reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Zostawić Was chwilę same:-D:-D a już jedna na drugą się dąsa..;-);-) żartuję.
Wróciłam z zakupów.. wrrrrrrr mam ochotę gryźć, bo nic sobie nie kupiłam... za to siedliśmy w kafejce na czekoladzie i rogalikach ( nie dosłownie :-D ).. dziewczyny zachowywały się super:szok::szok::szok: co wywołało u mnie szok pozytywny, więc było warto.
Martolinka - przykra taka wiadomość, ehhh
Ula - witaj, ja inaczej ostatnio patrzę na Twoje posty;-);-)
Gosiulek - no nieźle wysyłać sms-y do młodszych:-D:-D:-D:-D dobrze, że to tylko sen.

ok , znikam do moich kobitek, bo zaczyna się mały sajgonik..:crazy:

To ja byłam na zakupach, kupiłam sobie bez mierzenia, bo byłam z Patrykiem, w sklepie gorąco na dworze chłodny wicher, boskie jeansy rurki- za małe oczywiście, ciasne na maksa, myślałam, że będą dobre ak na oko, rozmiar z metki 38.... masakra w poniedziałek lecę wymienić.
Mało tego stanik kupiłam i w domu okazało się, ze brakuje jednego ramiączka... tez lecę w poniedziałek zareklamować
Jedyne co mi się z zakupów udało to gumka do włosów z bordową różą i rękawiczki dla Patryka ze Spidermanem :-)

właśnie nie miałam. Pojawia się jak za długo stoję, jak siedzę jest ok;-)
Martolinka może za mało potasu, pij soczki z pomidorów i nie pij kawy.

reklama
Ula, witaj - fajnie bedzie jak zajrzysz chociaż na chwilę i napiszesz co u Ciebie :tak:. Jesteś jednak stałym członkiem tego forum i ja osobiście tęsknilam, mimo, ze też nie jestem tu codziennie, miewam kilkudniowe przerwy.
Gosiulek, ja myślę, ze nie ma co się dąsać, bo akurat Ula naprawdę mnóstwo pisała i ja aż się zastanawiałam kiedy ona ma na to czas. U mnie to niewykonalne jak jestem z Alą w domu.

Dla mnie to forum ejst ważne bo w wielu sytuacjach mi pomogło, poza tym naprawdę lubie was dziewczyny na tyle na ile was poznałam, ale to nie znaczy, ze mam ochotę tu codziennie zaglądać i szczegółowo wszystko śledzić.

M nie mógł się opanować i ściągnął dziś po basenie Etnę z mężem;-)zaszaleli chłopaki , ale to już takie "ostatki" żeby M był w pogotowiu w razie wybicia godziny zero;-)
takim to sposobem mam wolny wieczór :tak:

Co do forum to pisanie na nim nie powoduje , że mam inny system wartosci , zaburzoną hierarchię . jestem po prostu dobrze zorganizowana , dzień zaczyna się u mnie około 6.30 i może potrafię dobę rozciągnąć , ale mam czas na wszystko : zrobienie obiadu , porzadki, codzienny spacer z synem ,zabawę, książkę , czas z mężem itp. Wiele się tu nauczyłam , po trochu żyję życiem każdej z Was ,moge liczyć na radę itp. Poznałam wiele miłych osób , z którymi utrzymuję kontakt , spotykam się .

Madziek dzięki za radę - nie pomyślałam o potasie:tak:
Kilolek jak cisnienie dziś?

Przywitam się i ja i zaraz Was doczytam

Paweł też już smacznie śpi w łóżeczkku, a ja mysle czy nie wypić drina tak mam chęć.

No u Martolinki zabalowaliśmy pare ładnych godzin :tak:. Nasze chlopaki tak się razem bawią, że coś pięknego. Nie spali w dzień nic a nic, a energii mieli ogrom i bez marudzenia wytrwali do wieczora. My z Martą sobie pogadałyśmy, chłopaki też i od razu inny humor :-):-)

M nie mógł się opanować i ściągnął dziś po basenie Etnę z mężem;-)zaszaleli chłopaki , ale to już takie "ostatki" żeby M był w pogotowiu w razie wybicia godziny zero;-)
takim to sposobem mam wolny wieczór :tak:

Co do forum to pisanie na nim nie powoduje , że mam inny system wartosci , zaburzoną hierarchię . jestem po prostu dobrze zorganizowana , dzień zaczyna się u mnie około 6.30 i może potrafię dobę rozciągnąć , ale mam czas na wszystko : zrobienie obiadu , porzadki, codzienny spacer z synem ,zabawę, książkę , czas z mężem itp. Wiele się tu nauczyłam , po trochu żyję życiem każdej z Was ,moge liczyć na radę itp. Poznałam wiele miłych osób , z którymi utrzymuję kontakt , spotykam się .

Madziek dzięki za radę - nie pomyślałam o potasie:tak:
Kilolek jak cisnienie dziś?
Dzieki, 120/90 ale faktycznie zaczynam byc kolowata po tych lekach

właśnie pamiętam , że one działały otępiająco ..najważniejsze żeby były skuteczne . Zła jestem, bo mój ciśnieniomierz nawalił- nie włącza się a jeżeli już to pokazuje parametry typu 10/10. Chyba jutro muszę coś kupic

Ostatnia edycja:
reklama
hej
etna zdrówko :-) zrobiłam sobie grzane winko
martolinka ty jesteś niesamowita z tą organizacją :tak: , ja co prawda też mam czas ,na zabawe z dzieciakami i spacer jak pogoda dopisze i obiad i dla męża ,ale potem ciężko nadrobić wszystkie posty :-D;-)

u nas dzisiaj pięknie świeciło słoneczko i było całkiem miło ale nie mieliśmy oboje siły na spacery z dzieciakami więc pojechaliśmy tylko do kościoła i na zakupy , mam nadzieje że jutro też będzie tak ładnie to sobie pospacerujemy i odbijemy za dzisiaj :tak:

Do góry