia mu dopłaca.

Wpadłam po przepis na leniwe i znikam.

Oli właśnie wrocił z dziadkami ze spaceru, maszerował 1,5h byli po prostu wszedzie, po lesie, po polach, dziadki mu o drzewach iglastych i lisciastych opowiadali, cudnie. A był grzeczny ze i zachwyceni nim byli. Super :)

reklama
Uwielbiam leniwe sam też czasami robię.
Przyleciała od angoli szwagierka Alicja. Przywiozła Dobrusi 14 majteczek i cudne podkoszulki. No i wreszcie mamy czajniczek do herbaty (zdjęcie będzie później) i Dobrusia częstuje mnie herbatką. Powiesiliśmy jej na drążku kawałek liny z węzłami do zabawy a Miraim nauczona drążkiem w blok zaczęła się podciągać i niestety futryna drewniana nie to co stalowa.
Gruchła przewracając Dobrusię, na szczęście obie wyszły bez urazów.
:szok:
Wiecie jest tak że kobieta jak się wygada, wypłacze to jej lżej, my tak niestety nie mamy. Facetowi dopiero ulży jak znajdzie rozwiązanie.
Najdziwniej dla nas jest jak kobieta przyjdzie się wyżalić i i facet słucha, słucha i zaczyna się denerwować bo myśli że on Musi coś z tym zrobić.
A nie zawsze tak jest.:-)

Cleo pewno juz za późno ale dziś mam klopsiki w sosie pomidorowym

maxwell dzięki. Z nasza pocztą to bym raczej na jutrzejszy cud nie liczyła ;-)

tez mam zlecone magneB6. Martolinka a dużo tego bierzesz? Ja 3 x

Jacku pozdrów Jagodę. Powiedz jej, ze na poprawę humoru zrobiłam jej kolczyki ;-) (tylko zastanawiam się gdzie je położyłam :eek:) podasz adres na pw to jej wyślę po niedzieli prezencik. Przy okazji rozpowszechnie adres i będziemy Was nawiedzac ;-)
A moze jakas rozmowa ze specjalistą by pomogla co? Mój mąz lata do jakiejs baby, nie wiem co ona mu tam robi ale inny człowiek.

Mam okap na ścianie!!! wyobrazacie sobie? juz nawet nie wiem ile to trwało. Zastanawiam się tylko czemu mi kabel nad kuchnią wisi :eek: tak prawie do czajnika ehhh efekt mojego pójścia do fryzjera - kabel i gigantyczny bałagan w kuchni :baffled: No nic jutro teśc przyjdzie okno poprawić to go delikatnie zapytam co to niby ma byc

kurde pada, wloski mi się powykręcały :-( w dodatku nie da się gromady wylatac a myślałam, ze znów zagnam do sasiadki

Kilolek tak jak napisałam 3 x po 1 tabletce;-)

kurcze... gołabki dziś "olałam" i kupiłam sobie paczke knedli ze śliwkami... zjadłam wszystkie.O matko ledwo sie tocze , ale one tak ładnie na mnie spoglądały;-)

Witajcie,

u nas dzisiaj piękna pogoda, jest mega ciepło i słońce:tak:
Czekam aż Młody wstanie i biegniemy na plac zabaw, umowilam sie z koleżanką bo przecież to siedzenie w domu mnie wykańcza powoli:zawstydzona/y:
Dom wysprzatalam do poludnia więc mam spokoj, trzeba sie tylko doprowadzic do porzadku, zeby wyjść do ludzi:tak:
oczy mam strasznie podkrązone i oczywiście czarne pod nimi, cholera jak jestem zmeczona albo juz nie wiem co to mam takie cienie jakby mi sie tusz rozmazal doslownie:zawstydzona/y:

martolinka a na mnie barszcz dzisiaj patrzyl takim wzrokiem, ze tez nie moglam sobie go odmowić:-D najadlam sie oczywiście jak świnka:zawstydzona/y:

kilolek no to super, ze okap już masz:tak:

no widzisz! moze i tak!

sorki martolinka, nie doczytałam albo zapomniałam, ze przeczytałam

Alicja ma kolejny atak darcia.
nie wytrzymam.... AAAAAAAAAA!!!!!!!

teraz sie zaciela ze mam jej przyniesc kocyk, bo ona sie boi isc bo pan stuka. przyniosłam, a ta dalej "uaaaaaaa mama psiniesie kocyk" piłuje......

Ula to była u mnie bolesna owulacja po prostu podobno, ale bolało naprawdę dziwnie, bo w środku nie nigdzie po bokach.

reklama
Zdjęcie002 (3).jpgDSC_0480.jpgzima 2011-2012 005.jpgzima 2011-2012 007.jpgDziewczyny jesteście kochane, wielkie dzięki. Teraz jak mogę to trochę wam powklejam na albumiku.:sorry:

Do góry