reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Oj jak ja nie lubię prasować firanek dlatego kupiłam sobie ostatnio takie których nie trzeba prasować...Coś w stylu szydełkowych.Mam z głowy.

Ja tez nie znosilam prasowac firan... i teraz u siebie mam jedynie zazdroske w kuchni ;-)
u Toma mam roletki, a w pozostalych pokojach zaluzje drewniane z Ikei... :-)

Cleo zwieksz dawke tego aeuriusu, ja blam z Pawlem u pediatry i tez mamy zwiekszyc dawki lekow alergicznych przez trzy dni. Ogolnie pawel na szczescie osluchowo i w gardelku ok uffffff

Ja mam wszystkie tiulowe w domu. a nie przepraszam w oknie balkonowym wymieniłam na makarony ale kurcze ciągle cos w tych makaronach zaplątane a to zabawkki a to jakis dzieciak albo i kot. Długo to one nie pozyją.
Po oberwaniu karnisza rzez chłopaków powiesiłam taie zmiętolone w sypialni, bo ju mialam dosc golego okna a i tak mam kupic nowe jak A. wypłate dostanie wiec olałam. Generalnie plan na ten miesiac to odnowic sypialnie i urządzić w niej kącik dla Zuzi.

ja własnie nie wszędzie mam rolety. Teraz musze do sypialni kupic. Przydalyby się też w salonie ale tam okno skosne to niestety większa sprawa

reklama
Cze
aleście się od rana rozgadały;-):-D:-D widać, że pogoda pod psem...
u nas noc spokojna, pobudka koło 6, Hanka potem okupowała komputer, więc czytałam Was, ale na odpis nie było szans...
Jakoś mi okna bez firan i zasłon nie pasują, ale mam takie firany, co wystarczy powiesić na mokro i spokój, tak samo jak zasłony.
Znikam na inne wątki..;-)

Do góry