reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Hej laseczki (i chłopaku);-)
Marysia dzisiaj mi padła, więc mam chwilkę wolnego:-)
Dziewczyny - pękło 5000 stron - wow:szok::-)
Mamajuli - witaj i czuj się jak w domu:tak::-) Moja Marysia jest z 25 listopada;-), a dokładniej z 13.35:-D No i zdrówka życzę dla chorej córci:tak:
No i obudziła się Marta, wrócę za chwilę:-p

reklama
Jasiek z płaczem przyszedł do domu nie chciał wracać, też poczuł wiosnę.

No i uwaga jutro mam rozmowę w sprawie pracy (salon meblowy) zupełnie nie moja działka, ale nie ma co przebierać, może się uda choć moje zerowe doświadczenie w tym temacie nie sprzyja.

Pędzę robić spagetti.

Kurde sprawdzam sobie dziś przelew z pracy a tam tylko polowa pensji !!

Musze to wyjasnic, fuck! jak sie okaze ze naliczaja mi chorobowe wg sredniej z 12 miesicy a nie jak mialo byc - od podstawy po zmianie wymiaru czasu pracy, to bedzie naprawde do d....

gosiulek chyba teraz na clubtv będzie

agrafka no nie powinno byc tak, po mianie wymiaru nalicznie zaczyna się od nowa.

czy tylko mnie odrzuca jak ktoś pisze do mnie z kibla?

Aga, zawsze możemy poprosić Anę, żeby dam dała numer Mamy i możemy się z nią umówić telefonicznie;-) A Katowice i Zabrze dzieli jakieś 20km - średnicówką raz dwa..wcale nie dużo;-)
Cleo - współczuję sąsiadki..mi jest czasem żal moich sąsiadów z dołu, jak Marysia zaczyna szaleć, np. jeździć autkiem po mieszkaniu, lub skakać i tańczyć - co uwielbia..Sąsiedzi mają półroczną córeczkę, ale wydaje mi się, że rozumieją, co i jak przy tak małych dzieciach.
Pathanka, trzymam jutro kciuki, żeby Ci się udało!!!
Agrafka, bezsensu z tą wypłatą - oby się wyjaśniło!!!
I już nie pamiętam, co jeszcze chciałam:zawstydzona/y::-D

pathanka trzymam kciuki za rozmowę o pracę ;-)

Kilolek a kto pisze do Ciebie z kibelka?

Agrafka moze to jakieś niedopatrzenie i szybko się wyjaśni!!:tak:

Witam,

ale mam nerwa od rana, czego się nie dotknę to spadnie albo coś rozsypie:wściekła/y:
rozlalam kubek herbaty dzisiaj, pozniej sok Kuby, odkurzylam caly dol po czym cukier rozsypalam, masakra:wściekła/y:
az z tego wszystkiego Młodego położyłam wcześniej spać:zawstydzona/y:
na szczęście byl zmeczony i wlasnie zasnął, ale juz czulam, ze zaraz krzykne na Niego jak tak dalej pojdzie.
na parapecie chcial jesc obiad:wściekła/y: ma pomysły, nie ma co.
Mąż znwinal sie wczesniej do spania jak zobaczyl w jakim humorze jestem:-D
ja się chyba wykończę nerwowo, co za dzień, a jeszcze 13 nie ma:sorry:

marolinka podeślij jednego gołąbka;-)
ja dzisiaj zrobiłam Kubie pomidorówkę, a jak kolo 16 wstanie mąż bedzie z Nim jadl drugie danie, na pewno nie odmowi:-D

pathanka powodzeniana rozmowie:tak:

Cleo masz rację, nie ma co dyskutować z sasiądką. Nie pasuje niech kupi sobie domek, tam bedzie miala ciszę:-D kurcze a ja zawsze chcialam mieszkać w bloku, chyba zmieniam zdanie:-D
przypomnialo mi sie jak lecialam raz samolotem, Kuba nie mial roku jeszcze i plakal bo byl chory a jakis idiota przede mna mi powiedzial, ze mu bachor przeszkadza bo On chce sie wyspać:szok: no nie wytrzymalam i mu pare slow powiedzialam, na szczescie inni byli za mną bo afera na pol samolotu:zawstydzona/y: ale strasznie sie wtedy wkurzylam, mogl sobie osobny samolot wynajać, no debil za przeproszeniem

czy tylko mnie odrzuca jak ktoś pisze do mnie z kibla?

:-D:-D:-D:-D

ja kochana siedzę na pachnącym krzesełku ,kulturalnie.

ale ciepło 8 stopni pokazuje:szok:kurde trzeba sie okupić na wiosnę haha.Igi spi jak D wróci niech idą na spacerek hihi.a ja na 17 do pracy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-D:-D:-D:-D

ja kochana siedzę na pachnącym krzesełku ,kulturalnie.

ale ciepło 8 stopni pokazuje:szok:kurde trzeba sie okupić na wiosnę haha.Igi spi jak D wróci niech idą na spacerek hihi.a ja na 17 do pracy...
dziekuję :-D

do mnie się na jutro zapowiiedzał teść na montaż okapu. Kurde, musze kuchnię posprzątać :eek: nie dobrze, oj nie dobrze. Szkoda, ze nie ma rzeki w okolicy - przydaloby się wzorem Achillesa przepuścić przez kuchnię, moze by pomoglo

Do góry