reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny błagam powiedzcie mi czy koniecznie muszę dodać zdjęcie na imageshack żeby potem wkleić je na forum i czy mogę to zrobić bez rejstracji jako gość bo chyba mnie zaraz trafi nie powiem co.....:crazy:
Chciałam wam trochę siebie i moją rodzinkę pokazać.

reklama
Jeju, niech się ten dzien skonczy już. Jestem wykończona:-( co za nerwówka:szok:
az sie pobeczalam na koniec a teraz już leżę i mam spokoj, mąż w pracy a ja oglądam mecz:zawstydzona/y: teraz przerwa ale i tak zaraz przelaczam na angieską tv, na One born every minute:tak: uwielbiam to oglądać.
Mlody niedawno zasnął, a mnie aż coś w sercu ściska:zawstydzona/y:
muszę odpocząć, nic mi dzisiaj nie wychodzilo :no:
dobrze,ze taki dzien zdarza się raz na 4 lata:-D

Polaa, czyli następny raz za 4 lata?:-D:-)..
Agrafka, super, że się wyjaśniło!!!
Mamajuli, ja wklejam zdjęcia poprzez "insert image" -ten obrazek, co masz w szybkiej odpowiedzi koło tych dwóch "globusów"
Kilolku, paczka spakowana, jutro wysyłam;-)
A ja jutro odpocznę, bo jadę z dziewczynkami do moich rodziców:-):-):-) i od jutra zaczynam walkę z kg:zawstydzona/y:;-)
Miłej nocki;-)

no dziś śliczna pogoda
a ja siedze w domu
bo dzieci zasnęły o 13
Emilka wstała ale czekam na Helke i lecimy na spacerek i przy okazji Biedronkę zalicze

Kilolku jak będziesz miała ochotę sie spotkać to daj znać
bardzo chętnie tylko musze przemysleć. Jutro, pojutrze nie dam rady. jutro mam fryzjera, pojutrze diagnoze Kuby, a ja max jendo zadnia dziennie wykonuję :zawstydzona/y: a ty wolałabys w weekend czy w tygodniu?

mamajulii możesz na "image-coś-tam" bez rejestracji, jako gość ale nie musisz tego wcale robic, bo mozesz bezpośrednio z kompa wgrac na forum. Piszesz post, klikasz pod pisaniem w "edycja zaawansowana" i nizej nieco masz "dodaj załączniki" i tam wybierasz z kompa i wgrywasz na forum

polaa oj dają ci te hormony w kość, bidulka, przytulam!!

Śliczna dziś pogoda więc byłam z chłopakami u sąsiadki pod wieczór. Poszaleli 2 godziny na dworze, my poplotkowałyśmy. Wróciłam to poszłam sie zdrzemnąć. Mialam spać 20 minut ale mnie nie obudzili więc pospałam ponad godzine ale dali sobie radę, zjedli "męską kolację" czyli wszystko w garśc co się komu w lodówce spodobało :-) zabawki posprzatali, kąpiel napuścili a ja wstałam rześka i mogłam się z tą kuchnią uporać. Nie było tak źle. Godzinka i blyszczy. tylko własnie mi się przypomniało pisząc to, ze nie am na jutro obiadu dla chlopaków, a teśc przyjdzie ten okap montowac czyli mi unieczynni kuchnie no i musze iśc nabrudzic teraz jeszcze po nocy grrr

maxwell no chyba bylabym najszczesliwszą osobą jak taki kolejny dzien bylby dopiero za 4 lata:-D ale nawet nie marzę :)
Powodzenia w walce z kg;-) Dasz radę, pojdzie szybko na pewno:tak:

kilolek my to mniej wiecej walkę z kg zaczniemy raze, co nie?;-)
no ale teraz w sumie tez walczymy, nie jest sztuką tak szybko tyć:-D
bynajmniej ja :)

polaa ja juz 12 kg na + :-( na razie na diecie waga stoi ale na penwo nie na długo. Zobaczymy jak to będzie z tym walczeniem po, czarno to widzę.

Kilolku to ja Cie zaraz dogonie z tym kg na plusie, nic sie nie martw;-)
a znając mnie to nawet przegonię, kwestia czasu tylko:tak:

dzisiaj mowie do męża tak:" Pamietasz, ze jak rzucę palenie to mowiles, ze dasz mi na operacje plastyczne?":-D a jakby nie bylo nie pale juz pol roku. kiedys ogladalismy jakis program, jak jeszcze w ciąży nie bylam o operacjach i mowie do Niego, ze jak drugie bedzie i jak je szczesliwie urodze to potem ide na operacje a On wtedy do mnie: "jak rzucisz papieroski to ok, doloże Ci ile bedziesz chciala":-D powiedzial to w zartach oczywiście ale dzisiaj mu przypomnialam a On: " Chyba zartujesz"??:-D i troszke byl przestraszony:szok:

reklama
jak dobrze , ze mój maz nie lubi piłki noznej.. to co dzis działo sie w sklepie to kosmoss- piwo , chipsy , wódka , podnieceni faceci itp;-)

dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!:-Dpo 20 same kobitki na zakupach były:-D

Ula też masz nazewnictwo kibel=łazienka...kiedyś sama pisałaś że sie zamykasz w kibelku bo masz wtedy chwile dla siebie tzn zeby na forum pisać:-p:-p:-p

Do góry