reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie

Dzis jestem pierwsza a co :)

Oli wstał o 7!!! Rany to dla mnie srodek nocy, najchętniej zakopałabym się pod kołdrą a musialam i potanczyc przy pociągach i pooglądac je wiec się rozruszalam chwilowo. Oli ogląda bajki, ja muszę się ogarnąc i isc do sklepu po sniadanie.

Jedno dobre ze drzemka OLiska bedzie wczesniejsza wiec i ja się na bank polozę. Pogoda-pochmurno, mglisto, coś siąpi z nieba wiec cisnienie nie dla mnie.

Znowu myslenie co na sniadanie, drugie obiad ajjjj ;-)

no i po ładnej pogodzie buuuuu
dzisiaj urządziłam strajk na przedszkole wiec pospałam sobie do 8. Luksusowo :-) czekam na teścia. Obiad mam ugotowany to moze troszke popsrzatam z rana tylko cieko wybrac gdzie, bo wszedzie sie prosi

siemanko laseczki

my też na nogach już dawno:-) niedługo wyruszamy na zakupy z Igim i na poczte opłacić rachunki ( najgorszy ból:sorry:)

od rana hitem jest gazeta z leroy merlin bo sa tam odkurzacze,betoniarki i wiertarki:-D:-D:-Di skrzynka z narzedziami jak MAniek:-D

Kilolku co zrobilas na obiad? bo ja nie wiem co robić...ostatnio widziałam fajny przepis na zapiekanke z miesem mielonym i brokułami z serem moze zrobie tlko czy ten mój łobuzial zje???:-D:-D

My tez na nogach od 7 :-)
No i długi dzien przede mną, pranie wstawione z samego rana, utrwis mama sie nacieszył, teraz ogarnac wszystko i do pracy. Wracam po 17 i o drzemce to ja moge sobie pomarzyc, bo wtedy synek musi sie mama nacieszyc, musze go wykapac, uspac i wtedy jeszcze chyba jechac po meza ale to sie jeszcze okaze.

Witajcie,
jestem wściekłą , ze nie puściłam wczoraj pralki z posciela- na słoneczku raz dwa by wyschła. Od rana siąpi i pranie bedzie się kisić w mieszkaniu grrr;-)

Antek wstał dzis o 5!!!przez godzinę był ryk , że nikt się z nim nie bawi , potem usnął na 30 minut!!!
całe szczescie z wczoraj mam gołąbki.

w nocy obudził mnie taki skurcz łydki , że aż sie popłakałam.. dobrze , że w przyszłym tygodnu wizyta to dostanę pewnie jakiś magnez - moze morfologia słaba wyjdzie i wtedy witaminy. Zobaczymy

edit.maxweel powodzenia w zrzucaniu kilogramów!!

Ostatnia edycja:
hej hej :)

coś jacka ostatnio nie widać czy mi się wydaje ?
pogoda brzydka, ale w sumie nastrój mam dobry. Może dotrę dziś wreszcie do szewca z tymi kozakami :)
A poza tym muszę za jakieś sprzątanie się zabrać, pudło z czapkami i szalikami przewala mi się po szafie, chyba pora je schować.
Jutro Alusia w domu ze mną, pieczemy pierwszy raz muffinki dla babci na urodziny (teściowa ma urodziny 29.02 :) )

Hej, u nas dziś też szaro i ponuro. :-(A zapowiadała sie już wiosna.

Maxwell trzymam kciuki za dietę
Ula nie wiem co to moze być za wysypka.
Dziunka gdzie zniknełaś??
Martolinka nie przemęczaj sie ;-) Odpoczywaj jak najwiecej.

Martolinka biedactwo :-( jeszcze troche, znam te skurcze łydek oj znam :-(ja cały czas brałam magnez

Agrafka powodzenia z mufinkami

Jacek gdzie jestes?

reklama
Ilona kusząca propozycja , ale chałupa chyba by mi brudem zarosła mimo ogromnej pomocy od M;-)
Etna ja biorę magnez ale widać dawka jest za mała .

Do góry