reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Zostawić Was chwilę same:-D:-D a już jedna na drugą się dąsa..;-);-) żartuję.
Wróciłam z zakupów.. wrrrrrrr mam ochotę gryźć, bo nic sobie nie kupiłam... za to siedliśmy w kafejce na czekoladzie i rogalikach ( nie dosłownie :-D ).. dziewczyny zachowywały się super:szok::szok::szok: co wywołało u mnie szok pozytywny, więc było warto.
Martolinka - przykra taka wiadomość, ehhh
Ula - witaj, ja inaczej ostatnio patrzę na Twoje posty;-);-)
Gosiulek - no nieźle wysyłać sms-y do młodszych:-D:-D:-D:-D dobrze, że to tylko sen.

ok , znikam do moich kobitek, bo zaczyna się mały sajgonik..:crazy:

To ja byłam na zakupach, kupiłam sobie bez mierzenia, bo byłam z Patrykiem, w sklepie gorąco na dworze chłodny wicher, boskie jeansy rurki- za małe oczywiście, ciasne na maksa, myślałam, że będą dobre ak na oko, rozmiar z metki 38.... masakra w poniedziałek lecę wymienić.
Mało tego stanik kupiłam i w domu okazało się, ze brakuje jednego ramiączka... tez lecę w poniedziałek zareklamować
Jedyne co mi się z zakupów udało to gumka do włosów z bordową różą i rękawiczki dla Patryka ze Spidermanem :-)

właśnie nie miałam. Pojawia się jak za długo stoję, jak siedzę jest ok;-)
Martolinka może za mało potasu, pij soczki z pomidorów i nie pij kawy.

reklama
Ula, witaj - fajnie bedzie jak zajrzysz chociaż na chwilę i napiszesz co u Ciebie :tak:. Jesteś jednak stałym członkiem tego forum i ja osobiście tęsknilam, mimo, ze też nie jestem tu codziennie, miewam kilkudniowe przerwy.
Gosiulek, ja myślę, ze nie ma co się dąsać, bo akurat Ula naprawdę mnóstwo pisała i ja aż się zastanawiałam kiedy ona ma na to czas. U mnie to niewykonalne jak jestem z Alą w domu.

Dla mnie to forum ejst ważne bo w wielu sytuacjach mi pomogło, poza tym naprawdę lubie was dziewczyny na tyle na ile was poznałam, ale to nie znaczy, ze mam ochotę tu codziennie zaglądać i szczegółowo wszystko śledzić.

M nie mógł się opanować i ściągnął dziś po basenie Etnę z mężem;-)zaszaleli chłopaki , ale to już takie "ostatki" żeby M był w pogotowiu w razie wybicia godziny zero;-)
takim to sposobem mam wolny wieczór :tak:

Co do forum to pisanie na nim nie powoduje , że mam inny system wartosci , zaburzoną hierarchię . jestem po prostu dobrze zorganizowana , dzień zaczyna się u mnie około 6.30 i może potrafię dobę rozciągnąć , ale mam czas na wszystko : zrobienie obiadu , porzadki, codzienny spacer z synem ,zabawę, książkę , czas z mężem itp. Wiele się tu nauczyłam , po trochu żyję życiem każdej z Was ,moge liczyć na radę itp. Poznałam wiele miłych osób , z którymi utrzymuję kontakt , spotykam się .

Madziek dzięki za radę - nie pomyślałam o potasie:tak:
Kilolek jak cisnienie dziś?

Przywitam się i ja i zaraz Was doczytam

Paweł też już smacznie śpi w łóżeczkku, a ja mysle czy nie wypić drina tak mam chęć.

No u Martolinki zabalowaliśmy pare ładnych godzin :tak:. Nasze chlopaki tak się razem bawią, że coś pięknego. Nie spali w dzień nic a nic, a energii mieli ogrom i bez marudzenia wytrwali do wieczora. My z Martą sobie pogadałyśmy, chłopaki też i od razu inny humor :-):-)

M nie mógł się opanować i ściągnął dziś po basenie Etnę z mężem;-)zaszaleli chłopaki , ale to już takie "ostatki" żeby M był w pogotowiu w razie wybicia godziny zero;-)
takim to sposobem mam wolny wieczór :tak:

Co do forum to pisanie na nim nie powoduje , że mam inny system wartosci , zaburzoną hierarchię . jestem po prostu dobrze zorganizowana , dzień zaczyna się u mnie około 6.30 i może potrafię dobę rozciągnąć , ale mam czas na wszystko : zrobienie obiadu , porzadki, codzienny spacer z synem ,zabawę, książkę , czas z mężem itp. Wiele się tu nauczyłam , po trochu żyję życiem każdej z Was ,moge liczyć na radę itp. Poznałam wiele miłych osób , z którymi utrzymuję kontakt , spotykam się .

Madziek dzięki za radę - nie pomyślałam o potasie:tak:
Kilolek jak cisnienie dziś?
Dzieki, 120/90 ale faktycznie zaczynam byc kolowata po tych lekach

właśnie pamiętam , że one działały otępiająco ..najważniejsze żeby były skuteczne . Zła jestem, bo mój ciśnieniomierz nawalił- nie włącza się a jeżeli już to pokazuje parametry typu 10/10. Chyba jutro muszę coś kupic

Ostatnia edycja:
reklama
hej
etna zdrówko :-) zrobiłam sobie grzane winko
martolinka ty jesteś niesamowita z tą organizacją :tak: , ja co prawda też mam czas ,na zabawe z dzieciakami i spacer jak pogoda dopisze i obiad i dla męża ,ale potem ciężko nadrobić wszystkie posty :-D;-)

u nas dzisiaj pięknie świeciło słoneczko i było całkiem miło ale nie mieliśmy oboje siły na spacery z dzieciakami więc pojechaliśmy tylko do kościoła i na zakupy , mam nadzieje że jutro też będzie tak ładnie to sobie pospacerujemy i odbijemy za dzisiaj :tak:

Do góry